Osuuskauppa Hämeenmaa

Prisma Riihimäki uudistuu

Jaa

Prisma Riihimäki laajentaa neliöitään voimakkaasti. Laajennuksen myötä valikoimat kasvavat ja asiakkaiden arjen tarpeet kohdataan paremmin.

Kauppakeskus Atomin yhteydessä sijaitsevan Prisman ruokaosaston neliöt kasvavat 1000 neliöllä lähes 5 500 neliöön, osuuskaupan suurimpien joukkoon. Prisma laajentuu Voimalan puoleista päätyä kohden, ja miestenvaateliike Dressmann muuttaa laajennuksen myötä toisiin kauppakeskuksen tiloihin.

Viime vuosien hyvä myynninkehitys näkyy Prismassa tilanahtautena, johon laajennus tarjoaa ratkaisun. Lisätila mahdollistaa myös valikoimien kasvattamisen. Uudistuksen myötä esimerkiksi tuoretuotteisiin panostetaan ja valmisruokavalikoima laajentuu. Myös palvelutiski ja sen valikoima uudistetaan täysin.

Myös käyttötavarapuoli uudistuu

Käyttötavaratuotteiden sijaintia päivitetään asiakaskysynnän mukaisesti ja esillepano uudistetaan. – Asiakkaiden arjen tarpeet kohdataan jatkossa paremmin, lupaa Prismajohtaja Jarmo Piiroinen.

Muutostyöt on jo aloitettu esimerkiksi kylmälaitteiden osalta. Kaikki kylmäkalusteet ja kylmäkonehuoneet uusitaan. Remontin lomassa hiotaan myös lattia, jota on ehtinyt kuluttaa jo 35 miljoonaa asiakasta. Voimalan puoleiseen päätyyn lisätään uusi sisäänkäynti Prismaan.

Laajennuksen myötä myös työntekijöitä palkataan lisää. Hämeenmaa on Prisman uudistuksella mukana kaupungin asemanseudun kehittämisessä.

Kaupankäynti jatkuu myös remontin aikana. Laajennus valmistuu syyskuun loppuun mennessä. 

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Hämeenmaa, Prismajohtaja Jarmo Piiroinen, 050 328 4954

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Hämeenmaa
Osuuskauppa Hämeenmaa
Apilakatu 2, PL 41
15610 Lahti

03-8130 11http://www.hameenmaa.fi

Hämeenmaa – 165 000 asiakasomistajan omistama paikallinen yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 21 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka työllistää noin 2800 kanta- ja päijäthämäläistä. Osuuskaupan omistavat sen asiakasomistajat  ja Hämeenmaalla omistajia on jo yli 165 000. Edullisten ja luotettavien kauppapalvelujen lisäksi omistajuus palkitsee muun muassa kuukausittaisena Bonuksena. Tuloksensa Hämeenmaa käyttää jäsentensä palveluiden ja verkostonsa kehittämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Hämeenmaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme