Pohjola Rakennus Oy Häme

Pohjola Rakennus Oy Häme uudistaa Nokian kaupunkikuvaa – keskustan tornitalon rakentaminen käynnistyy

Jaa

Pohjola Rakennus Oy Häme uudistaa Nokian keskustan kaupunkikuvaa rakentamalla Nokian valtatien ja Härkitien kulmaan 12-kerroksisen tornitalon.

Asunto Oy Nokian Tetriksen nimi on peräisin nimikilpailusta. Havainnekuva.
Asunto Oy Nokian Tetriksen nimi on peräisin nimikilpailusta. Havainnekuva.

Nokian Tetris on moderni ja näyttävä kokonaisuus, joka rakentuu paraatipaikalle Nokialle. Tetris valikoitui nimeksi nimikilpailussa, johon tuli yli 500 ehdotusta. Rakennuksen julkisivu toi useammalle nimikilpailuun osallistuneelle mieleen tunnetut Tetris-palikat.

”Tornitaloasuminen on moderni, kysytty asumismuoto. Tetris tarjoaa vaihtoehtoja niin pienempään kuin suurempaan tilan tarpeeseen, asuntojen koot vaihtelevat 27,5 m2 yksiöistä 136 m2 nelikkoihin”, kertoo Pohjola Rakennus Oy Hämeen toimitusjohtaja Miikka Routama.

Nokian Tetriksellä on lainvoimainen rakennuslupa. Työt Tetriksen työmaalla aloitetaan huhtikuun alussa ja kohde valmistuu vuoden 2019 lopussa. Tetris koostuu kahdesta osasta, 8- ja 12-kerroksisista torneista, joissa on yhteensä 99 asuntoa kompakteista yksiöistä avariin nelikkoihin; kaikilla omat lasitetut parvekkeet ja nykyaikaisen asuntorakentamisen yksilölliset mukavuudet. Katutasoon rakennetaan uudet tilat Osuuspankille.

Lisätietoja:

Miikka Routama, Pohjola Rakennus Oy Häme, toimitusjohtaja, p. 044 751 0291, miikka.routama@pohjolarakennus.fi


Juha Metsälä, Pohjola Rakennus Group PRG Oy, konsernijohtaja, p. 041 4590 600, juha.metsala@pohjolarakennus.fi

Avainsanat

Kuvat

Asunto Oy Nokian Tetriksen nimi on peräisin nimikilpailusta. Havainnekuva.
Asunto Oy Nokian Tetriksen nimi on peräisin nimikilpailusta. Havainnekuva.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Pohjola Rakennus Oy Häme
Voimakatu 18
33100 TAMPERE

020 7759 600, pohjola@pohjolarakennus.fihttp://www.pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Häme on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on noin 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 3000 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjola Rakennus Oy Häme