Finnkinon elokuvalevitys

Pandemia-ajan ennätystulos: Yleisöt palasivat elokuvateattereihin Fast & Furious 9:n kyydissä

Jaa
Elämysten jano sammutettiin turvallisesti elokuvateattereissa

Eilen Suomen ensi-iltansa saanut Fast & Furious 9 teki pandemia-ajan ennätystuloksen keräämällä elokuvateattereihin avauspäivän aikana 11 306 katsojaa. Vuoden 2021 suurin ensi-iltapäivän katsojamäärä on samalla koko pandemia-ajan avaustulosennätys eli suurin ensi-iltapäivän katsojamäärä maaliskuusta 2020 alkaen.

”Fast & Furious 9:n menestys näyttää, että yleisön halu kokea elämyksiä on edelleen tallella. Elokuvateattereissa siihen on turvallinen mahdollisuus kaikille koko maassa,” sanoo Finnkinon elokuvalevityksen päällikkö Mika Nieminen.

Fast & Furious 9 -elokuvaa esitettiin eilen yhteensä 87 teatterissa yli sadassa salissa kautta maan. Elokuvateattereissa noudatetaan huolellisesti turvallisuusohjeita. Useilla alueilla yleisökapasiteettia rajoitetaan turvavälien takaamiseksi.

Fast & Furious 9 on yhdeksäs osa jo lähes kahden vuosikymmenen ajan jatkuneesta, maailman menestyneimpiin kuuluvasta elokuvasarjasta. Toimintaelokuvaa tähdittävät Vin Diesel, John Cena, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Oscar®-voittaja Helen Mirren ja Oscar®-voittaja Charlize Theron. Ohjauksesta vastaa Justin Lin. Elokuvan oikeudet omistaa Universal Pictures ja sen levittää Suomessa Finnkinon elokuvalevitys.

”Nobody does a comeback like the movies.” –Vin Diesel

Lisää pressikuvia: Universal Picturesin kuvapalvelu UpiMedia (vaatii rekisteröitymisen)

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.Fast & Furious 9 -traileri

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Lataa
Letty (Michelle Rodriguez) ja Dom (Vin Diesel) elokuvassa Fast & Furious 9, ohjaus Justin Lin.
Letty (Michelle Rodriguez) ja Dom (Vin Diesel) elokuvassa Fast & Furious 9, ohjaus Justin Lin.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Finnkinon elokuvalevitys
Finnkinon elokuvalevitys
Mannerheimintie 113
00280 Helsinki

http://www.finnkinob2b.fi/elokuvalevitys/

Finnkinon elokuvalevitys levittää ja markkinoi Suomessa Universal Pictures ja Paramount Pictures -studioiden elokuvia. Julkaisemme noin 30 elokuvaa vuosittain valkokankaalla. Finnkinon elokuvalevitys jakelee edustamiaan elokuvia kaikille Suomessa toimiville elokuvateatteriyrityksille.

Ensi-iltaelokuviemme lehdistönäytökset, pressikuvat ja muut materiaalit löydät Filmikamarin pressipalvelusta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Finnkinon elokuvalevitys

Maria Schraderin ohjaama SHE SAID on hätkähdyttävä tositarina uutisesta, joka toimi maailmanlaajuisen #metoo -liikkeen alkusysäyksenä2.11.2022 10:41:14 EET | Kutsu

Yksi sukupolvemme merkittävimmistä uutisista julkaistiin New York Timesissa lokakuussa 2017, kun toimittajat Jodi Kantor ja Megan Twohey toivat julkisuuteen uutisen Hollywoodissa tapahtuvasta seksuaalisesta ahdistelusta. She Said -elokuvaa tähdittävät kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Carey Mulligan ja Zoe Kazan, ja sen on ohjannut Emmy-palkittu Maria Schrader. She Said saa Suomen ensi-iltansa 18.11. samaan aikaan USA:n ensi-illan kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme