Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Pohjois-Karjalan ELY-keskus muuttaa väistötiloihin

Jaa

Nykyiset tilat peruskorjataan. Uusi osoite seuraavan n. kahden vuoden ajan on Torikatu 36 A.

Pohjois-Karjalan ELY-keskus muuttaa tällä viikolla väistötiloihin nykyisten tilojen alkavan remontin vuoksi. 

Uusi osoite maanantaista 29.3.2021 alkaen on Torikatu 36 A, 3. krs., 80100 Joensuu. Neuvonta löytyy 4. kerroksesta. Pieni osa henkilöstöstä tulee työskentelemään remontin ajan Metla-talossa.

Tavaroiden pakkaaminen on aloitettu jo aiemmin ja käytännössä muutto tapahtuu 24.  28.3.2021. Tällöin ELY-keskus ei vastaanota vierailijoita. ELY-keskuksen asiantuntijat palvelevat muuton aikana tavalliseen tapaan etäyhteyksin, sähköpostitse ja puhelimitse.

ELY-keskuksen postiosoite säilyy ennallaan. Postia voi jatkossakin lähettää ELY-keskukselle osoitteeseen Pohjois-Karjalan ELY-keskus / Kirjaamo, PL 69, 80101 Joensuu.

Muuton syynä on nykyisen toimitilan Kauppakatu 40:n kiinteistön peruskorjaus ja remontoiminen nykytarpeisiin vastaaviksi monitilaympäristöiksi. Remontin odotetaan valmistuvan alkuvuodesta 2023 ja sen toteutuksesta vastaa Senaatti-kiinteistöt.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Janne Kärkkäinen, johtaja
p. 0295 026 197
janne.karkkainen(at)ely-keskus.fi

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Pohjois-Karjalan ELY-keskus
Torikatu 36 A, PL 69
80101 Joensuu

0295 026 000http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pohjois-karjala

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Karjalan ELY-keskus

Pohjois-Karjalassa helmikuun lopussa 11 117 työtöntä30.3.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen alueella oli helmikuun lopussa 11 117 työtöntä työnhakijaa. Vuoden takaiseen tilanteeseen nähden työttömien määrä oli 1 066 henkilöä (11 %) suurempi. Työttömien määrän kasvusta 34 % aiheutui lomautusten lisäyksestä. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta (72 199 henkilöä) oli 15,4 %. Vuosi sitten osuus oli 13,9 %. Koko maassa työttömien määrä lisääntyi 79 000 henkilöä (32 %), työttömien osuus työvoimasta oli 12,4 %. Työllisyyskatsaus-sivusto Pohjois-Karjalan työllisyyskatsaus on kokonaisuudessaan Työllisyyskatsaus-sivustolla: www.temtyollisyyskatsaus.fi/pohjois-karjala.aspx Sivustolla ovat myös koko maan sekä kaikkien ELY-keskusalueiden työllisyyskatsausaineistot. Työnvälitystilasto Tilastokeskuksen StatFin-palvelussa TEMin Työnvälitystilaston keskeiset tiedot julkaistaan myös Tilastokeskuksen ilmaisessa StatFin-tilastotietokannassa: https://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatFin__tym__tyonv/

Pohjois-Karjalan kulttuuriympäristöohjelma on valmistunut22.3.2021 14:00:00 EET | Tiedote

Kulttuuriympäristöohjelmissa linjataan alueen tärkeimmät ihmisen muokkaaman ympäristön ominaispiirteet. Kulttuuriympäristöohjelmaa voidaan käyttää hyväksi päätöksenteossa sekä ohjeena kulttuuriympäristön suunnittelussa, kehittämisessä ja vaalimisessa. Ohjelma on työväline viranomaisille, asukkaille, yrittäjille, yhdistyksille ja kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden kohteiden omistajille.

Helmikuu Pohjois-Karjalassa keskiarvoa kylmempi ja hieman sateisempi5.3.2021 16:32:15 EET | Tiedote

Ilmatieteen laitoksen tilastojen mukaan helmikuu oli Pohjois-Karjalassa reilut kolme astetta tavanomaista kylmempi. Esimerkiksi Valtimolla mitattiin helmikuun keskilämpötilaksi -13,7 astetta, kun se tavallisesti on -10,4 astetta. Vastaavasti Joensuun lentoasemalla mitattiin helmikuun keskilämpö-tilaksi -12,9 astetta, kun pitkän ajan keskiarvo on -9,7 astetta. Helmikuun sademäärä oli Pohjois-Karjalassa hieman keskimääräistä suurempi. Ympäristöhallinnon havaintopisteissä Kontiolahdella, Koitajoella ja Jänisjoella keskimääräinen sademäärä oli 38 mm, kun em. pisteiden pitkänajan helmikuun keskiarvo on 34 mm. Kuukauden lopussa lumen syvyys vaihteli yleisesti 50-70 cm, kun se tavallisesti on vähän alle 60 cm. Helmikuun lopussa lumen vesiarvo (mm) eli lumikuorma (kg/m²) vaihteli maakunnassa 80 – 130 kg/m2. Lumisimmilla alueilla lumikuorma vaihteli 130-180 kg/m2. Järvien vedenkorkeudet ovat ajankohtaan nähden tavallista korkeammalla. Orivesi-Pyhäselän vedenpinta on 40 cm ajankohdan keskitason

Pohjois-Karjalassa tammikuun lopussa 11 452 työtöntä2.3.2021 08:00:34 EET | Tiedote

Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen alueella oli tammikuun lopussa 11 452 työtöntä työnhakijaa. Vuoden takaiseen tilanteeseen nähden työttömien määrä oli 1 350 henkilöä (13 %) suurempi. Työttömyyden kasvusta 36 % aiheutui lomautettujen määrän lisäyksestä. Työttömien työnhakijoiden osuus työvoimasta (72 199 henkilöä) oli 15,9 %, vuosi sitten osuus oli 14,0 %. Koko maassa työttömien määrä lisääntyi 81 000 henkilöä (32 %), työttömien osuus työvoimasta oli 12,7 %. Työllisyyskatsaus-sivusto Pohjois-Karjalan työllisyyskatsaus kokonaisuudessaan on Työllisyyskatsaus-sivustolla:www.temtyollisyyskatsaus.fi/pohjois-karjala.aspx Sivustolla ovat myös koko maan sekä kaikkien ELY-keskusalueiden työllisyyskatsausaineistot. Työnvälitystilasto Tilastokeskuksen StatFin-palvelussa TEMin Työnvälitystilaston keskeiset tiedot julkaistaan myös Tilastokeskuksen ilmaisessa StatFin-tilastotietokannassa: https://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/StatFin__tym__tyonv/ https://pxnet2.stat.fi/PXWeb/pxweb/fi/StatFin/St

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme