Osuuskauppa PeeÄssä

PeeÄssän toimipisteisiin kattava sähköautojen latauspisteverkosto kesän aikana

Jaa

PeeÄssän toimipisteisiin rakennetaan latausinfraa sähköautojen yleistymisen seurauksena. Latauspisteet ovat entistä tärkeämpiä sekä ympäristö- että palvelunäkökulmasta.

- Investoimme tässä vaiheessa kaikkiaan 33 lataustolppaa, josta kaikista voi ladata kahta autoa kerrallaan. Asiakastoiveissamme on selkeästi yleistyneet kyselyt latausmahdollisuuksiin liittyen. Latauspisteet toteutetaan yhteistyössä Fortumin Charge & Drive -verkoston kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on luoda asiakasomistajiemme käyttöön uskottava latauspisteiden verkosto, joka osaltaan mahdollistaa sähköautoilla liikkumisen. Sähköauton "tankkaaminen" käy näppärästi ja sen sijaan, että viettäisit minuutteja tankkauspisteellä, käytät hetkisen johdon kiinnittämiseen, avaat latauksen sovelluksesta ja annat sähköauton latautua pistäytyessäsi kahvilla tai ostoksilla, kertoo toimialajohtaja Ville Puustinen PeeÄssältä.


Fortum vastaa pikalatauspisteiden järjestelmistä ja ylläpidosta. Latausasemat asennetaan paikallisten sähköurakoitsijoiden kautta. PeeÄssä omistaa kaiken latausinfran alle 22kW (AC) lataus-pisteiden osalta. Yli 50kW (DC) pisteet omistaa Fortum Recharge. Järjestelmän huippuna on torstaina 11.6.2020 avattu 150kW latauspiste Pitkälahden ABC:llä. Tämä korvaa aiemmin Pitkälahdessa olleen latauspisteen. Latausenergian hinta on 0,15€ / kWh AC -pisteissä, 150kw (DC) la-tauksen hinta on 0,50€/kWh.


- Palvelussamme asiakas käyttää tekstiviestiä, RFID -avaimenperää tai älypuhelinsovellusta latauksen aktivointiin ja maksamiseen. Lisäksi myös tekstiviestillä on mahdollista maksaa ad hoc -tyylisesti, rekisteröitymättä mihinkään palveluun. Olemme sopineet kaikkien kohteiden osalta 24/7 asiakaspalvelusta, palvelukielet Suomi, Ruotsi Englanti. Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiin ja voivat ohjata latauspisteitä etänä, jos esimerkiksi jotain on mennyt vikaan, kertoo Sami Saarilahti Fortum Rechargelta.


AC -latauspisteitä tulee seuraavien liikepaikkojen yhteyteen Prisma Kuopio, uusi Prisma Varkaus, Prisma Iisalmi, S-Market Ykkösrasti, S-Market Siilinjärvi, ABC Pitkälahti, ABC Varkaus, ABC Siilinjärvi, ABC Marjahaka, ABC Pyhäjärvi, ABC Kiuruvesi, Sokos Hotel Puijonsarvi, Break Sokos Hotel Tahko, Sokos Hotel Koljonvirta, Sale Vehmersalmi ja S-Market Pielavesi, S-Market Maaninka, S-Market Kiuruvesi, S-Market Keitele, Sale Jynkkä, S-Market Juankoski, S-Market Kaavi.


DC- latauspisteitä tulee Pitkälahden, Pyhäjärven ja Varkauden ABC:n pikalatauspisteisiin. Kaikissa näissä on myös AC-latausmahdollisuus yhtä aikaa DC-latauksen kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ville Puustinen, toimialajohtaja, Osuuskauppa PeeÄssä. ville.puustinen@sok.fi 0447197996
Sami Saarilahti, Maajohtaja Fortum Recharge. sami.saarilahti@fortum.fi 040 757 2880

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa PeeÄssä
Osuuskauppa PeeÄssä
Savilahdentie 10
70700 Kuopio

http://peeassa.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa PeeÄssä

Yhteistoimintaneuvottelut Nina&Henrissä ovat päättyneet27.8.2020 10:16:50 EESTTiedote

Nina&Henrin yhteistoimintaneuvottelut on päättyneet 24.8.2020. Osuuskauppa PeeÄssä on päättänyt lakkauttaa Nina&Henrin myymälän tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Liiketoiminta loppuu vuoden loppuun mennessä. Kaikille Nina&Henrin työntekijöille on tarjottu töitä muista PeeÄssän toimipaikoista. - Olemme saaneet asiasta paljon asiakaspalautetta ja pyrkineet huomioimaan ne päätöksissämme. Nina&Henrin tuttua ja asiantuntevaa henkilökuntaa sekä tuotemerkkejä löytyy jatkossa Sokokselta. Muotikauppa on ollut jo pitkään trendiltään laskevaa ja sitä kautta taloudellisesti erittäin haastavaa. Tämä on näkynyt vahvasti myös Nina&Henrissä, kertoo toimialajohtaja Jouni Ruotsalainen. Käydyillä yhteistoimintaneuvotteluilla ei ole vaikutusta muiden yksiköiden toimintaa.

Sähköautoille latauspisteitä26.8.2020 08:16:50 EESTUutinen

Asiakastoiveissamme on selkeästi yleistyneet kyselyt sähköautojen latausmahdollisuuksiin liittyen. Sähköautojen latauspisteet ovat entistä tärkeämpiä sekä ympäristö- että palvelunäkökulmasta. Latauspisteet toteutetaan yhteistyössä Fortumin Charge & Drive -verkoston kanssa. Fortum vastaa pikalatauspisteiden järjestelmistä ja ylläpidosta. Yhteistyön tarkoituksena on luoda asiakasomistajillemme käyttöön hyvä latauspisteiden verkosto, joka osaltaan mahdollistaa sähköautoilla liikkumisen. Latauspisteitä rakennetaan PeeÄssällä 23 yksikköön. AC-latauspiste on jo käytössä: ABC Varkaus ABC Siilinjärvi ABC Marjahaka ABC Pyhäjärvi ABC Kiuruvesi Prisma Kuopio Prisma Iisalmi Sale Vehmersalmi Sokos Hotel Koljonvirta S-Market Kiuruvesi S-Market Ykkösrasti AC-latauspiste on tulossa syksyn aikana: Prisma Varkaus (uusi) Original Sokos Hotel Puijonsarvi Break Sokos Hotel Tahko S-Market Juankoski S-Market Kaavi S-Market Keitele S-market Maaninka S-Market Pielavesi S-Market Siilinjärvi Sale Jynkkä Latausen

PeeÄssä työllistää reilut 300 kesätyöntekijää ja kesäharjoittelijaa30.6.2020 09:50:38 EESTTiedote

PeeÄssä on tarjonnut viime vuosina kesätyötä ja Tutustu ja tienaa -harjoittelujaksoja lähes tuhannelle nuorelle. Koronaviruspandemiasta johtuen tänä kesänä työ on tarjottu ensisijaisesti omille työntekijöille yli toimialojen. Siirsimme keväällä noin 300 työntekijäämme uusiin tehtäviin pääasiassa marketkaupan palvelukseen hotellien ja ravintoloiden väliaikaisesti sulkeutuessa ja kysynnän heikentyessä käyttötavarakaupassa ja liikennemyymälöissä. Marketkaupassa myynti kasvoi ja ruoan verkkokauppa moninkertaistui. Nopean reagoinnin ja henkilöstön joustavuuden ansiosta kaikille on voitu tarjota korvaavia työtehtäviä. Nyt valtaosa työntekijöistä on palannut entisiin tehtäviinsä ja marketeissamme tarvitaan kesälomien sijaisia. Ravintoloiden avaamisten ja rajoitusten purkamisten myötä olemme voineet palkata kesätyöntekijöitä myös ravintoloihimme. Työntekijöitä palkataan edelleen liiketoiminnan tarpeen ja kysynnän mukaan. Huolehdimme päivittäisessä toiminnassamme asiakkaidemme ja henkilöstömme

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme