Pirkanmaan hyvinvointialue

Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa kesätyötä 15–17-vuotiaille nuorille

Jaa
Pirkanmaan hyvinvointialue hakee palkalliseen kesäharjoitteluun noin sataa nuorta. Hakuaika palkallisiin harjoitteluihin on 20.3.–2.4.2023.

Edellytyksenä harjoitteluun hakeutumiselle on 15 vuoden ikä. Harjoitteluun hakeutuvan nuoren tulee siis olla 15-vuotias 5.6.2023 mennessä ja alle 18-vuotias harjoittelun päättymiseen saakka. Valinnat harjoittelujaksoihin suoritetaan arpomalla. Yksittäinen nuori voi tulla valituksi yhteen harjoittelujaksoon.

Palkallisia harjoittelujaksoja on tarjolla Pirkanmaan hyvinvointialueella Akaassa, Hämeenkyrössä, Ikaalisissa, Kangasalla, Lempäälässä, Mänttä-Vilppulassa, Nokialla, Orivedellä, Pirkkalassa, Pälkäneellä, Sastamalassa, Tampereella, Valkeakoskella, Vesilahdella ja Ylöjärvellä. Hakemuksessa nuori voi esittää toiveen, missä toimipisteessä tahtoisi työskennellä.

Harjoittelujaksot kestävät kaksi tai neljä viikkoa

Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa kesäharjoittelujakso on kahden viikon mittainen ja palkka on 400 euroa sisältäen lomakorvauksen. Ikäihmisten ja vammaisten palveluissa harjoittelijan tulee olla 15–17-vuotias.

Sairaalapalveluiden kesäharjoittelujakso on neljän viikon mittainen ja palkka on 800 euroa sisältäen lomakorvauksen. Sairaalapalveluihin työllistyvältä nuorelta vaaditaan 17 vuoden ikää.

Harjoittelujaksot sijoittuvat aikavälille 5.6.–28.7.2023. Harjoittelu on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, ja työpäivät ovat kuuden tunnin pituisia. Lisätietoa harjoittelupaikoista löytyy Pirkanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilta. 

Hakemukset tehdään Kuntarekry-sivulla

Hakemus harjoitteluun tulee lähettää Kuntarekryn kautta viimeistään 2.4.2023. Hakemukseen merkitään kunta tai kunnat, joissa nuori on valmis työskentelemään sekä ajanjaksot, joiden aikana työskentelemiseen hakija pystyy sitoutumaan.


Pirkanmaan hyvinvointialue pyrkii valitsemaan kesäharjoittelijat harjoitteluihin viikkojen 16–17 aikana. Valinnoista ja harjoitteluihin liittyvistä käytännön asioista ilmoitetaan valituille suoraan sähköpostitse.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan hyvinvointialue
Pirkanmaan hyvinvointialue
PL 272
33101 TAMPERE

http://www.pirha.fi

Pirkanmaan hyvinvointialue vastaa pirkanmaalaisten julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastuspalvelujen järjestämisestä ja pääosin myös tuottamisesta. Lisätietoja pirha.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan hyvinvointialue

Henkilökohtaisen avun käyttäjien kannattaa varautua ensi viikon lakkoon2.6.2023 07:55:00 EEST | Tiedote

JHL on antanut henkilökohtaisten avustajien lakkovaroituksen ajalle 6.-12.6.2023. Lakko koskee niitä henkilökohtaisen avun käyttäjiä, jotka kuuluvat työnantajina Heta-liittoon ja joiden henkilökohtaisen avustajan tehtävät ovat palkkaryhmässä A. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa neuvontaa ja ohjausta, jos työtaistelu uhkaa henkilökohtaisen avun käyttäjän henkeä tai terveyttä.

Kokemusasiantuntijat pitivät uutta psykiatrista sairaalaa toimivana26.5.2023 15:48:48 EEST | Tiedote

Taysin uuden psykiatrisen sairaalan rakennustyöt ovat loppusuoralla. Omaiskokemusasiantuntijat tutustuivat ensi vuoden alussa käyttöön otettaviin tiloihin. Vaikutelmat olivat positiivisia. Sekä rakennuksen valoisa arkkitehtuuri että toiminnan kannalta tarkasti harkitut tilat saivat kiitosta. Kokemusasiantuntijoiden mukaan rakennus luo toiminnalle puitteet, vaikka henkilökunta onkin tärkein.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme