ProfinderProfinder

Profinderin toimitusjohtajaksi Ville Honkimäki: päätehtävänä voimakkaan kasvun jatkuminen

Jaa

Ville Honkimäki on nimitetty tietopalveluyritys Profinderin toimitusjohtajaksi. Honkimäki on aiemmin työskennellyt b2b- ja b2c-datan parissa niin kotimaassa kuin kansainvälisissä hankkeissa. "Toimialan edistyksellisimmän yrityksen ruoriin tarttuminen sytyttää."

"Olen ollut yli kymmenen vuotta kasvattamassa loppuasiakkaan saamaa arvoa data- ja konsultointibisneksessä." Ville Honkimäen mukaan tietopalvelujen liiketoiminnassa ratkaisevaa on yhä edelleen datan laatu.

"Profinder panostaa tinkimättömästi sekä datan laatuun että riittävään määrään. Pystymme auttamaan yritysten tärkeimmän pääoman ‒ asiakastiedon ‒ tuloksellista käyttöä ja tietysti löytämään uusia asiakkaita. Yli miljoona päivittyvää yritystiedon kontaktia ovat esimerkki Profinderin halusta johtaa toimialan kehitystä", Honkimäki sanoo.

Profinder on kasvamassa viime vuoden noin kahden miljoonan liikevaihdosta yli neljään miljoonaan. Syksyn 2020 aikana yritys on tehnyt paljon rekrytointeja myyntiin ja tuotekehitykseen. Työntekijöitä on nyt runsaat kaksikymmentä, kun viime vuonna työskenneltiin suurelta osin vielä viiden hengen voimin. Resurssien kasvaessa ja tuotekehityksen uusien innovaatioiden avulla ensi vuodellekin odotetaan merkittävää kasvua.

"Vahvuutemme kilpailussa ovat lisenssipalvelujemme kiitelty helppokäyttöisyys, ainutlaatuiset toimialaratkaisut sekä datan korkea laatu. Toimitamme dataa polttoaineeksi, ja olemme asiakkaidemme kanssa jalostamassa sitä ymmärrykseksi loppuasiakkaista."

"Lupaamme kehittää uusia tapoja käyttää monipuolista ja ajantasaista tietopankkiamme ja parannamme sen kattavuutta jatkuvasti."

Tietopalvelujen markkinan kasvuksi arvioidaan seuraavan vuoden aikana b2b-datassa 14 prosenttia, b2c-datassa 6 prosenttia ja luotto- ja maksuviivetiedossa 8 prosenttia.

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Profinder
Profinder
Aleksanterinkatu 52
00100 HELSINKI

https://profinder.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Profinder

Gubbe aktivoi ikäihmisiä ja Profinder auttaa löytämään kummiyritykset11.10.2021 12:30:00 EEST | Tiedote

Sekä nuori että vanha ansaitsee merkityksellisyyttä elämäänsä. Gubbe-toiminta torjuu yksinäisyyttä etsimällä ikäihmiselle nuoren ystävän eli gubben. Tämä käy hänen luonaan viikoittain auttaen ulkoilussa ja kotiaskareissa. Vanhus saa apua, nuori työllistyy merkityksellisen osa-aikatyön pariin. Tietopalveluyritys Profinder on Gubben kumppani ja auttaa Gubbea löytämään yrityksiä, jotka tukevat yhteiskunnallisesti tärkeää toimintaa.

Kuntavaalianalyysi: perussuomalaisten kannatus puolueista tasaisinta - keskusta ja vihreät vastakohta17.6.2021 12:02:05 EEST | Uutinen

Kuntavaalien tuloksessa näkyy voimakkaasti koulutustason merkitys puolueille. Kunkin puolueen kannatusalueella on oma koulutusprofiilinsa. Äänestysprosentin laskiessa korkeimmin koulutettujen alueiden äänestäjät määräävät entistä enemmän vaalien tuloksen. Perussuomalaiset on selvästi tasaisinta alueellista kannatusta nauttiva puolue. Keskusta ja vihreät ovat tässä mielessä perussuomalaisten vastakohtia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme