Pirkanmaan ELY-keskus

Parkanon Alkkiantie suljetaan tilapäisesti Mustajoen siltatyömaan vuoksi

Jaa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus uusii Parkanossa Mustajoen putkisillan. Siltatöiden ajaksi Alkkiantien liikenne ohjataan kiertotielle.

Parkanossa Alkkiantien (Maantie 13311) alittava, vuonna 1967 rakennettu teräsputkisilta korvataan uudella teräsputkella. Tie joudutaan sulkemaan liikenteeltä tietyön ajaksi, mistä aiheutuu merkittävää haittaa liikenteelle.

Putkisillan korjaustöiden ajan liikenteen käytössä on kolmen päivän ajan kiertoreitti pohjoisen kautta, joka kulkee Vaasantien (Valtatie 3), Mustajärventien (Maantie 13319) , Karviankyläntien (Maantie 13309) ja Prinkkiläntien (Maantie 13312) kautta.

Tie on suljettu liikenteeltä maanantain 10.10. klo 8.00 ja keskiviikon 12.10. klo 22.00 välisenä aikana.

Alkkiantiellä tehtävä teräsputkisillan uusiminen sisältyy Pirkanmaan kaksivuotiseen putkisilta- ja rumpu-urakkaan, jossa ELY-keskus uusii useita kohteita eri puolella Pirkanmaata.

Alkkiantiellä on parhaillaan käynnissä myös päällystystyö. Sekä silta- että päällystystyöt valmistuvat Parkanossa kokonaisuudessaan lokakuun loppuun mennessä.

Urakoitsijana toimii Sundström Ab Oy.  

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Ulf Sundström, Sundström Ab Oy, p. 0400 139 216

Projektipäällikkö Mikko Asunen, Varsinais-Suomen ELY-keskus, p.0295 024 106

Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaan ELY-keskus, p. 0295 036 097

Tilaajan valvontakonsultti Ville Holopainen, insinööritoimisto HolVi Oy,
p. 050 3740 620

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

https://www.ely-keskus.fi/pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa uutiskirjeemme sähköpostiisi!

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Jatkuva oppiminen sai Pirkanmaalla oman strategian – laajassa yhteistyössä tehty strategia määrittelee osaamisen kehittämisen suuntaviivat ja painopisteet8.11.2022 08:59:56 EET | Tiedote

Pirkanmaalla lähdetään nyt uusin eväin kehittämään osaamista työuran ja elämän eri vaiheissa. Maakunta on saanut tätä varten ensimmäisen jatkuvan oppimisen strategian. Sen tavoitteena on varmistaa tarjolla olevat palvelut, kuten koulutusmahdollisuudet ja jatkuvan oppimisen ohjauspalvelut, entistä paremmin yritysten ja työntekijöiden saataville.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme