HUS

Problemet med Helsingforsbornas laboratorieremisser har åtgärdats

Dela

Betjäningen i HUS laboratorier i Helsingfors återgår till det normala. Rusning kan ändå uppstå under de närmaste dagarna. Laboratoriekunder ombeds i första hand att boka tid till laboratoriet.

Det uppstod problem med att få fram Helsingfors stads laboratorieremisser på grund av ett fel i rensningen av gamla remisser.

Problemet har åtgärdats 31.8.2022 kl. 18.30. Alla Helsingforsbors laboratorieremisser syns nu normalt i systemen.

Vi beklagar besväret som problemet orsakat våra kunder.

Mera information för media: 

Kontaktuppgifter till HUS medietjänst 

Kontakter

Petri Haapalahti, direktör HUS Diagnostikcentrum
050 427 2429, petri.haapalahti@hus.fi

Om

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

På HUS Helsingfors universitetssjukhus vårdas årligen cirka 680 000 patienter. Våra nästan 27 000 proffs arbetar för alla patienters bästa. Vi har ansvaret för den specialiserade sjukvården för invånarna i våra 24 medlemskommuner. Dessutom har behandlingen av flera sällsynta och svåra sjukdomar koncentrerats riksomfattande till oss.

HUS är Finlands största aktör inom hälso- och sjukvårdsbranschen och den näst största arbetsgivaren i landet. Vår kompetens är internationellt känd och erkänd. Som universitetssjukhus utvärderar och utvecklar vi ständigt våra behandlingsmetoder och vår verksamhet.

Följ HUS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från HUS

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum