Osuuskauppa Hämeenmaa

Prisma Riihimäessä avattiin Kauppakassin noutopiste

Jaa

Kauppakassi-palvelu säästää aikaa kiireisessä arjessa. Omat ostokset tilataan ja maksetaan verkossa, ja ne voi noutaa valmiiksi pakattuna Prisman noutopisteeltä.

Asiakas valitsee verkossa haluamansa tuotteet ja noutaa ne valittuna aikana Kauppakassin noutopisteestä. Kuvituskuva.
Asiakas valitsee verkossa haluamansa tuotteet ja noutaa ne valittuna aikana Kauppakassin noutopisteestä. Kuvituskuva.

Prisma Kauppakassi Riihimäki toimii osana Foodie-palvelua. Verkosta tilatut tuotteet ovat saman hintaisia kuin Prisman hyllyssä. Tuotteiden keräilystä syntyviä kuluja katetaan 6,90 euron keräilymaksulla.

– Lähdimme siitä, että hinta on kaikille asiakkaillemme sama. Satsaamme palvelun laatuun ja käytön helppouteen, kyse on asiakkaan arjen sujuvoittamisesta, prismajohtaja Jarmo Piiroinen kertoo.

Riihimäen Prisman Kauppakassi palvelee maanantaista lauantaihin klo 8–20, mutta verkossa tilauksia voi tehdä vuorokauden ympäri.

Nopea ja näppärä nouto

Uutta palvelua pääsee käyttämään kirjautumalla verkkokauppaan osoitteessa foodie.fi/prismariihimaki. Palvelun mobiilisovellusta voi käyttää sekä tabletilla että älypuhelimella.

– Asiakas valitsee verkossa haluamansa tuotteet ja noutaa ne valittuna aikana noutopisteestämme, joka sijaitsee erillisessä liiketilassa kauppakeskus Atomin päädyssä, selventää Piiroinen.

Kauppakassin asiakkaille on erikseen merkityt pysäköintiruudut aivan nouto-oven vieressä.

– Viemme kerätyt tuotteet noutopisteen isoon kylmiöön, jonka etuseinään on integroitu säilytyslokerikkoja. Olemme tarkkoja siitä, että kerätyt tuotteet säilytetään asianmukaisesti. Viileässä säilytettäville tuotteille ja pakasteille on omat noutolokeronsa.

Asianmukaisen säilytyksen lisäksi ruokatuotteiden keräilyssä kiinnitetään huomiota laatuun ja tuoreuteen. Palvelun kautta voi tilata myös valikoituja käyttötavaratuotteita.

Tilaamisen 5 askelta

Tuotteiden tilaaminen onnistuu varsin näppärästi Kauppakassi-palvelun kautta:

1. Mene osoitteeseen foodie.fi/prismariihimaki

2. Luo käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään Facebook-tunnuksillasi

3. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja siirry tilaamaan ostoskärryikonin kautta

4. Vahvista tilauksesi maksamalla se ja tarkistamalla tilauksen tiedot

5. Nouda valmiiksi pakatut ostoksesi Prisma Riihimäen noutopisteestä

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, prismajohtaja Jarmo Piiroinen, 050 328 4954

Kuvat

Asiakas valitsee verkossa haluamansa tuotteet ja noutaa ne valittuna aikana Kauppakassin noutopisteestä. Kuvituskuva.
Asiakas valitsee verkossa haluamansa tuotteet ja noutaa ne valittuna aikana Kauppakassin noutopisteestä. Kuvituskuva.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 166 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2 950 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat, ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 166 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Lahden Seurahuoneelle kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkki20.11.2020 15:15:00 EETTiedote

Visit Finland on myöntänyt Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle Sustainable Travel Finland -merkin. Tunnustuksen saaneet yritykset täyttävät matkailua edistävän Visit Finlandin luoman kriteeristön, joka huomioi niin taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen kuin kulttuurisenkin kestävyyden. Seurahuone on ensimmäinen Lahden seudulla Sustainable Travel Finland -merkin saanut toimija.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme