Quattro Mikenti Group

QMG ostaa LVI-Trion – kasvaa talotekniikkapalveluissa ja talotekniikan korjausurakoinnissa

Jaa

Talotekniikkakonserni QMG (Quattro Mikenti Group) ostaa LVI-Trion ja sen tytäryhtiöt Trio Ilmastoinnin ja Trio Korjausrakentajan. Kauppa kasvattaa QMG:n osuutta talotekniikkapalveluiden ja -urakoinnin markkinoista pääkaupunkiseudulla.

Martti Saarnio ja Markku Kauhanen
Martti Saarnio ja Markku Kauhanen

QMG-konsernissa LVI-Trio liittyy osaksi talotekniikan huolto-, korjaus- ja modernisointipalveluita tarjoavaa QMG Partnersia, johon kuuluu kymmenen yritystä pääkaupunkiseudulla.

– LVI-Trio on osaava ja arvostettu yritys, ja se täydentää hienosti palvelu- ja urakointitarjoomaamme. LVI-Trion ja sen tytäryhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 24 miljoonaa euroa, joten yrityskauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää, QMG Partnersin toimitusjohtaja Matti Ranne kertoo.

LVI-Trio työllistää tytäryhtiöineen noin 160 ammattilaista. Kauppa ei vaikuta henkilöstön asemaan tai asiakassopimuksiin. LVI-Trion osakkaat jatkavat QMG-konsernin osakkaina sekä työskentelevät yhtiön tehtävissä.

– On hienoa, että tällainen joukko ammattilaisia liittyy meihin. Näemme kiinnostavia mahdollisuuksia kasvuun, sillä pystymme yhdessä tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin laajempaa palveluvalikoimaa, Matti Ranne painottaa.

QMG hankki lisää talotekniikan palvelu- ja korjausurakointivoimaa 

Yrityskauppa vahvistaa QMG:n markkinaosuutta ja tarjoomaa pääkaupunkiseudulla konsernin strategian mukaisesti.

– QMG-konserni jatkaa kasvuaan yritysostoin. Keskitymme kolmeen alueeseen: uudisrakentamisen projekteihin, sellaisiin korjaushankkeisiin, jotka sopivat nykyisiin vahvuuksiimme, sekä talotekniikan huolto-, korjaus- ja modernisointitöihin. LVI-Trion myötä vahvistamme tarjoomaamme asuinrakennusten talotekniikan korjausurakoissa pääkaupunkiseudulla, QMG-konsernin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen toteaa.

– LVI-Trio on ensisijaisesti vahva talotekniikkapalveluiden toimittaja, jolla on hyvä ja asiakasläheinen ote asuinrakennusten korjausurakoista, Kimmo Liukkonen jatkaa.

LVI-Trion johto hakee kasvua

Yhdistyminen QMG-konserniin merkitsee uutta askelta vuonna 1986 perustetulle LVI-Triolle. Tärkeimmät sytykkeet kauppaan ovat kasvumahdollisuudet ja kulttuurien yhteensopivuus.

– Yhdistämällä osaamisemme ja vahvuutemme näemme, että tämä on hyvä askel molemmille yhtiöille, asiakkaille ja henkilöstölle. QMG on yrittäjähenkinen konserni, jonka sisällä on valtavasti osaamista, joten odotamme innolla tulevaa, LVI-Trion hallituksen puheenjohtaja Markku Kauhanen sanoo.

– Pääkaupunkiseudun markkinoilla tulemme muodostamaan hyvin kilpailukykyisen ja monitaitoisen verkoston QMG Partnersin yhtiöiden kanssa, LVI-Trion toimitusjohtaja Martti Saarnio lisää.

Lisätietoja:

Matti Ranne, toimitusjohtaja, QMG Partners Oy, 0400 317110, matti.ranne@qmg.fi

Kimmo Liukkonen, toimitusjohtaja, Quattro Mikenti Group Oy, 050 347 8997, kimmo.liukkonen@qmg.fi

Markku Kauhanen, hallituksen puheenjohtaja, LVI-Trio Oy, 0400 402060, markku.kauhanen@lvi-trio.fi

Martti Saarnio, toimitusjohtaja, LVI-Trio Oy, 0400 617913, martti.saarnio@lvi-trio.fi

Avainsanat

Kuvat

Martti Saarnio ja Markku Kauhanen
Martti Saarnio ja Markku Kauhanen
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Quattro Mikenti Group
Quattro Mikenti Group
Piispantilankuja 2 A
02240 Espoo

http://www.qmg.fi

QMG Partners

QMG Partners on talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupin palveluyritysverkosto, joka tarjoaa sähkö-, lämpö-, ilmanvaihto-, jäähdytys-, rakennusautomaatio-, energiatehokkuus- ja turvatekniikkapalveluita. QMG Partnersiin kuuluu kymmenen yritystä pääkaupunkiseudulla: Vesijohtoliike J. Laitinen, JT-Sähkötekniikka, Sähkösalpa, JRA-Sähkö, SW-Sähkö, AET-Automaatio, Palokatkot Vänskä, Puhdas Ilma K&V, Ilmastointi-Mikenti ja Kylmäkolmonen. Valtakunnallisesti palveluita tarjotaan yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa. QMG Partners -yhtiöiden liikevaihto ennen Trio-kauppaa on noin 27 miljoonaa euroa. 

QMG (Quattro Mikenti Group)

Quattro Mikenti Group on Suomen suurimpia talotekniikka-alan toimijoita, ja se tekee kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinkleritöitä. Konserniin kuuluu 29 tytäryritystä. Konsernin palveluksessa on noin 770 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Toimipaikkoja on Suomessa 25. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 154 miljoonaa euroa.

LVI-Trio

Vantaalainen Trio-konserni palvelee pääkaupunkiseudulla laajaa asiakaskuntaa, joka koostuu muun muassa huoltoyhtiöistä, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöistä sekä kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisista. Trion erikoisosaamista ovat kokonaisvaltaiset LVI-huoltotyöt ja -saneeraukset, taloyhtiöiden putkiremontit, sisäilmaongelmien tutkiminen ja ratkaiseminen sekä vesivauriokartoitukset ja -saneeraukset.

Vuonna 1986 perustetun yhtiön kattava osaaminen kiinteistöjen LVI- ja rakennusteknisissä huolto- ja saneeraustöissä sekä sitoutunut henkilöstö ja asiakaskeskeinen palveluajatus on tuonut sille useita kunniamainintoja. Vuonna 2017 LVI-Trio valittiin vuoden LVI-urakoitsijaksi. Trio-konserni työllistää noin 160 ammattilaista ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 24 miljoonaa euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Quattro Mikenti Group

QMG kasvattaa talotekniikan palveluverkostoaan ostamalla Kylmäkolmosen2.9.2020 10:21:00 EEST | Tiedote

Talotekniikkakonserni QMG kasvattaa talotekniikkapalvelujaan pääkaupunkiseudulla, ja ostaa kylmälaitteiden ja jäähdytysjärjestelmien erikoisosaaja Kylmäkolmonen Oy:n. Kylmäkolmonen on erikoistunut kylmälaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytykseen pääkaupunkiseudulla. QMG:ssa Kylmäkolmonen tulee osaksi talotekniikan huoltopalveluita tarjoavaa QMG Partners -alakonsernia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme