Osuuskauppa Keskimaa

S-market Lievestuoreen myymäläuudistus on valmis – piha-alueet valmistuvat syksyllä

Jaa

S-market Lievestuoreella kevään aikana tehty kokonaisvaltainen uudistus on valmistunut. S-marketin myymäläilme on päivitetty uuden S-market konseptin mukaiseksi ja myymälään on rakennettu uusi sisäänkäynti. Pysäköintialueiden muutostyöt jatkuvat vielä läpi kesän ja valmistuvat loppusyksyn aikana. Uudistuneen myymälän avajaisia juhlitaan avajaistarjousten merkeissä.

S-market Lievestuoreen uusi sisäänkäynti on entistä tilavampi. Kuva: Elina Piispanen
S-market Lievestuoreen uusi sisäänkäynti on entistä tilavampi. Kuva: Elina Piispanen

S-market Lievestuoreen uudistuksessa myymälän ilme on päivitetty uuden S-market konseptin mukaiseksi. Kalustuksen osalta kaikki myymälän kylmäkalusteet on uusittu. Myymälässä erityisesti hedelmä- ja vihannesosasto, leipäosasto sekä juomaosasto ovat kokeneet kokonaisvaltaisen päivityksen.

− Remontti on edennyt myymälän sisätilojen osalta aikataulussa ja asiakkaille näkyvä remontti myymälässä saadaan viimeisteltyä tämän viikon aikana. Näkyvimpiä uudistuksia meillä on myymälän päivitetty miljöö sekä upea hedelmä- ja vihannesosasto ja uusien kalusteiden myötä täydellisesti uudistunut juomaosasto. Myös valikoimia on terävöitetty vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin, kertoo S-market Lievestuoreen marketpäällikkö Elina Piispanen.

Myymälän sisäänkäynti on myös uusittu remontin yhteydessä, jonka vuoksi pullonpalautuspiste on siirretty entisen sisäänkäynnin kohdalle ja kassalinjat on siirretty uutta sisäänkäyntiä kohden.
− Uusittu tuulikappi on iso ja avara, joten se helpottaa asiointia. Uutena palveluna myymälän tuulikaapista löytyy nyt Postin noutolokerikot, Piispanen täydentää.

Sisällä tapahtuvien ja asiakkaille näkyvien muutosten lisäksi kiinteistössä uusitaan kiinteistötekniikkaa lämmitys- ja ilmastointijärjestelmien osalta. Jatkossa myymälä lämmitetään kylmäjärjestelmän lauhdelämmön sekä lämmitysjärjestelmään lisättävän lämpöpumpun avulla. Tavoitteena on saada kiinteistöstä hiilineutraali.

− Olemme Keskimaalla sitoutuneet pienentämään liiketoimintamme ympäristövaikutuksia ja tukemaan ekologisesti vastuullista toimintaa. Kiinnitämme erityistä huomiota myymälöidemme uudistuksissa energiankulutuksen optimointiin. S-market Lievestuoreen osalta kaikki kylmälaitteet on vaihdettu ovellisiin, CO²-tekniikalla toimiviin energiatehokkaisiin kylmäkalusteisiin. Olemme tehneet mittavat investoinnit taloteknisten järjestelmien uudistamiseen, taustoittaa Osuuskauppa Keskimaan ryhmäpäällikkö Mikko Lehtinen.

Pysäköintialueen muutostyöt jatkuvat vielä syksylle.
− S-market Lievestuoreen pysäköintialueen laajennustyöt ovat alkaneet ja ne jatkuvat läpi kesän. Piha-alueen muutostyöt vievät ennakoitua pidemmän ajan, mutta saamme ne syksyllä valmiiksi. Paremmat pysäköintimahdollisuudet vaikuttavat merkittävästi asioinnin sujuvuuteen jatkossa, toteaa Lehtinen.

S-market Lievestuoreelle tehdyn investoinnin kokonaiskustannus on noin 1 400 000 €. Uudistuneen myymälän avajaisia juhlitaan tarjousten merkeissä 10.−13.6.2021. Perinteisiä avajaiskahvituksia ei koronan vuoksi voida järjestää. S-market Lievestuore palvelee jatkossa klo 22 asti viikon jokaisena päivänä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, S-market ryhmäpäällikkö Mikko Lehtinen, 010 76 73032, mikko.lehtinen@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa, S-marketpäällikkö Elina Piispanen, 010 76 74345, elina.piispanen@sok.fi

Kuvat

S-market Lievestuoreen uusi sisäänkäynti on entistä tilavampi. Kuva: Elina Piispanen
S-market Lievestuoreen uusi sisäänkäynti on entistä tilavampi. Kuva: Elina Piispanen
Lataa
Myymälän hedelmä- ja vihannesosaston kalusteet on uusittu ja ilme raikastunut.
Myymälän hedelmä- ja vihannesosaston kalusteet on uusittu ja ilme raikastunut.
Lataa
Juomaosaston kalusteet on uusittu kauttaaltaan.
Juomaosaston kalusteet on uusittu kauttaaltaan.
Lataa
S-market Lievestuoreen kaikki kylmälaitteet on vaihdettu ovellisiksi kylmäkalusteiksi.
S-market Lievestuoreen kaikki kylmälaitteet on vaihdettu ovellisiksi kylmäkalusteiksi.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 624 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 134 000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Keskimaa maksaa kesäkuussa asiakasomistajilleen ylijäämänpalautusta ja osuusmaksun korkoa yli 5,5 M€12.5.2021 12:50:00 EEST | Tiedote

Osuuskauppa Keskimaan edustajisto päätti kevätkokouksessaan maksaa Keskimaan asiakasomistajille ylijäämänpalautusta vuoden 2020 tuloksesta. Ylijäämänpalautusta ja osuusmaksun korkoa maksetaan asiakasomistajille tänä vuonna yhteensä yli 5,5 miljoonaa euroa. Lisäksi kevätkokouksessa todettiin, että Osuuskauppa Keskimaa valmistautuu vaalisyksyyn. Keskimaalle valitaan vaaleissa uusi edustajisto seuraavaksi nelivuotiskaudeksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme