Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Professori Alan Lyles saapuu arvioimaan Keusoten toimintaa

Jaa

Arvostettu Baltimoren yliopiston professori Alan Lyles saapuu arvioimaan ja kehittämään Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän toimintaa. Lyles on Keusoten vieraana kuuden viikon ajan touko-kesäkuussa.

Sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelut siirtyvät hyvinvointialueille 1.1.2023. Keski-Uudellamaalla hyvinvointialueen valmistelua on haluttu alusta asti tehdä avoimesti ja läpinäkyvästi. Baltimoren yliopiston professori Alan Lyles on kutsuttu Keusoten vieraaksi auditoimaan Keusoten nykytilaa ja suunnitelmia hyvinvointialueelle siirryttäessä. Vierailu toteutetaan Fulbright Suomi -säätiön tuella. Säätiö edistää kansainvälistä tiedon, osaamisen ja tutkimuksen vaihtoa. Vierailun tavoite on auttaa kartoittamaan, mitkä toimintamallit ja käytännöt ovat sellaisia, joita on hyvä ylläpitää myös hyvinvointialueelle siirryttäessä, ja mitkä taas kaipaavat kehittämistä ja muutosta.

– Alan Lyles on kansainvälisesti arvostettu professori, ja olemme erittäin otettuja, että saamme hänet vieraaksemme Keusoteen. Olemme tehneet hyvinvointialueen valmistelua avoimin ovin: mukana ovat olleet niin kuntalaiset, asiakkaat kuin sidosryhmätkin. Professori Lylesin vierailu tukee todella hienosti Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen valmistelua ja avaa meille myös kansainvälistä näkymää sote-palvelujen kehittämisestä, kertoo Keusoten johtaja ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen väliaikainen johtaja Pirjo Laitinen-Parkkonen.

Vierailunsa aikana Lyles arvioi toiminnan ohjausmalleja ja TKIO-toimintaa sekä sote-palveluiden integroitumista ja rakenteita. Lisäksi hän vierailee Keusoten ja HUSin toimipisteissä. Vierailu toteutetaan tiiviissä yhteistyössä muun muassa HUSin, Helsingin yliopiston ja Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen kanssa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)
Sandelininkatu 1
05800 Hyvinkää

http://www.keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä muuttuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeksi 1.1.2023. Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa jatkossa sosiaali- ja terveyspalveluiden sekä pelastuspalveluiden järjestämisestä. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote)

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme