Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen uudeksi yksikönpäälliköksi valittiin Pälvi Malinen

Jaa

Malinen aloittaa työt 16.8.2021 ja siirtyy työllisyys, yrittäjyys ja osaaminen -yksikön päälliköksi 1.12.2021 alkaen.

Pälvi Malinen.
Pälvi Malinen.

Hakuaika Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen työllisyys, yrittäjyys ja osaaminen -yksikön päällikön tehtävään päättyi 3.5.2021. Hakemuksia saapui yhteensä 23 kappaletta, joista yksi peruttiin. Hakijoista haastateltiin viisi. Soveltuvuusarviointiin osallistui kolme hakijaa.

Hakemusten, haastattelujen ja soveltuvuusarviointien perusteella tehtävään on nimitetty kasvatustieteen maisteri Pälvi Malinen. Hän aloittaa 16.8.2021 johtavana asiantuntijana ja siirtyy yksikönpäällikön tehtävään 1.12.2021 lähtien.

Pälvi Malinen siirtyy ELY-keskukseen Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riverian yritysasiamiehen tehtävästä. Hänellä on vahva kokemus asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä ja asiantuntijaorganisaation johtamisesta sekä monipuolinen työkokemus, joka kattaa hyvin yksikön eri tehtäväalueet.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Ari Niiranen, ylijohtaja, p. 0295 026 060, etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Kuvat

Pälvi Malinen.
Pälvi Malinen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Torikatu 36 A, PL 69
80101 Joensuu

0295 026 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-karjala

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme