Premico Group Oy

Premico on ilmoittanut kolmannen asuntorahastonsa ensimmäisestä sulkemisesta ja allekirjoittanut rahaston ensimmäisen hankkeen kauppasopimuksen

Jaa
Kiinteistöpääomarahasto- ja palveluyhtiö Premico ilmoitti uusimman asuntorahastonsa, Premico Residential Fund III:n, ensimmäisestä sulkemisesta syyskuun lopussa 45 miljoonan euron pääomasitoumuksilla. Rahasto on edelleen avoinna uusille sijoittajille ja sen tavoitteena on kerätä yhteensä 250 miljoonaa euroa pääomaa. Ensimmäisen sulkemisen yhteydessä rahasto on allekirjoittanut ensimmäisen hankkeen kauppasopimuksen ja se tavoittelee useita lisähankintoja vielä vuoden 2022 aikana.

Premico Residential Fund III:n tavoitteena on rakentaa vuoteen 2025 mennessä noin 1700 uutta vuokra-asuntoa pääosin pääkaupunkiseudulle. Rahasto on sitoutunut asuinkiinteistöjensä hiilineutraaliuteen käytönaikaisen energian käytön osalta ja hiilijalanjäljen pienentämiseen myös kohteiden rakentamisvaiheen aikana. Kaikilla rahaston kohteilla tulee olemaan energiatehokkuusluokka A, BREEAM- tai LEED-sertifikaatti ja ne tulevat olemaan EU:n taksonomian uudisrakentamisen kriteerien mukaisia.

”Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä sijoittajien luottamuksesta Premicoa ja uusinta rahastoamme kohtaan, joka hyötyy vahvasta kiinteistökehitys- ja vuokra-asuntojen hallinnointipalveluosaamisestamme, sekä kestävän rakentamisen ammattitaidostamme”, Premicon toimitusjohtaja Sami Kiehelä toteaa.

Rahaston sijoittajat ovat institutionaalisia sijoittajia, mukaan lukien Veritas Eläkevakuutus ja Merimieseläkesäätiö. ”Hiilineutraalius on kiistatta kaikkien aikojen suurin haaste myös kiinteistöalalle. Kaikilla sijoittajillamme on yhteinen pyrkimys muuttaa alaa kohti ympäristön kannalta kestävämpää tulevaisuutta." Premicon investointijohtaja Samuel Tuomola jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Premico Group Oy
Premico Group Oy
Aleksanterinkatu 11
00100 Helsinki

+358 29 007 5050https://premico.fi

Premico on vuokra-asuntoihin erikoistunut kiinteistösijoitus-, kehitys- ja hallinnointiyhtiö, jonka strategian keskiössä ovat asumisen hiilidioksidipäästöjen vähentäminen sekä kohtuuhintaisen vuokra-asumisen mahdollistaminen kaikille. Premicolla on kaksi liiketoiminta-aluetta; asuntoihin sijoittavat pääomarahastot, sekä palveluliiketoiminta, joka pitää sisällään kiinteistökehitykseen ja rakennuttamiseen liittyvän konsultoinnin, salkunhoidolliset palvelut, sekä vuokra-asuntojen hallinnoinnin, isännöinnin ja vuokrauspalvelut. Premico hallinnoi rahastojensa ja yhteissijoitustensa kautta yli 4000 vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksissa. Premico-konsernin henkilöstöön kuuluu lähes 60 kiinteistöalan ammattilaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Premico Group Oy

Premico ja Mangrove ovat sopineet kahden asuinkerrostalon rakentamisesta Turun Harppuunakortteliin13.3.2023 07:00:00 EET | Tiedote

Premicon kolmas asuntorahasto ja Mangrove ovat allekirjoittaneet KVR-sopimuksen Turun Aurajokirannan Harppuunakortteliin rakennettavista kahdesta asuinkerrostalosta. Kohteen tonttikaupat tehtiin vuoden 2022 puolella ja rakennuslupa on nyt lainvoimainen. Kohteen rakentaminen on käynnistynyt ja sen on määrä valmistua elokuussa 2024. EU-taksonomiakriteeristön täyttävä A-energialuokan kohde toteutetaan BREEAM-ympäristösertifikaatin mukaisesti.

Premico’s third residential fund held its first closing and signed the first acquisition14.10.2022 08:26:30 EEST | Press release

Real estate fund management and services company Premico has announced the first closing of its newest residential fund, Premico Residential Fund III, at the end of September with equity commitments of 45 MEUR. The fund is open for new investors and targets to raise 250 MEUR of equity in total. In connection with the first closing, the Fund has signed its first acquisition and aims for several further acquisitions yet during the fall of 2022.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme