Avain

Rakkaani ei tuota puhetta -kirja kertoo sairauden särkemästä perhearjesta

Jaa
Terhi Kunnaksen kirjoittama Rakkaani ei tuota puhetta -teos kertoo omakohtaisen tarinan siitä, kuinka varoittamatta saapunut sairaus mullisti nelilapsisen perheen arjen.
kansi: Terhi Kunnas, Rakkaani ei tuota puhetta
kansi: Terhi Kunnas, Rakkaani ei tuota puhetta

Terhi Kunnaksen aviomies ja perheenisä sai massiivisen aivoinfarktin 14 vuotta sitten. Kohtauksen seurauksena hän menetti puhekykynsä ja oikea puoli hänen kehostaan halvaantui.

Kun puoliso sairastui, meni entinen elämä lopullisesti rikki. Kunnakselle jäivät hoidettavaksi vammautuneen miehen lisäksi 15-, 13-, 6- ja 4-vuotiaat lapset, koira ja vanha omakotitalo.

Sairastumisesta kertovat kirjat on usein kirjoitettu sairastuneen näkökulmasta ja läheisten kohtalo jää vähemmälle huomiolle. Millaista on elää sairastuneen rinnalla? Mitä jos vakava sairastuminen on lähellä viedä mukanaan koko perheen?

“Sain ystävältäni tyhjän kirjan, jonka sivuja aloin täyttää päivien tapahtumista ja omista tunteistani täysin murskaavan elämäntilanteen aikana. Se oli yksi tapa säilyä järjissäni. Päiväkirjani pohjalta kirjoitin tämän perheemme tarinan”, kertoo Kunnas Rakkaani ei tuota puhetta -kirjan kirjoittamiseen johtaneesta sysäyksestä.

teos: Rakkaani ei tuota puhetta
kirjoittaja: Terhi Kunnas
ISBN: 9789523044616
kustantaja: Avain
sivuja: 180
ilmestymispäivä: 8.3.2023

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja arvostelukappaleet

Avain, Suomen kirjastopalvelu Oy, viestintäjohtaja Vilja Kujanpää, puh. 040 755 3319, vilja.kujanpaa@avain.net

arvostelukappaleet: info@avain.net

Kuvat

kansi: Terhi Kunnas, Rakkaani ei tuota puhetta
kansi: Terhi Kunnas, Rakkaani ei tuota puhetta
Lataa
Terhi Kunnas, kuvaaja: Isabel Katalkin
Terhi Kunnas, kuvaaja: Isabel Katalkin
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Avain
Avain
Työpajankatu 13 A
00580 Helsinki

09 5840 440https://avain.net/

Avain on suomalainen kirjakustantamo, joka kustantaa laadukasta kotimaista kirjallisuutta. Kustantamo on palkittu Selkokeskuksen Seesam-palkinnolla tunnustuksena selkokirjallisuuden edistämisestä.

Avain on osa Suomen kirjastopalvelu Oy:tä ja Booky Groupia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avain

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme