Restel OyRestel Oy

Rax Pizzabuffet avaa uuden ravintolan kauppakeskus REDIin

Jaa

Rax Pizzabuffet -ketju laajenee maaliskuussa 2020 Helsingin kauppakeskus REDIin. Rax täydentää REDIn ravintolatarjontaa perheystävällisellä buffetravintolalla, jossa jokainen syö aina omalla maulla.

Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.

Rax Pizzabuffet aukeaa REDIn kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen maaliskuussa 2020. Sijainti kauppakeskuksessa on mitä loistavin: Ravintolaan on sisäänkäynti sekä kauppakeskuksen puolelta että Kalasatamankadulta ja avoimesta ravintolasalista on suora näkymä yhtä kerrosta alempana sijaitsevalle esiintymisaukiolle. Myös maisemahissit kulkevat aivan ravintolan vierestä. Asiakaspaikkoja uudessa ravintolassa on noin 100.

”On upeaa päästä avaamaan täysin uusi Rax. Kauppakeskus REDI ja Kalasataman alue kehittyvät ja kasvavat, joten on hienoa päästä RAXin kanssa mukaan tähän kehitykseen. Rax-ketju kasvaa positiivisesti REDIn ravintolallamme ja tähtäimessämme on verkoston laajentaminen ja jatkossakin uusien timanttisten ravintolatilojen löytäminen. REDIstä on hyvä aloittaa tämä vuosi”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

”Olemme todella innoissamme saadessamme REDIin näin vahvan ravintolatoimijan kuin Rax. Asiakkailta saadussa palautteessa on kyselty Raxin perään ja olen äärettömän iloinen saadessani julkaista uusimman vuokralaisemme nimen. Restel Oy on tehnyt todella vakuuttavaa työtä eri ravintolakonseptiensa kehittämisessä ja mielestäni Rax on loistava ilmentymä tästä”, toteaa REDIn kauppakeskusjohtaja Aleksi Salminen.

Kaikissa Raxeissa on käytössä Restis-mobiilisovellus, joka sujuvoittaa ravintolassa asioimista entisestään. Restiksen kautta asiakas voi tilata ja maksaa ruokansa ennakkoon, myös mukaan otettavat annokset, sekä hyödyntää Restiksen tarjoamia hyviä etuja. Rax on tehnyt myös yhteistyötä kuljetuspalvelu Woltin ja Foodoran kanssa, joten tulevana keväänä Redin Raxista voi tilata herkullisia pizzoja kätevästi myös kotiovelle asti.

Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva buffetravintolaketju, jossa jokainen herkuttelee helposti ja vaivattomasti aina omalla maulla. Pizza on Raxin kärkituote, mutta monipuolisessa ja laadukkaassa buffet-pöydässä on myös vaihtoehtoja salaatista keittoon ja wingseistä vegaanisiin vaihtoehtoihin. Raxissa voi myös täyttää mukaan otettavan Rax Boxin buffet-pöydän herkuilla tai tilata take away -pizzan valmiista vaihtoehdoista tai juuri niillä omilla lempitäytteillä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Rax Pizzabuffet, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Lataa
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat, joita saa tilattua kotiin Wolt-kuljetuspalvelun kautta.
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat, joita saa tilattua kotiin Wolt-kuljetuspalvelun kautta.
Lataa
Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.
Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RAX PIZZABUFFET

Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelömme! Erilaisten ruokavalioiden ystävät ruokailevat helposti saman pöydän ääressä, koska kukin kokoaa oman annoksensa kymmenistä herkullisista vaihtoehdoista. Heitä nälälle hyvästit hyvällä ruoalla – aina omalla maulla!

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme