Restel OyRestel Oy

Rax Pizzabuffet avautuu kauppakeskus REDIin 19.3.

Jaa

Rax Pizzabuffet avataan suunnitelmien mukaisesti REDIn kauppakeskuksen ensimmäiseen kerrokseen 19.3.

Raxin pizzavalikoimasta löytyy myös perinteisiä suosikkeja, kuten Pepperoni.
Raxin pizzavalikoimasta löytyy myös perinteisiä suosikkeja, kuten Pepperoni.

”Elämme tällä hetkellä haastavaa aikaa, sillä koronaviruksen aiheuttamat vaikutukset ravintola-alaan ovat selkeät. Haasteista huolimatta katsomme tulevaan ja toivotamme asiakkaat edelleen lämpimästi tervetulleiksi aivan uuteen, 19.3. avautuvaan ravintolaamme kauppakeskus REDIin”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Sijainti kauppakeskuksessa on mitä loistavin: ravintolaan on sisäänkäynti sekä kauppakeskuksen puolelta että Kalasatamankadulta ja avoimesta ravintolasalista on suora näkymä yhtä kerrosta alempana sijaitsevalle esiintymisaukiolle. Asiakaspaikkoja uudessa ravintolassa on noin 100.

Poikkeustilanteessa asiakkaita palvelee erityisen hyvin myös herkullinen take away -pizzavalikoima, josta löytyy vaihtoehtoja sekä valmiilla täytevalinnoilla, että Fantasia-pizza, johon asiakas voi tilata omat lempitäytteensä. Take away -pizzat valmistetaan aina vasta tilauksesta asiakkaalle ja saatavilla on myös vegaanisia vaihtoehtoja. Noutotilauksen voi tehdä suoraan ravintolassa tai kätevästi etukäteen Restis-sovelluksella, mikä sujuvoittaa noutoa entisestään. Ravintolasta voi tilata ruokaa myös kotiin kuljetettuna Wolt ja Foodora -kuljetuspalveluiden kautta.

”On aina upeaa päästä avaamaan täysin uusi Rax. Kauppakeskus REDI ja Kalasataman alue kehittyvät ja kasvavat, joten on hienoa päästä Raxin kanssa mukaan tähän kehitykseen. Odotammekin vilkasta asiointia poikkeuksellisen tilanteen rauhoituttua. Tähtäimessämme on verkoston laajentaminen ja jatkossakin uusien, loistavien ravintolatilojen löytäminen. REDIstä on hyvä aloittaa tämä vuosi”, Lehtinen taustoittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Rax Pizzabuffet, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Raxin pizzavalikoimasta löytyy myös perinteisiä suosikkeja, kuten Pepperoni.
Raxin pizzavalikoimasta löytyy myös perinteisiä suosikkeja, kuten Pepperoni.
Lataa
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat. Pizzoja saa tilattua myös take away -tuotteina.
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat. Pizzoja saa tilattua myös take away -tuotteina.
Lataa
Vegaaninen BBQ Vöner löytyy myös Raxin take away -valikoimasta.
Vegaaninen BBQ Vöner löytyy myös Raxin take away -valikoimasta.
Lataa
Raxin monipuolisesta buffet-pöydästä löytyy herkuteltavaa moneen makuun.
Raxin monipuolisesta buffet-pöydästä löytyy herkuteltavaa moneen makuun.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RAX PIZZABUFFET

Rax Pizzabuffetin monipuolisessa buffet-pöydässä on herkuteltavaa moneen makuun. Raxissa jokainen kokoaa omanlaisensa annoksen raikkaasta salaatista, herkullisista pizzoista, maukkaista wingseistä sekä suussa sulavasta pehmytjäätelöstä. Raxissa asiointi on mutkatonta ja herkutella voi heti maksettuaan, sillä tuoretta ruokaa on aina valmiina tarjolla. Raxista voit ostaa tuotteita myös mukaasi.

Vuonna 1994 perustettuun Rax Pizzabuffet -ketjuun kuuluu 26 ravintolaa ympäri Suomen.

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Rax Pizzabuffet tekee paluun kahteen kauppakeskukseen: ravintolat Itiksessä ja Goodmanissa avautuvat 13.8.25.6.2020 09:00:00 EESTTiedote

Rax Pizzabuffet -ravintolaketju avaa elokuussa 2020 kaksi uutta ravintolaa, ja vieläpä samana päivänä. Ravintoloista toinen avataan Helsingissä kauppakeskus Itiksen toisen kerroksen EATIS-ravintolamaailmaan. Toinen ravintola sen sijaan avaa ovensa Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanissa. Rax Pizzabuffet sijaitsee kauppakeskus Goodmanin eteläpäädyn uudessa ravintolamaailmassa. Alun perin alkukesään suunnitellut ravintola-avaukset siirtyivät koronan aiheuttamien poikkeusolojen myötä elokuulle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme