Visit Tampere

Professori Jari Nurmi Tampereen Congress Ambassadors –verkostoon uudeksi kongressilähettilääksi

Jaa
Tampereen yliopiston professori Jari Nurmi informaatioteknologian ja viestinnän tiedekunnasta, sähkötekniikan yksiköstä on valittu uudeksi kongressilähettilääksi.
Kuva: Jousia Lappi
Kuva: Jousia Lappi

Professori Jari Nurmi on yksi Tampereen yliopiston aktiivisimmista kongressien järjestäjistä. Hän omaa laajat kansainväliset verkostot ja toimii lukuisien kansainvälisten kongressien johtoryhmissä ja puheenjohtajana.  

Tampere Convention Bureaun koordinoima Congress Ambassadors -ohjelmakokonaisuus on osa Tampereen kaupungin Ambassadors -ohjelmaa, jonka tavoitteena on lisätä kaupungin elinvoimaa ja kasvattaa kaupungin tunnettuutta kansainvälisesti.  

Ambassador on kunniatitteli, joka kertoo vankoista suhteista itselle tärkeään kaupunkiin ja halusta olla osa Tampereen tarinaa.  

Kongressilähettiläät ovat kansainvälisesti suuntautuneita tieteentekijöitä, jotka edustavat Tampereen yliopistoa ja tamperelaista tieteellistä osaamista maailmalla liikkuessaan ja kannustavat myös kollegoitaan hakemaan kongresseja Tampereelle. Ohjelma käynnistettiin vuonna 2021 kustakin Tampereen yliopiston seitsemästä tiedekunnasta valitulla ehdokkaalla ja verkostoa täydennetään vuosittain uudella jäsenellä. Nyt, vuonna 2023 jäseniä on yhdeksän.

Akatemiaprofessori Pertti Alasuutari(SOC) 
Professori Atanas Gotchev(ITC)  
Professori emeritus Kalevi Huhtala(ENS) 
Professori emeritus Howard (Howy) Jacobs(MED) 
Professori Jari Nurmi (ITC) 
Tutkimusjohtaja Tiina Soini-Ikonen (EDU) 
Professori Katri Lindfors (MED) 
Professori Markku Sotarauta (MAB)  
Teollisuusprofessori Kalle Vaismaa.(BEN) 

Kongressilähettiläät esittäytyvät Tampere Convention Bureaun videoilla: Tutustu Ambassadoreihin!

Lisätiedot:  
 
Tampere Convention Bureau, Visit Tampere 
 
Pia Helminen, asiakkuusvastaava, puh: 040 706 6448, pia.helminen@visittampere.fi    
Laila Walldén, asiakkuusvastaava, puh: 040 6838789, laila.wallden@visittampere.fi    

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kuva: Jousia Lappi
Kuva: Jousia Lappi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Visit Tampere
Visit Tampere
Kelloportinkatu 1 B
33100 Tampere

03 5656 6800https://visittampere.fi

Olemme Suomen suosituimman matkailukaupungin matkailu- ja elinkeinomarkkinoinnin asiantuntijaorganisaatio. Vahvistamme Tampereen asemaa kansallisesti ja kansainvälisesti vetovoimaisena matkailu-, tapahtuma-, ja kongressikaupunkina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Visit Tampere

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme