SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Prisma otti asiakkaat mukaan valikoiman suunnitteluun uudella tavalla – lasten piirustukset näkyvät tulevassa kesämallistossa

Jaa

Sosiaalisessa mediassa innostusta herättävän piirustuskilpailun voittajien piirroksia tullaan näkemään Prisman lasten pukeutumisen tuotteissa ensi kesänä.

Prisman järjestämän lasten piirustuskilpailun voittajapiirrokset pääsevät osaksi kesän 2021 lasten pukeutumisen mallistoa. Kuva: 123rf
Prisman järjestämän lasten piirustuskilpailun voittajapiirrokset pääsevät osaksi kesän 2021 lasten pukeutumisen mallistoa. Kuva: 123rf

Prisman toteuttaman, alle kouluikäisille lapsille suunnatun Pienet piirtäjät -kesäkilpailun aiheena on kesä, loma, ilo ja leikki. Ajatuksena on, että lapsi saa päästää luovuutensa valloilleen ja piirtää aiheesta omalla tavallaan. Kilpailun palkinto on varsin ainutlaatuinen: voittajien piirrokset pääsevät koristamaan Prisman lasten pukeutumisen kesämalliston 2021 tuotteita.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Prisman asiakkaat ja lapset pääsevät osallistumaan lastenvaatteiden tulevan valikoiman suunnitteluun tällä tavalla. Muissa tuoteryhmissä hieman vastaavaa on jo tehty: Prisman Facebook-sivuilla asiakkaat ovat aiemmin saaneet äänestää esimerkiksi kestokassien ja pyöräilykypärien kuoseja.

”Ajatus kilpailusta lähti siitä, että lapsiperheet ovat Prismalle erittäin tärkeä kohderyhmä. Olemme aiemmin tehneet esimerkiksi konkreettisia tekoja lasten terveellisemmän syömisen puolesta, ja Prisman verkkokaupassa on voinut lahjoittaa joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille jo kolmena vuotena. Nyt halusimme osallistaa asiakkaita ja heidän lapsiaan entistä enemmän myös valikoiman suunnittelussa. Tarkoituksena on, että lasten omat piirrokset ja tulkinnat kesästä tuovat pienen väriläiskän valikoimiimme ensi vuonna”, kertoo valikoimapäällikkö Suvi Finnilä S-ryhmän marketkaupasta.

”Lisäksi halusimme näin poikkeusaikana kiinnittää lasten huomion iloisiin asioihin, kuten kesään, joka valikoitui kilpailun teemaksi. Piirustuskilpailu sopii tähän aikaan hyvin myös siksi, että kevään koronarajoitukset ovat lisänneet kotona harrastamisen ja piirtämisen suosiota”, Finnilä jatkaa.

Voittajat valitaan yleisöäänestyksellä

Piirustuskilpailu käynnistyi Prisman Facebook-sivuilla viime viikon perjantaina, ja se herätti välittömästi kiinnostusta asiakkaissa. Piirroksia voi lähettää 14.6. saakka, minkä jälkeen SOK:n asiantuntijat tekevät niistä esikarsinnan. Kilpailun voittajat valitsevat kuitenkin asiakkaat. Yleisöäänestys parhaista piirustuksista käynnistyy Prisman Facebookissa juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Vaatteet, joihin kilpailun voittajapiirroksia painetaan, tulevat olemaan vauvoille ja leikki-ikäisille suunnattuja kesävaatteita (koot 74-122 cm). Kaikki tuotteet tullaan valmistamaan SOK:n vakituisesti käyttämissä, vastuullisuusauditoiduissa tehtaissa. Vaatteissa tullaan käyttämään vain sertifioitua GOTS-luomupuuvillaa. Puuvillan viljelyssä ei tällöin ole käytetty haitallisia kemikaaleja tai keinotekoisia lannoitteita ja sen tavoitteena on edistää niin ympäristön kuin ihmisten hyvinvointia puuvillaketjuissa. Tuotteet tulevat myyntiin kaikkiin Prismoihin keväällä 2021.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suvi Finnilä, valikoimapäällikkö, SOK Marketkaupan ketjuohjaus
puh. 0107680232, suvi.finnila@sok.fi

Kuvat

Prisman järjestämän lasten piirustuskilpailun voittajapiirrokset pääsevät osaksi kesän 2021 lasten pukeutumisen mallistoa. Kuva: 123rf
Prisman järjestämän lasten piirustuskilpailun voittajapiirrokset pääsevät osaksi kesän 2021 lasten pukeutumisen mallistoa. Kuva: 123rf
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

S-ryhmä on osuustoiminnallinen yritysryhmä, joka muodostuu 19 alueosuuskaupasta, Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnasta (SOK) sekä niiden tytäryhtiöistä. Osuuskauppojen jäsenet eli asiakasomistajat omistavat osuuskaupat, jotka puolestaan omistavat keskusliike SOK:n.

S-ryhmän keskeiset liiketoiminta-alueet ovat marketkauppa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, rautakauppa sekä rahoituspalvelut. S-ryhmän vähittäismyynti oli vuonna 2018 noin 11,5 miljardia euroa, ja se oli suurin yksityinen työllistäjä Suomessa yli 38 000 työntekijällään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Kaikkien aikojen keksikesä? S-ruokakauppojen myyntidata paljastaa suomalaisten kesäherkut9.7.2020 08:46:17 EESTTiedote

Millaisia herkkuja suomalaisten ostoskoreista löytyy tänä kesänä? S-ruokakauppojen myyntidatasta selviää, että kaupaksi ovat käyneet niin tutut kestosuosikit, kuten suklaajäätelö ja kaurakeksit, kuin tämän kesän uutuustuotteetkin. Kesälomalla herkutellaan niin jäätelöillä, makeisilla kuin kekseilläkin, mutta myös terveellisempien vaihtoehtojen suosio on kasvussa. Pullovesien myynti kasvaa kesähelteillä jopa 70 %. Kotimaisista marjoista mansikka on ykkönen vuodesta toiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme