Kansallinen senioriliitto ry

Professori Jorma Uotinen Rohkeasti seniori -hankkeen keulahahmoksi

Jaa

Professori Jorma Uotinen puhujaksi Rohkeasti seniori -hankkeen tapahtumiin. Kansallisen senioriliiton Rohkeasti seniori -hanke kannustaa ikääntyneitä aktiiviseen kansalaisuuteen ja senioritoimintaan osallistumiseen.

Professori Jorma Uotinen on lupautunut puhujaksi Rohkeasti seniori -hankkeen tapahtumiin. Uotinen kertoo hankkeen tapahtumissa omasta ikääntymisestään ja kokemuksistaan elämänmuutoksessa. Hän toivoo myös pääsevänsä kuulemaan muiden tarinoita omista elämistään. Professori Uotinen kuvailee osallistumistaan seuraavasti:

”Tapahtumissa tulen kertomaan omista kokemuksistani tähän ikään liittyen, mutta myös ihan lapsuudestani asti, siitä miten asiat ovat johtaneet toisiinsa ja tuoneet minut tähän. Toivon pääseväni myös kuulemaan muiden tarinoita ja voivani luoda keskustelua ihmisten välille, tuoda siihen näkökulmia. Itse en tosiaankaan ole mikään guru vaan tasavertaisesti kohtaamassa muita samassa elämänvaiheessa olevia.”

Kansallisen senioriliiton Rohkeasti seniori -hanke kannustaa ikääntyneitä aktiiviseen kansalaisuuteen ja senioritoimintaan osallistumiseen. Hankkeen tavoitteena on vähentää yksinäisyyttä, ehkäistä syrjäytymistä ja helpottaa siirtymistä uuteen elämänvaiheeseen – työelämästä eläkkeelle. Hanke saa tukea STEA:lta.

Lisätietoja valtakunnallisesta Rohkeasti seniori -hankkeesta saa seuraavista osoitteista:

https://www.rohkeastiseniori.fi
https://twitter.com/rohkeasti
https://www.facebook.com/Rohkeastiseniori/

Mediakuvat hankkeesta ja hankkeen keulahahmosta: www.rohkeastiseniori.fi -> Medialle

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Matti Niiranen
toiminnanjohtaja
040 501 9192
matti.niiranen@senioriliitto.fi

Timo Vuori
Rohkeasti seniori -hankevastaava
050 472 0084
timo.vuori@senioriliitto.fi 

Professori Jorma Uotinen
Rohkeasti seniori -hankkeen keulahahmo
0500 512 483
jorma.uotinen@jormauotinen.com

Tietoja julkaisijasta

Kansallinen senioriliitto edistää ikääntyvien ja eläkeläisten sosiaalista turvallisuutta ja hyvinvointia sekä valvoo heidän oikeuksiaan liiton arvoja noudattaen. Liitto on puolueisiin kuulumaton.

Liitossa on 15 piirijärjestöä ja 165 paikallista senioriyhdistystä, jotka järjestävät monipuolista toimintaa kaikkialla Suomessa.Jäseniä on jo 26 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kansallinen senioriliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme