Kustannusosakeyhtiö Otava

Rakkautta, juonittelua ja täydellinen Instagram-syöte – Vaarallisia suhteita tuo ranskalaisen klassikkoromaanin someaikaan

Jaa
Olisitko valmis mihin vain ollaksesi rakastettu? Vaarallisia suhteita kuvaa maailmaa, jossa pinta on aitoutta tärkeämpää. Uusintaversio Pierre Choderlos de Laclos’n romaanista nähtiin ensin Rachel Suissan ohjaamana ja käsikirjoittamana Netflix-elokuvana.

17-vuotias Célène on oppinut uskomaan aitoon rakkauteen kihlattunsa Pierren kanssa. Muuttaessaan Biarritziin Célène kuitenkin kohtaa maailman, jossa pinta on aitoutta tärkeämpää: ihmisen aseman voi mitata seuraajamäärän perusteella.

Lukion kuninkaalliset, surffimestari Tristan ja ex-lapsitähti Vanessa, eivät ole oikea pari, vaan esittävät rakastavaisia kiillottaakseen imagoaan. Julman vedon seurauksena Tristan päätyy viettelemään Célènen. Heidän välilleen syttyy kuitenkin kipinä, jota ei voi kieltää.

Rachel Suissan ja Wendy Thévinin modernisoitu tarina perustuu Pierre Choderlos de Laclos’n vuonna 1782 julkaistuun romaaniin. Suissa ja Thévin ovat yhdessä muokanneet oman versionsa Netflix-elokuvan käsikirjoituksen pohjalta.

Vaarallisia suhteita -kirjan on suomentanut Lotta Toivanen.

Rachel Suissa on ranskalainen tv- ja elokuvakäsikirjoittaja ja näyttelijä. Wendy Thévin on ranskalainen kirjailija, jonka erikoisalaa ovat romanttiset romaanit.

Vaarallisia suhteita on ilmestynyt. Se on saatavana 5.5. alkaen myös sähkö- ja äänikirjana, jonka on lukenut Esme Kaislakari.

 Lisätiedot, pdf-vedokset ja arvostelukappaleet: anni.gullichsen@otava.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Shelley Readin menestysromaani Minne virta kuljettaa on rakkauskirje luonnolle ja ylistys äidinrakkaudelle – kirjailija haastateltavissa Helsingissä 7.–8.6.30.5.2023 13:58:29 EEST | Tiedote

Amerikkalaisen Shelley Readin Minne virta kuljettaa -esikoisromaanin oikeudet on myyty peräti 29 maahan. Teos on vavahduttava kuvaus naisten ja alkuperäiskansojen kaltoinkohtelusta ja sydämen särkevä, vangitseva kertomus nuoren naisen sinnikkyydestä – kaikista niistä suunnista, joita elämä voi ottaa. Shelley Readilla on ehkä hieman yllättäen Suomi-kontakti! Kirjailija saapuu tänne taas kesäkuun alussa ja on myös haastateltavissa Helsingissä 7.–8.6.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme