Kokkolan kaupunki

Rantakadun saneeraus alkaa

Jaa

Rantakadun saneeraus käynnistyy tiistaina 16.8. Saneeraustyö tehdään välillä Antti Chydeniuksen katu – Pitkänsillankatu.

Rantakatu, Kokkola
Rantakatu, Kokkola

Saneeraustyön arvioidaan valmistuvan loppuvuoden aikana, pinnoitus- ja asvaltointityö viimeistellään vuoden 2023 puolella.

  • Työ alkaa välillä Antti Chydeniuksen katu – Pormestarinkatu. Työmaa vaikuttaa liikenteeseen ja kadunvarsipysäköintiin. Kulku kiinteistöihin ja liikkeisiin järjestetään jalkaisin.
  • Jalankulkijoita ja pyöräilijöitä pyydetään käyttämään Suntin puoleista hiekkapäällysteistä kevyen liikenteen väylää. Pormestarinkadun ja Pitkänsillankadun välillä kevyen liikenteen väylät pyritään pitämään auki kadun molemmin puolin.

Työ etenee myöhemmässä vaiheessa Torikadun risteysalueelle ja siitä edelleen kohti Pitkänsillankatua. Muutoksista liikennejärjestelyihin tiedotetaan erikseen.

Avainsanat

Kuvat

Rantakatu, Kokkola
Rantakatu, Kokkola
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti

Kokkolan kaupunki on Keski-Pohjanmaan kaksikielinen maakuntakeskus, jossa asukkaita on noin 48.000. Kokkolan elinkeinoelämän veturi on kansainvälisestikin merkittävä kemianteollisuuden keskittymä, jota täydentävät Suomen suurin raideliikenne- ja panamaxsatama sekä monipuolinen yritystoimijoiden verkosto. Myös monipuoliset tapahtumat, matkailu ja loma-asuminen tuovat kaupunkiin kävijöitä.

Kuningas Kustaa II Aadolf perusti Kokkolan kaupungin 400 vuotta sitten Pohjanlahden rannalle. Meri on tuonut mukanaan vahvat kaupan ja logistiikan perinteet merenkulusta ja laivanrakennuksesta teollisuuteen ja sivistykseen. Sijainti meren ja lentoyhteyksien äärellä, pääradan ja E8-tien varrella varmistaa niin ihmisten, tavaroiden kuin ideoidenkin liikkuvuuden.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan kaupunki

Tionde Kokkola Material Week mer internationellt än någonsin23.9.2022 14:00:00 EEST | Tiedote

Under sina tio år har Kokkola Material Week uppnått en stark och välkänd ställning som en årlig internationell evenemangsvecka inom kemiindustri, bioekonomi och batteriteknologi. Jubileumsårets evenemang ordnas den 14–17 november 2022. I år ordnas de avgiftsfria seminarierna i Tullpackhuset och Karleby stadshus. Hela veckans program, med undantag av Industry Meeting Point, kan också följas på distans.

Kymmenes Kokkola Material Week kansainvälisempi kuin koskaan23.9.2022 14:00:00 EEST | Tiedote

Kokkola Material Week on saavuttanut kymmenen vuoden aikana vahvan ja tunnetun aseman kansainvälisenä kemianteollisuuden, biotalouden ja akkuteknologian vuosittaisena tapahtumaviikkona. Juhlavuoden tapahtuma järjestetään 14. -17.11.2022. Maksuttomat seminaarit järjestetään tänä vuonna Tullipakkahuoneella ja Kokkolan kaupungintalolla. Koko viikko, Industry Meeting Pointia lukuun ottamatta, on seurattavissa myös streamin välityksellä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme