Kasvu Open

Pohjois-Savon Kasvupolku®: Potentiaalisimmat kasvuyritykset ovat Eco Weedkiller ja Locia Solutions Oy

Jaa

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open

Pohjois-Savon Kasvupolun kaksi potentiaalisinta kasvuyritystä ovat iisalmelainen Eco Weedkiller sekä kuopiolainen Locia Solutions Oy.

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit potentiaalisimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla.

Eco Weedkiller on rikkakasvien torjuntalaite, joka toimii 100°C vedellä. Laite on suunniteltu erityisesti helppoon ja turvalliseen kotitalouskäyttöön. Kuuman veden vaikutus rikkakasvien torjunnassa perustuu äkilliseen lämpöenergian nousuun, joka tuhoaa kasvin solurakenteen.

Tuomaristo arvosti yrityksen valmista ja hyvää tuotetta, joka osuu ympäristöystävällisyyden megatrendiin ja tarjoaa myrkyttömän vaihtoehdon puutarhanhoitoon. Yrityksellä on jo näyttöä menestyksellisestä toiminnasta kansainvälisillä markkinoilla ja potentiaalia kasvuun.

Locia Solutions Oy on kuntien toimitila- ja palveluverkon suunnitteluun erikoistunut yhtiö. Locian kehittämä toimitila- ja palveluverkkojen suunnittelusovellus CapaCity kerää eri järjestelmissä ja tietokannoissa olevan datan yhteen. Sovelluksen avulla voidaan edistää kaupunki- ja palvelurakenteen yhteensovittamista ja kokonaiskoordinointia.

Tuomaristo kehui yritystä siitä, että se on luonut monimutkaiseen ongelmaan yksinkertaisen digitaalisen ratkaisun. Lisäksi Locian toiminnan taustalla on ajankohtainen kaupungistumisen trendi.

Kasvupolun tuomaristo, kumppanit ja osallistujat

Pohjois-Savon Kasvupolun tuomariston kokoonpano:

  • Marja-Leena Laitinen, Business Kuopio
  • Johanna Haapakorva, Kuopion alueen kauppakamari
  • Terho Savolainen, Iisalmen kaupunki
  • Jari Osmala, FiBAN

Pohjois-Savon Kasvupolulla mukana ovat Kasvupolkukumppanit Iisalmen kaupunki, Business Kuopio, Kuopion kauppakamari sekä Kitee.

Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen osallistuivat myös BikeTaxi Oy, DNE Oy, Eräreppu, FinnHarvest Oy, Hiilinieluntuottajat HNT Oy, Iisveden Veistämö Oy, Laatupesu Ky, Livetech Oy, Sammu-Kaluste Oy ja Suomen Seurahankinta.

Kohti Kasvu Open Karnevaalia

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2020. Kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalin 27.-29.10.2020 yhteydessä finalistijoukosta valitaan kauden TOP 10 ja voittajat. TOP 10- ja voittajavalinnat tekee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo.

LISÄTIEDOT

Liisa Arvassalo
+358 50 33 99 691
liisa.arvassalo@kasvuopen.fi

Avainsanat

Kuvat

Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Potentiaalisimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open kauden 2020 TOP 60 -finalistijoukkoon. Kuva: Kasvu Open
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi
Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma. Mukaan sparraukseen voi hakea yrityksen liikevaihdosta, toimialasta, sijainnista tai iästä riippumatta.
 
Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.
 
Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, DNA, TT-säätiö, Technopolis, MarkkinointiAkatemia, Innovestor, Keski-Suomen Liitto, Business Jyväskylä, Varma, Kauppalehti, Isku, KPMG, Kauppakamari, Kitee, Rastor-instituutti, If, AWS ja Salesforce.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme