Osuuskauppa Keskimaa

Prisma Seppälä palvelee huhtikuun alusta 24/7 eli kellon ympäri jokaisena päivänä

Jaa

Prisma Seppälä palvelee 1.4.2020 alkaen ympärivuorokautisella aukioloajalla. Aukioloaikojen laajentamisella halutaan tarjota asiakkaille mahdollisimman turvalliset puitteet asiointiin, kun asiakasmäärät tasoittuvat entisestään. Tavaravirrat ovat kasvaneet ruokakaupoissa koronaviruksen vuoksi, joten ympärivuorokautinen aukioloaika tasoittaa myös kuormien purkamista ja vauhdittaa muun muassa Kauppakassi-palvelun keräilyä.

Koronavirus on vaikuttanut merkittävästi asiakkaiden tarpeisiin tehdä ruokaostoksia viimeisten viikkojen aikana. Ravintoloiden ja koulujen ollessa suljettuina on ruokahuolto siirtynyt lähes kokonaan kotitalouksien vastuulle, mikä näkyy selvästi kotiin hankittavien ruokatarpeiden kasvuna. Osuuskauppa Keskimaa haluaa helpottaa painetta kaupoissa ja on päättänyt ottaa Prisma Seppälässä käyttöön ympärivuorokautisen aukioloajan 1.4.2020 alkaen.

− Olemme päätyneet pitämään Prisma Seppälän toistaiseksi avoinna kellon ympäri 24/7, sillä tämä on yksi tapa, jolla pystymme tasaamaan asiakasvirtoja entisestään ja myös jakamaan työtehtäviä tasaisemmin. Tavaraa tilataan näinä aikoina normaalia suurempia määriä, joten öisin, kun asiakasmäärät ovat pienempiä, on mahdollisuus keskittyä erityisesti hyllytystyöhön. Asiakkaille yön aukiolotunnit antavat mahdollisuuden asiointiin silloin, kun asiakasmäärät ja kontaktit ovat vähäisempiä, toteaa Prisma Seppälän johtaja Joonas Heiskanen.

Ympärivuorokautinen aukioloaika palvelee hyvin myös vuorotyötä tekeviä asiakkaita. Lisäksi Kauppakassi-palvelun ruuhkautumista saadaan purettua, kun keräilyä on mahdollista tehostaa hyödyntäen asiakasmääriltään hiljaisempia tunteja.

− Henkilökuntamme on ottanut muutoksen hyvin vastaan. Olemmehan jo tottuneita pitämään myymälän auki ympärivuorokautisesti, edellisen kerran joulukaupan aikaan. Yötyöhön on löytynyt hyvin innokkaita tekijöitä. Oman henkilökunnan lisäksi olemme saaneet Keskimaan toistaiseksi suljetuista ravintoloista ravintola-alan ammattilaisia meille avuksi, Joonas Heiskanen jatkaa.

Keskimaan kaikissa marketeissa on aamun ensimmäinen aukiolotunti rauhoitettu riskiryhmiin kuuluville viikon jokaisena päivänä. Ympärivuorokauden palvelevissa myymälöissämme suosittelemme niin ikään riskiryhmään kuuluville varhaista aamuasiointia, jolloin kaikki pinnat on juuri puhdistettu. Riskiryhmiin kuuluville asiakkaille halutaan taata mahdollisimman turvallinen kaupassa asiointi koronaviruksen aikaan. Prisma Seppälän ohella myös S-market Savela palvelee asiakkaita kellon ympäri. Savelassa 24/7 aukioloajat ovat olleet käytössä jo lähes vuoden.

− Tarkastelemme tilannetta jatkuvasti ja kehitämme omaa toimintaamme ja palveluita marketeissa mahdollisimman hyvin asiakkaiden tämän hetken tarpeiden mukaan. Jokaisessa myymälässämme kiinnitetään erityistä huomiota myymälän hygieniaan ja muun muassa kassoille on nyt saatu pisaratartunnoilta suojaavat pleksilasit sekä jonotustarrat muistuttamaan turvaväleistä jonottaessa. Pidennetyillä aukioloajoilla halutaan erityisesti tasoittaa asiakasvirtoja, jolla on suuri merkitys niin asiakkaiden kuin työntekijöidemmekin turvallisuuteen, kertoo Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Reima Loukkola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, Joonas Heiskanen, Prisma-johtaja, 010 767 3101, joonas.heiskanen@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa, Reima Loukkola, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3042, reima.loukkola@sok.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 632 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 133 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaan tulos jäämässä merkittävästi edellisestä vuodesta − henkilökunta ansaitsee erityiskiitoksen haastavan vuoden osalta21.10.2020 11:00:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaan tammi-syyskuun liikevaihto oli 467,1 miljoonaa euroa. Liikevaihto laski 1,0 % edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Tammi−syyskuun tulos ennen veroja oli 9,0 miljoonaa euroa ja operatiivinen tulos 9,1 miljoonaa euroa, mikä on 7,6 miljoonaa euroa heikompi kuin viime vuonna. Kasvua on tullut päivittäistavarakaupasta, kun taas matkailu- ja ravitsemiskauppa on laskenut ennennäkemättömästi. Koko vuoden operatiivisen tuloksen ennakoidaan jäävän merkittävästi edellisestä vuodesta ja päätyvän noin 11 miljoonan euron tasolle.

Yli 130 hakemusta Keskimaan Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskohteiksi20.10.2020 09:50:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa toteuttaa jo neljännen kerran Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanjan, jossa keskitytään keskisuomalaisille iloa ja hyvää mieltä tuottaviin konkreettisiin tekoihin. Keskimaa etsi syksyn aikana kohteita, jotka pystyvät omalla toiminnallaan auttamaan ihmisiä kohtaamaan turvallisesti toisensa. Hakemuksia tuli yli 130 taholta. Yhteistyön rakentaminen on käynnissä ja avustuskohteista päästään kertomaan tarkemmin marraskuussa.

S-market Tikkakoskelle kokonaisvaltainen myymäläuudistus verkkokauppapalvelu huomioiden12.10.2020 09:55:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa S-market Tikkakosken. S-marketin myymäläilme päivitetään uuden S-market konseptin mukaiseksi ja samalla kaikki vanhat kalusteet uusitaan kylmäkalusteita myöten. Uudistus mahdollistaa valikoimien laajentamisen sekä ruoan verkkokaupan taustatoimintojen kehittämisen. Uudistustyöt alkavat osittain jo syksyllä 2020, remontti valmistuu kokonaisuudessaan maaliskuussa 2021.

Sale Toivakka uudistuu kokonaisvaltaisesti – S-ryhmän uusi pienmyymäläkonsepti Toivakkaan22.9.2020 09:58:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa uudistaa Toivakan Salen syksyn 2020 aikana. Kokonaisvaltaisen tilojen muokkaamisen myötä myymälään saadaan lisää tilaa, mikä mahdollistaa myös valikoimien laajentamisen. Sale Toivakka on yksi ensimmäisistä myymälöistä Suomessa, joka uudistetaan S-ryhmän uuden pienmyymäläkonseptin mukaiseksi Sale-myymäläksi. Remontti valmistuu joulukauppaan.

Keskimaan Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanja käynnistyy lahjoituskohteiden haulla – tänä vuonna autetaan ihmisiä kohtaamaan toisensa24.8.2020 09:15:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa toteuttaa jo neljännen kerran Ilo auttaa -hyväntekeväisyyskampanjan, jossa keskitytään keskisuomalaisille iloa ja hyvää mieltä tuottaviin konkreettisiin tekoihin. Tänä vuonna halutaan auttaa ihmisiä kohtaamaan turvallisesti toisensa. Keskimaa etsii nyt erilaisia kohteita ja organisaatioita, jotka haluavat omalla toiminnallaan auttaa ihmisiä kohtaamaan toisensa ilolla. Lahjoituksen kokonaissumma on euro jokaista Keskimaan asiakasomistajaa kohti eli noin 135 000 euroa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme