Ilmarinen

Pauliina Nordberg Raumalta on yksi Suomen iloisin yrittäjä -kisan finalisteista

Jaa

Ilmarinen etsii jo viidettä kertaa Suomen iloisinta yrittäjää. Kisa on edennyt finalistivaiheeseen, ja finalistinelikko on koossa. Yksi kilpailun finalisteista on Pauliina Nordberg Rauman Hyvinvoinnin Walimosta.

Suomen iloisin yrittäjä -kisassa palkitaan yrittäjä, joka omalla osaamisellaan ja asenteellaan luo positiivista ilmapiiriä ympärilleen ja tuo erityistä iloa asiakkailleen.

Suomen iloisin yrittäjä 2018 -finalistit ovat:

  • Lauri Salmi, Beauty Experience Lauri Salmi, Helsinki
  • Pauliina Nordberg, Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy, Rauma
  • Susanna Synnerberg, Perttilän Peli ja Deli Oy, Lohja
  • Riikka Liikavainio, Pottu ja Poika Oy, Ii

Finalisteja voi äänestää Ilmarisen verkkosivuilla 20.9. saakka. Voittaja julkistetaan 24.9.

Pankkialalta hyvinvoinnin pariin

Pauliina Nordberg luotsaa hyvinvoinnin ja liikunnan keskittymää, Rauman Hyvinvoinnin Walimo Oy:tä. Hyvinvointialan yrittäjäksi Nordberg päätyi pankkialalta neljä vuotta sitten.

-Olen aina tehnyt hyvinvointialan töitä, ollut personal trainer pankkiaikanakin. Tämä on aina ollut intohimoni. Vuonna 2014 päätin, että nyt on aika kokeilla omia siipiä ja perustin yrityksen yksin. Asiakkaita alkoi tulla niin paljon, että otin lisävoimia töihin, ja meitä oli parhaimmillaan kuusi personal traineria. Vuonna 2016 avattiin Hyvinvoinnin Walimo, jossa on kaksi muutakin osakasta, Nordberg kertoo.

Asiakkaiden onnistumiset palkitsevat

Palkitsevimpana työssään Nordberg kokee sen, kun ihmiset saavuttavat tavoitteitaan, voivat paremmin ja näkevät liikunnan ilon.

-Koen, että personal trainerina olen saanut ihmisiä voimaan paremmin. Henkiset asiat kuitenkin merkitsevät enemmän kuin kadotetut sentit. Koskaan ei ole sellaista oloa, ettei jaksaisi lähteä töihin, Nordberg summaa.

Entä mikä Pauliina Nordbergin mielestä tekee iloisen yrittäjän?

-Kyllä se on aitous, ehdottomasti. Kun oikeasti nauttii työstään ja siitä mitä tekee, hehkuvat positiivisuus ja ilo ulospäin. Meillä on niin mahtava tiimi ja mahtavat asiakkaat, ettei voi muuta kuin olla iloinen siitä mitä ympärillä tapahtuu. Koko henkilökunta on positiivista ja iloista - tämä on kiitos koko tiimille!

Yrittäjätarinoita läpi Suomen

Ehdotuksia Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi tuli tänä vuonna kaikkiaan 459. Annettuja ääniä kertyi ehdotusvaiheessa reilut 30 000 kappaletta.

–Tavoitimme kisan kautta upeita yrittäjiä - mukana oli iloa arkeen tuovia yrittäjiä eri aloilta ja eri puolilta Suomea. Neljä eniten ääniä saanutta yrittäjää erottui selkeästi joukosta, Ilmarisen markkinointipäällikkö Mari Merilampi kertoo.

Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajalle

Suomen iloisin yrittäjä -kilpailu jakaa kiitosta hyvästä työstä ja edistää parempaa arkea työpaikoilla. Tavoitteena on nostaa esiin työhyvinvoinnin tärkeys positiivisten yrittäjätarinoiden kautta. Työkyky, hyvinvointi ja tehokkuus kulkevat käsi kädessä.

–Yrittäjän hyvinvointi heijastuu laajasti sekä työkavereihin että asiakkaisiin ja koko lähiympäristöön. Omista voimavaroista huolehtimisella on myös selkeä yhteys hyvään työsuoritukseen ja yrityksen taloudelliseen menestymiseen. Työkyvystä huolehtiminen on satsaus paitsi tähän hetkeen, erityisesti tulevaisuuteen, Ilmarisen työkykyjohtaja Kristiina Halonen sanoo.   

Meneillään on viides Suomen iloisin yrittäjä -kisa. Kilpailu on kerännyt vuosittain runsaasti yleisöääniä. Viime vuonna voiton vei liikunta-alan yrittäjä Laura Peippo Sirkasta.

Tutustu finalisteihin ja äänestä

ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja

FAKTA

Suomen iloisin yrittäjä 2018 – äänestä suosikkiasi!

  • Suomen iloisin yrittäjä 2018 -kilpailu järjestetään 21.8.–20.9.2018.
  • Kilpailuun ovat voineet osallistua kaikki suomalaiset yrittäjät, jotka työllistävät 1-10 henkilöä. Kuka tahansa on voinut ilmoittaa yrittäjän mukaan kilpailuun ja kuka tahansa voi äänestää suosikkiaan Ilmarisen verkkosivuilla.
  • Tuomaristo on valinnut finaaliin neljä eniten yleisöääniä saanutta yrittäjää. Finalisteja voi äänestää 13.–20.9.2018 Ilmarisen verkkosivuilla osoitteessa ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja. Kisan voittaja julkistetaan 24.9.2018 Ilmarisen verkkosivuilla.
  • Kilpailun säännöt löytyvät Ilmarisen verkkosivuilta: ilmarinen.fi/suomeniloisinyrittaja

Lisätiedot:

Markkinointipäällikkö Mari Merilampi, p. 050 539 8599, mari.merilampi@ilmarinen.fi

Työkykyjohtaja Kristiina Halonen, p. 050 380 3868, kristiina.halonen@ilmarinen.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,2 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme