Restonomiopiskelijat innovoivat uutta konseptia legojen avulla Gastro Helsinki -messuilla

Restonomeja kouluttavat ammattikorkeakoulut järjestävät vuosittain restonomien tietotaitokilpailut. Kisojen tavoite on edistää alan verkostoitumista ja lisätä restonomikoulutuksen vetovoimaisuutta. Tänä vuonna kisojen teema on Hospitality Mindset 5.0.
Opiskelijat edustavat omaa ammattikorkeakouluaan ja kilpailevat neljän hengen joukkueissa. Kisaan osallistuu kymmenen joukkuetta, ja kilpailun tulokset esitellään keskiviikkona 11.3 klo 15.00-16.3.
Haaga-Helian Haagan restonomikampus vastaa tämän vuoden kisojen järjestelyistä. Mukana järjestelyissä on noin 150 opiskelijaa ohjaajineen. Ensimmäisen vuoden restonomiopiskelijat huolehtivat kisoissa vieraanvaraisuudesta ja asiakaskokemuksesta, ja opiskelijat ovat ideoineet ja tuottaneet myös kaikki kisojen tarjottavat. Tarjolla on muun muassa savusärkiruisrieskaa, friteerattua maakurpitsaa ja sirkkaolutta.
- Hospitality Mindset -asenne ja sydämellistäminen näkyvät punaisena lankana kisojen järjestelyissä, kertoo Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijaprojektipäällikkö Essi Matikainen.
Kisat huipentuvat Itämeri-teemaiseen palkintojenjakogaalaan torstaina 12.3.
- Gaalaa on suunniteltu lähes vuosi. Joka minuutti on tarkkaan mietitty, kertovat mukana olevat opiskelijat.
Tervetuloa mukaan seuraamaan kisoja Haagan kampuksella ja Helsingin Messukeskuksessa.
Lisätietoa:
Nina Niemi, opettajaprojektipäällikkö, lehtori, nina.niemi@haaga-helia.fi, puh. 040 488 7044
Haaga-Helia
Essi Matikainen, opiskelijaprojektipäällikkö, essi.matikainen@myy.haaga-helia.fi, puh. 040 775 66 35
Lue lisää:
www.resto.fi
Avainsanat
Yhteyshenkilöt
Nina NiemiLehtori
Puh:0404887044nina.niemi@haaga-helia.fiKuvat
Linkit
Tietoja julkaisijasta
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Haaga-Helian rehtoriksi on valittu Susanna Niinistö-Sivuranta30.6.2025 12:00:00 EEST | Tiedote
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun hallitus on nimittänyt korkeakoulun uudeksi rehtori-toimitusjohtajaksi KT Susanna Niinistö-Sivurannan. Niinistö-Sivuranta aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2026.
Susanna Niinistö-Sivuranta has been elected as the president of Haaga-Helia30.6.2025 12:00:00 EEST | Press release
The Board of Haaga-Helia University of Applied Sciences has appointed EdD Susanna Niinistö-Sivuranta as the new President and CEO of Haaga-Helia. Niinistö-Sivuranta will start in her new position on 1 January 2026.
Haaga-Helia SuomiAreenassa: Mitä tapahtuu, kun yhä suurempi osa johtamisesta siirtyy tekoälylle?23.6.2025 13:11:23 EEST | Tiedote
Tekoäly mullistaa työelämän – mutta miten käy, kun algoritmit hyppäävät pomon paikalle? Mitä tapahtuu työntekijöiden kokemuksille luottamuksesta, oikeudenmukaisuudesta ja työn mielekkyydestä? Tule kuulemaan Haaga-Helian paneelikeskustelua Porin SuomiAreenaan perjantaina 27. kesäkuuta klo 10.00–10.45.
Maailman ensimmäinen TikTok-kurssi toi Haaga-Helialle pronssileijonan Cannesista18.6.2025 16:13:08 EEST | Tiedote
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, mainostoimisto Bob The Robot ja mediatoimisto ToinenPHD palkittiin pronssilla Cannes Lions -kilpailussa maailman ensimmäisestä korkeakoulukurssista, joka suoritettiin kokonaan TikTokissa.
Algoritmijohtaminen yleistyy suomalaisilla työpaikoilla – nuoret suhtautuvat iäkkäämpiä myönteisemmin16.6.2025 08:00:00 EEST | Tiedote
Tuoreen Kone johtajana -tutkimuksen ennakkotiedot paljastavat, että Suomessa jopa 49 prosenttia asiantuntija-, tieto- tai johtamistyötä tekevistä kokee kohdanneensa algoritmijohtamista työssään, mutta ihmispomo on yhä suositumpi vaihtoehto.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme