Restel avaa kesäkuun alussa yli 50 ravintolaa eri puolilla Suomea

Ravintolatoimija Restel avaa 1.6. yhteensä 54 ravintolaa ympäri Suomen. Avautuvien ravintoloiden joukossa on yhtiön kaikkien ketjujen ravintoloita.
Kaikki Taco Bell- ja suurin osa Burger King -ravintoloista on auki heti kesäkuun alussa. Lisäksi avataan Food&Events Tapahtumaravintola -ketjun rakastettuja ruokaravintoloita Helsingissä ja Lahdessa sekä Hemingway’s ja Wanha Mestari -ketjujen juomaravintoloita. Espoon Ainoa-kauppakeskuksen rahkabaari, Suomen ensimmäinen Ísey Skyr Bar avaa myös ovensa 1.6. Tämän lisäksi buffet-ravintoloina tunnettuja Rax Pizzabuffeteja avataan kesäkuun alussa kymmenellä eri paikkakunnalla.
”Kaikki Rax-ravintolamme ovat olleet suljettuina, nyt ensimmäisessä aallossa avaamme peräti 17 ravintolaa. Muutamme konseptiamme niin, että henkilökuntamme ojentaa asiakkaille heidän valitsemansa ruuat. Näin Raxin monipuolisesta valikoimasta päästään nauttimaan turvallisesti”, sanoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.
Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta huolehtiminen on Restelille ensiarvoisen tärkeää ja siksi Restel on kevään aikana pitänyt henkilöstölle ylimääräisiä koulutuksia turvallisuuteen liittyen. Asiakasmäärät on rajattu puoleen normaalista ja turvavälien noudattamisesta muistutetaan asiakkaita tarvittaessa. Ravintolasaleissa turvaväleistä huolehditaan pöytien sijoittelulla ja opasteilla. Restel myy ruokaa edelleen myös mukaan puhelintilausten, Restis-sovelluksen sekä Woltin ja Foodoran kautta.
”Olemme vaikean kevään aikana pystyneet katsomaan myös tulevaan, sillä suunnitellun mukaisesti avaamme Tennispalatsiin uuden Hemingway’s-ravintolan ensi maanantaina. Upea uusi ravintolamme palvelee sekä helsinkiläisiä että kesän kotimaan matkailijoita”, kertoo Backman.
Toinen uusi avaus on Helsingin Jäähallin pääovien eteen huhtikuussa avattu Roslund Drive Thru, joka on tarjonnut mukaan otettavia burgereita kevään ajan. Suursuosion saanut konsepti jatkaa kesän yli ja saa 1.6. vahvistukseksi filippiiniläistä katuruokaa tarjoilevan Petmalu Filipino Kitchenin sekä upean, aurinkoisen terassin.
”Odotamme jo innolla asiakkaita saapuviksi sekä vanhoihin että uusiin ravintoloihimme. Myös henkilökuntamme palaa halusta päästä palvelemaan asiakkaitamme. Teemme kaikkemme taataksemme turvallisen ja iloisen kesäkauden asiakkaille”, Backman päättää.
Avoinna olevat ravintolat löydät www.restel.fi tai brändiemme omilta sivuilta www.hemingways.fi, www.wanhamestari.fi, www.rax.fi, www.tacobell.fi, www.burgerking.fi, www.muikkuravintolasampo.fi, www.mestaritalli.fi, www.central.fi, www.foodandevents.fi
Yhteyshenkilöt
Mikael Backman,
Toimitusjohtaja, Restel Oy
+358 40 484 1268, mikael.backman@restel.fi
Kuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Ísey Skyr Bar-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat. Restel on osa Tradeka-konsernia.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Restel Oy
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat aloittaa ravintolatoiminnan Juttutuvassa ja Meripaviljongissa1.7.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Restelin Food&Events Tapahtumaravintolat vahvistaa asemaansa Helsingin ravintolakentässä aloittamalla operoinnin kahdessa tunnetussa ravintolassa. 1.7.2025 alkaen. Food&Events Tapahtumaravintolat ottaa vastuulleen legendaarisen Juttutuvan ja ainutlaatuisen, merellisen Meripaviljongin toiminnan. Ravintola Meripaviljonki avautuu asiakkaille keskiviikkona 2.7. ja ravintola Juttutupa perjantaina 4.7.2025. Kyseessä on ensimmäinen vaihe Food&Events Tapahtumaravintoloiden toiminnan laajentumisessa osaksi Paasitornin ravintolakokonaisuutta. Samaan aikaan Restel ottaa operoinnin haltuunsa talon tilausravintoloissa Paasiravintolassa ja Paasin Kellarissa, ja myöhemmin tänä vuonna myös ravintola Graniittilinnassa. Juttutupa on jo yli vuosisadan ajan ollut olennainen osa Helsingin kulttuurielämää ja kaupunkilaisten kohtaamispaikka. Se on ollut tunnettu paitsi historiastaan myös legendaarisista musiikkiklubi-illoistaan, jotka jatkuvat tulevaisuudessakin uudistumisen rinnalla. Meripaviljonki taas tar
“Huili tekee hyvää” – Restelin uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili lanseerataan Nesteen asemille25.6.2025 09:00:00 EEST | Tiedote
Suomen tieverkoston varrelle nousee uusi ravintola- ja kahvilabrändi Huili, jonka ytimessä on laadukas ruoka. Huili syntyi halusta luoda paikka, jossa matkantekijä voi hengähtää.
Restel ja Neste aloittavat yhteistyön osassa Suomen liikenneasemaverkostoa4.3.2025 11:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Neste Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka koskee ravintola- myymälä- ja autoilupalvelujen tarjoamista osalla Neste- asemia. Restelillä on jo kokemusta liikenneasemien ravintolapalveluista, joten uusi yhteistyö on erinomainen lisä konsernin ravintolavalikoimaan.
Casino Helsingin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille27.2.2025 09:00:00 EET | Tiedote
Restel Oy ja Veikkaus Oy ovat solmineet sopimuksen Casino Helsingin ravintolapalveluista. Restelin tavoitteena on kehittää kasinon ravintolapalveluita ja varmistaa, että asiakkaat saavat siellä unohtumattomia elämyksiä myös tulevaisuudessa.
Paasitornin ravintolapalvelut siirtyvät Restelille16.1.2025 09:45:00 EET | Tiedote
Restel on voittanut kilpailutuksen Helsinki Congress Paasitornin ravintolatoiminnan toteuttamisesta. Restelin innovatiivisuus sekä vahva kokemus ja näytöt tapahtumatalojen ravintolatoimintojen toteuttajana olivat kilpailutuksessa ratkaisevia tekijöitä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme