Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

PechaKucha Night WeeGeellä 6.11.

Jaa

Luovien alojen toimijat esittelevät töitään nopeatempoisessa PechaKucha Night -tapahtumassa WeeGeellä 6.11.2019.

Kuva: HDW / Aleksi Poutanen
Kuva: HDW / Aleksi Poutanen

PechaKucha on Tokiossa alkunsa saanut arkkitehtien kehittämä tapahtumakonsepti, jonka ideana on helpottaa luovien alojen verkostoitumista ja töiden esittelemistä julkisesti. Ympäri maailmaa pidettävässä tapahtumassa puhujat tuovat näytille kaksikymmentä kuvaa, joista jokainen on esillä kaksikymmentä sekuntia. Nopeatempoiset esitykset pitävät kuulijoiden kiinnostustason korkealla. Vuosien mittaan lavalle on astunut niin taiteilijoita, muotoilijoita, arkkitehtejä kuin kokkejakin. Tapahtuma on yllätyksellinen: vaikka tekniset säännöt ovat tiukat, esitysten aihe on täysin vapaa.

Marraskuun PechaKucha-illassa Näyttelykeskus WeeGeellä ovat puhumassa graafikko Enni Koistinen, taiteilijat Teemu Keisteri ja Karoliina Hellberg, graafinen suunnittelija Luka Appelberg, kukkasuunnittelija Viivi Valkeeniemi, EMMAn intendentti Arja Miller, luova johtaja Pekka Kumpula, sisustusstylisti Susanna Vento sekä UU Marketin perustaja Hannakaisa Pekkala.

Suomeen PechaKucha -konseptin on tuonut Helsinki Design Week, jonka kanssa yhteistyössä Näyttelykeskus WeeGee toteuttaa tapahtuman. Lippuja (15/7,50€) tapahtumaan on saatavilla Helsinki Design Weekin verkkokaupasta ja Näyttelykeskus WeeGeen lipunmyynnistä.


PechaKucha Night

6.11.2019

Klo 19:00 – 21:00

Paikka: Näyttelykeskus WeeGee

Osoite: Ahertajantie 5, EspooAvainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Anni Korkman
Ohjelmajohtaja
+358 40 846 5576
+358 9 315 77 658
Helsinki Design Week & Weekly
Luovi Productions Ltd
anni.korkman@helsinkidesignweek.com

Raija Kuisma
Tuotantoassistentti
+358 43 827 2400
Näyttelykeskus WeeGee
raija.kuisma@espoo.fi

Kuvat

Kuva: HDW / Aleksi Poutanen
Kuva: HDW / Aleksi Poutanen
Lataa
HDW / Aleksi Poutanen
HDW / Aleksi Poutanen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallituksen päätöksiä 18.1.202118.1.2021 16:09:58 EETTiedote

Kaupunginhallitus merkitsi tiedoksi esitykset Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaavan ehdotusvaiheen hyväksymiskäsittelyn kokonaisaikataulusta sekä toteuttamisohjelmasta, sekä kehottaa kaupunkisuunnittelukeskusta ja kaupunkisuunnittelulautakuntaa valmistelemaan hyväksymiskäsittelyn etenemisen esitetyn kokonaisaikataulun mukaisesti. Espoon pohjois- ja keskiosien yleiskaava esitetään valtuustolle hyväksyttäväksi toukokuussa 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme