Oulun yliopisto

Polar Bear Pitching hakee startup-yrityksiä vuoden 2020 tapahtumaan

Jaa

Polar Bear Pitching järjestetään seitsemännen kerran 12.3.2020 Oulun Kauppatorilla. Oulun yliopiston järjestämässä tapahtumassa on ohjelmaa pitkin päivää ja illalla kaikki huipentuu avantopitchauskilpailuun. Tapahtumaan haetaan nyt mukaan startup-yrityksiä.

Polar Bear Pitching on erinomainen paikka saada yritykselle näkyvyyttä, sillä joka vuosi tapahtuma kerää suurta kansainvälistä mediahuomiota. Avannosta pitchaaminen maaliskuussa on tehokas keino näyttää sijoittajille, kuinka pitkälle on valmis menemään yrityksensä puolesta.

Tapahtumaan haetaan startupeja, joilla on:

- Enemmän kuin vain idea. Yrityksillä tulee olla vähintään testattu ja validoitu MVP

- Innovatiivinen tuote, jolla on kansainvälistä markkinapotentiaalia

- Skaalautuva businessmalli

- Kylmää pelkäämätön edustaja, joka osaa tiivistää sanomansa pulahduksen mittaiseksi

Startup-yritysten ilmoittautuminen on nyt auki ja paikat täytetään sitä mukaa, kun sopivia hakemuksia saapuu. Ilmoittautuminen päättyy viimeistään 31. tammikuuta 2020. Kilpailuun haetaan tapahtuman verkkosivun kautta www.polarbearpitching.com.

Tapahtuma kansainvälistynyt

Polar Bear Pitchingissä on ollut yleisöä ja osallistujia ympäri maailmaa. Viime vuosien voittajat ovat tulleet esimerkiksi Norjasta, Israelista, Valkovenäjältä, Virosta ja Suomesta. Kilpailu on jälleen kerran täysin ilmainen yleisölle, ja kaikki voivat saapua Oulun torinrantaan seuraamaan, mihin suuntaan yritysmaailma kehittyy seuraavaksi.

Tänä vuonna Polar Bear Pitching keskittyy nimenomaan siihen, että ihmiset kohtaavat ja tapahtumassa muodostuu hyödyllisiä uusia kontakteja. Päivän aikana järjestetään erikseen oma verkostoitumistapahtuma startupeille ja sijoittajille.

Polar Bear Pitching on syystä juuri Oulussa. Forbes valitsi Oulun yhdeksi Euroopan innovatiivisimmista alueista, monet langattoman viestinnän keksinnöistä on tehty Oulussa ja tällä hetkellä Oulun yliopistolla tutkintaan jo 6G-verkkoa, vaikka 5G ei ole vielä yleistynyt kuluttajamarkkinoilla. Lisäksi noin 2,6 miljardia ihmistä käyttää Oulussa kehitettyä teknologiaa päivittäin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Mia Kemppaala, tapahtuman järjestäjä ja perustaja, Oulun yliopisto, puh. 0294 482 929, mia.kemppaala@oulu.fi
Antti Koivusaari, viestintäsuunnittelija, Oulun yliopisto, puh. 0294 483 933 antti.koivusaari@oulu.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oulun yliopisto
Oulun yliopisto
Pentti Kaiteran katu 1
90570 Oulu

0294 480 000http://www.oulu.fi/yliopisto/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oulun yliopisto

Kyselyistä hyötyä alaselkäkivun pitkittymisriskin tunnistamisessa14.1.2020 12:07:51 EETTiedote

Alaselkäkipu on yleisin yksilölle haittaa ja yhteiskunnalle merkittäviä kustannuksia aiheuttava vaiva, mutta kivun hoidossa on yhä vakavia puutteita. Hoitosuositusten mukaan hoidon tulisi olla psykososiaaliset riskitekijät huomioivaa. Selkäkipuiselle väestölle suunnattujen kyselyjen avulla voidaan tunnistaa ne henkilöt, joilla on kliinisesti merkittäviä psykologisia, sosiaalisia ja elintapoihin liittyviä riskitekijöitä pitkittyvälle kivulle.

Seutuvertailu: Arvostus ja vuorovaikutteinen elinkeinopolitiikka edistävät alueen yrittäjyyttä9.1.2020 09:56:05 EETTiedote

Kunnan tai kaupungin aktiivinen vuorovaikutus alueen pk-yritysten kanssa edistää myönteisen yrittäjyysilmapiirin syntymistä ja edistää alueen yrittäjyyttä. Oulun yliopiston Mikroyrittäjyyskeskuksessa tehdyn tutkimuksen mukaan heikosta yrittäjyysilmapiiristä kärsivien alueiden tulisi panostaa myös mikro- ja pk-yritysten palvelujen nopeaan saavutettavuuteen sekä luoda mahdollisuudet yrittäjien keskinäiseen vertaistoimintaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme