Uudenmaan ELY-keskus

Parikkaan silta Hyvinkäällä uusitaan, liikenne kiertotielle tiistaina 12.7. klo 12.00

Jaa

Ahdenkalliontie (tie 11515) Hyvinkäällä katkaistaan liikenteeltä Parikkaan sillan uusimisen ajaksi. Työn ajaksi liikenne ohjataan kiertotielle.

Parikkaan sillan uusiminen Hyvinkäällä aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Ahdenkalliontiellä. Ahdenkalliontie (tie 11515) katkaistaan liikenteeltä. Sahamiehentien ja Punakiventien välillä sijaitsevan Parikkaan sillan kohdalta tiistaina 12.7.2022 klo 12.00 ja avataan liikenteelle viimeistään torstaina 14.7.2022 kello 12.00. Työn valmistuessa tie voidaan avata aikaisemminkin.

Liikenne ohjataan kiertotielle Porvoonväylän (tie 25) ja Hyvinkään keskustan kautta. Kiertotien pituus on noin 12 km.

Kevyt liikenne pääsee työmaan ohi väliaikaista reittiä pitkin.

Liite: kartta, työnaikainen kiertotie

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Urakoitsija: M. Huhtakallio Oy, Marko Huhtakallio, puh. 040 557 3888

Valvontakonsultti: Siltainsinöörit TH Oy, Henry Niemi, puh 045 126 9960

Projektipäällikkö: Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Terhi Siltanen, puh 040 733 7816.

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Uudenmaan ELY-keskus
Uudenmaan ELY-keskus
Opastinsilta 12 A, 2. krs
00520 Helsinki

0295 021 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-uusimaa

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme