Ilmarinen

Pekka Puustinen johtamaan Ilmarisen asiakkuuksia

Jaa

Ilmarisen hallitus on nimittänyt kauppatieteiden tohtori Pekka Puustisen (s. 1980) yhtiön asiakkuuksista vastaavaksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi lokakuun alusta lukien. Tutustu Puustisen ajatuksiin työhyvinvoinnista ja digitalisaatiosta.

- Pekka Puustisen on osoittanut johtajuutta sekä kykyä käytännönläheisesti yhdistää asiakaspalvelun kehittämisessä asiakkaiden palvelutarpeet ja akateemisen tutkimuksen tuoreimmat tulokset. Tämä on tärkeää, kun kehitämme digitaalisia palveluitamme entistä vaivattomammiksi ja vastaamaan asiakkaidemme odotuksia, sanoo Ilmarisen toimitusjohtaja Timo Ritakallio.

Puustinen on toiminut reilun vuoden Ilmarisen asiakaskokemuksesta ja yrityskulttuurista vastaavana kehitysjohtajana ja digitalisaatosta vastaavana johtajana.
- Tänä aikana hän on näyttänyt, kuinka voimme saada niin koko henkilöstömme kuin asiakkaammekin mukaan ideoimaan uusia hyödyllisiä palveluita.

Ennen Ilmariseen siirtymistään Puustinen toimi vakuutustalouden vierailijaprofessorina maineikkaassa St. Gallenin yliopistossa Sveitsissä. Hän on julkaissut kirjoja ja akateemisia artikkeleja erityisesti asiakaskokemuksesta ja asiakaslähtöisestä toimintamallista finanssi- ja vakuutuspalveluissa.

Puustinen seuraa tehtävässä Timo Aroa, joka jatkossa toimii johtavana asiantuntijana erityisalueenaan työhyvinvointi. Timo Aro on koulutukseltaan sekä Master of Science (Harvard) että lääketieteen tohtori (Helsingin yliopisto). Lisäksi Aro on vakuutuslääketieteen dosentti ja työhyvinvointiin liittyvän tutkimuksen ja kehittämisen pioneereja Suomessa.
- Timo Aron kokemus ja näkemys ovat arvokkaita Ilmarisen asiakkaille. Uudessa roolissaan hän pääsee keskittymään paremman työelämän edistämiseen asiakasyrityksissämme, joille se on yhä tärkeämpi asia, sanoo Ritakallio.

Lue Pekka Puustisen ajatuksia työhyvinvoinnin digitaalisesta kehittämisestä uutishuoneestamme.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Ilmarinen
Ilmarinen
Porkkalankatu 1
00018 ILMARINEN (HELSINKI)

010 195 000http://www.ilmarinen.fi

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme 1,2 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus.
Lisätietoja: www.ilmarinen.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ilmarinen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme