Oscar Software Oy

Panostaja investoi Oscar Softwaren kasvuun ja kehitykseen

Jaa

Tavoitteena on moninkertaistaa nykyinen liikevaihto

Panostaja Oyj on tänään allekirjoitetulla sopimuksella ostanut yhdessä Oscar Softwaren nykyisten omistajien kanssa koko Oscar Software Group Oy:n osakekannan. Kaupan jälkeen Panostaja omistaa uudesta kokonaisuudesta 55 % ja aiemmat omistajayrittäjät Jukka Hakosalo, Simo Salminen, Markku Virtanen, Jarno Lahtinen, Pekka Mäki, Mari Tapiola, Sami Kosmala ja Juuso Mustonen yhteensä 45 %.

– Olemme kartoittaneet jo pitkään sopivaa kumppania Oscarin menestyksekkään kasvutarinan jatkon mahdollistamiseksi. Olemme pitkäaikaisen asiakkuuden kautta oppineet tuntemaan Panostajan luotettavana, yrittäjähenkisenä ja menestystä kasvattavana yrittäjän tasavertaisena yhteistyökumppanina. Näin ollen oli lopulta helppo valita Panostaja partneriksemme tuomaan entistä enemmän resursseja ja uskottavuutta yhtiömme kehittämiseksi entistä paremmaksi ja menestyksekkäämmäksi kasvavassa markkinassa, kertoo toimitusjohtaja Simo Salminen.

Panostaja on sijoitusyhtiö, joka omistaa ja kehittää suomalaisia pk-yrityksiä aktiivisesti yhdessä yrittäjien kanssa. Panostajalle kasvu ja omistaminen ovat vastuullista ja pitkäjänteistä työtä menestyksen eteen. Heidän avullaan useat yritykset ovat päässeet alansa kärkijoukkoon ja jopa markkinajohtajaksi. Oscar Software on kasvanut kannattavasti reilussa 10 vuodessa noin 20-kertaiseksi ja nyt on aika kasvustrategian seuraavan vaiheen.  

Panostajan avulla Oscar muun muassa parantaa kykyä tehdä kasvua ruokkivia yritysjärjestelyjä, saa lisää harteita tuotekehitykseen ja uusiin innovaatioihin sekä kehittää johtamista henkilöstön hyvinvointi keskiössä. Oscarin ennestään tuttu ydintiimi jatkaa edelleen aktiivisesti yhtiön kehittämistä ja omistamista.

Panostajan tavoitteena on auttaa kehittämään Suomen johtava ja kattavin pk-yritysten liiketoiminta-alusta, jonka asiakasyritykset kokevat parhaimmaksi käytettävyydeltään.

– Toiminnanohjausjärjestelmien kasvunäkymät ja kasvun taustalla olevat ajurit ovat vahvat. Digitalisaation tuoma murros, verkkokaupan yleistyminen sekä yritysten jatkuva tarve tehostaa sisäisiä liiketoimintaprosessejaan tarjoavat positiivisia mahdollisuuksia. Nykyaikaisen liiketoimintaympäristön asettamat haasteet luovat tarpeita nopealle ja ajantasaiselle raportoinnille sekä reaaliaikaiselle liiketoimintatiedon hallinnalle. Olemme vakuuttuneet Oscarin kyvyistä jatkaa voimakasta kasvua sekä uudistaa ja laajentaa ohjelmistotuotetarjontaansa. Oscar on erittäin mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa oleva yhtiö ja sillä on vahva brändi kasvavilla pk-sektorin toiminnanohjausjärjestelmien markkinoilla. Haluamme omalta osaltamme auttaa suomalaista pk-yrityskenttää menestymään digitalisaation murroksessa, Panostajan toimitusjohtaja Juha Sarsama kertoo.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Oscar Software Oy
Oscar Software Oy
Hallituskatu 16 A
33200 Tampere

010 820 1000https://www.oscar.fi/

Panostaja Oyj on sijoitusyhtiö, joka kehittää aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön tavoitteena on olla halutuin kumppani liiketoimintansa myyville yrittäjille, parhaille johtajille sekä sijoittajille. Panostaja kasvattaa yhdessä kumppaniensa kanssa konsernin omistaja-arvoa ja luo suomalaisia menestystarinoita. Panostajalla on Oscar-yrityskaupan jälkeen yhdeksän enemmistöomistuksessa olevaa sijoituskohdetta. Panostajan (PNA1V) osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Tilikaudella 2017 konsernin liikevaihto oli 193,2 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oscar Software Oy

Elinkeinoelämän keskusliiton toimitusjohtaja Jyri Häkämies leikkaa Oscar Softwaren pääkaupunkiseudun aluekonttorin avajaisnauhan6.11.2019 15:29:07 EETKutsu

Oscar Software Oy:n uusin aluekonttori avataan virallisesti Espoon Technopolis Otaniemessä 21.11.2019. Oscarilla on erittäin merkittävä asiakaskunta pääkaupunkiseudulla ja uuden aluekonttorin avaaminen mahdollistaa entistä asiakaslähtöisemmän ja nopeamman palvelun sekä nykyisille että uusille asiakkaille. Konttoria vetää tammikuussa yhtiön palveluksessa aloittanut Heikki Valtonen.

Älä jonota lauantaina jäteasemalla – maksa puutarhajätteiden maksu etukäteen verkkokaupassa4.10.2019 15:39:57 EESTUutinen

Verkkokauppaostaminen on nyt kaikkialla – myös jäteasemalla. Järvenpään Puolmatkassa Kiertokapula Oy:n jätteenkäsittelyalueella on tulevina neljänä lokakuun lauantaina käytössä pilottikokeilu, jossa risuja ja haravointijätteitä jäteasemalle tuovat voivat maksaa jätemaksunsa etukäteen verkkokaupassa. Järvenpään pilotista kerätään käyttäjäkokemuksia ja palvelua mahdollisesti laajennetaan myös Hämeenlinnaan, Hyvinkäälle, Nurmijärvelle ja Valkeakoskelle.

Oscar lanseeraa rekrytointipalkkion hyvän työyhteisön rakentamisessa – toimintatonni hyvästä työkaverista19.9.2018 15:31:33 EESTTiedote

Oscar Software Oy luottaa siihen, että oman henkilöstön verkostoista löytyy huippuosaajia ja lanseeraa siksi rekrytointipalkkiojärjestelmän parhaiden tekijöiden löytämiseksi osana uudistettua rekryohjelmaa. Jatkossa henkilöstön antamista, rekrytointiin johtaneista vinkeistä Oscar Software Oy maksaa 1 000 € rekrytointipalkkion. Lähiajan tarve on vähintään useille kymmenille ammattilaisille ja lähivuosina jopa useille sadoille.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme