SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Pietarin Sokos Hotellit tarjoavat korkeatasoista palvelua vaativalla markkinalla

Jaa

Pietarissa toimivat kolme Sokos Hotellia ovat menestyneet viime vuosina erittäin hyvin, vaikka toimintaympäristö on vaativa ja kilpailu kireää. Työntekijöidensä hyvinvointiin ja erinomaiseen asiakaspalveluun satsaavan OOO Sokotelin menestyminen on myös huomattu: viime viikolla paikallinen talouslehti valitsi toimitusjohtaja Petri Schaafin Pietarin sadan parhaan yritysjohtajan joukkoon.

Pietarin hotellitoiminnassa suomalaisella osaamisella on tilausta. Solo Sokos Hotel Vasilievsky, Solo Sokos Hotel Palace Bridge ja Original Sokos Hotel Olympia Garden ovat kasvattaneet asiakasmääriään ja parantaneet käyttöastettaan jatkuvasti kahden viime vuoden aikana.

− Menestyksemme perustuu hyvään palvelutuotteeseen, jonka mahdollistaa meidän erinomainen henkilökuntamme. Venäjä on haastava markkina ja tarjontaa on joka toimialalla todella paljon.Lähes kaikki maailman isoimmat ketjut ovat täällä ja hakevat kasvua. Uusia hotelleja avataan koko ajan lisää ja vanhoihin investoidaan. Siksi menestys ei tule helpolla, OOO Sokotelin toimitusjohtaja Petri Schaaf korostaa.

OOO Sokotelin perusarvoja on työntekijöistä huolehtiminen ja usko siihen, että hyvä tuloksentekokyky lähtee hyvästä johtamisesta. Kun työntekijät viihtyvät työssään, he pitävät hyvää huolta myös asiakkaista. Lisäksi työntekijät pysyvät pitkissä työsuhteissa, josta syntyy vahva ammattitaito.

− Viihtyvyyden ja ammattitaidon kautta syntyy palvelu, joka nostaa kaikkien hotellimme asiakastyytyväisyyyden koko ketjun jaetulle ykkössijalle. Se antaa edelleen uskoa myös menestyksekkään tulevaisuuden rakentamiseen.

Yli puolet Pietarin Sokos Hotellien asiakkaista on venäläisiä. Ulkomaalaisista suurin asiakasmäärä tulee Kiinasta ja sen jälkeen Euroopan isoilta markkinoilta. Suomalaiset ovat asiakasmäärässä vasta sijalla 5. Kasvua hotellit hakevat kaikilta markkinoilta ja OOO Sokotel tutkii myös jatkuvasti mahdollisuuksia laajentumiseen Pietarissa. Niin suomalaisten kuin monien muidenkin kansallisuuksien houkuttelussa Pietariin auttaa 1.10.2019 lanseerattu e-viisumi, joka on sähköinen, helposti haettava ja ilmainen kertaviisumi.

− Kaupungin vetovoimatekijöitä ovat muun muassa historia ja kulttuuri, kuten museot. Pietari on valloittava miljoonakaupunki, jossa on edelleen pienen kaupungin kiva tunnelma. Haasteena on erityisesti talvikaudella kaupungin saavutettavuus, koska lentoja maailmalta on aika vähän näin suureen kaupunkiin. Kesällä sesonkilentoja on paljon, mutta yhteyksien pitää parantua ja kehittyä jatkossa.

Suomesta Pietariin on kuitenkin helppo päästä, kun kaupunkiin liikennöi neljä Allegro-junaa päivässä ja matka-aika on vain 3,5 tuntia. Finnairilla on myös neljä lentoa päivässä Pietariin ja aikaa matkaan kuluu vain 50 minuuttia. Lisäksi Pietariin liikennöi suuri määrä busseja.

− Suomalaisten on helppoa tulla meille Sokos Hotelleihin, koska varaus, menut ja kaikki ohjeistukset ovat suomen kielellä. Asiakasomistajille kertyy myös normaaliin tapaan Bonusta ja S-Card-työmatkustajat saavat omat etunsa. Lisäksi hotellimme sijaitsevat erinomaisilla paikoilla lähellä nähtävyyksiä, Petri Schaaf korostaa.

Sokos Hotellien menestyminen on myös huomattu Pietarissa. Paikallinen taloussanomalehti Delovoy Peterburg valitsi OOO Sokotel Oy:n toimitusjohtaja Petri Schaafin Pietarin sadan parhaan yritysjohtajan joukkoon. Palkinto luovutettiin 28.11. Pietarissa. Perusteluina palkitsemiselle olivat vuoden 2018 myynnin kasvu, tulos ja suhteellinen kannattavuus.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja, CEO Petri Schaaf, OOO Sokotel, p. 99979219134168

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokos Hotels

Sokos Hotels on 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin.

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuonna peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

www.sokoshotels.fi  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Reilusti yli 100 tonnia vähemmän muovia vuodessa – S-ruokakauppojen pakkausuudistukset tähtäävät kierrätettävyyteen ja kestävään muovin käyttöön21.7.2020 08:07:00 EESTTiedote

Yhdessä hedelmärasiassa käytetyn muovin määrä voi vaikuttaa pieneltä asialta, mutta kun volyymit ovat suuria, on pienilläkin muutoksilla suuri merkitys. Viinirypälerasioiden kansien vaihtaminen ohuisiin muovikalvoihin säästää yli miljoonan muovikassin verran muovia vuodessa. Kotimaista-merkin jauhelihapakkauksen vaihtaminen ohuempaan muoviin säästää vuodessa lähes 80 tonnia muovia. S-ryhmä kehittää jatkuvasti pakkauksiaan yhä vastuullisemmiksi yhdessä tavarantoimittajien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme