Osuuskauppa Keskimaa

S-market Viitasaaren myymäläuudistus on valmistunut

Jaa
Osuuskauppa Keskimaa on uudistanut S-market Viitasaaren uuden S-market-konseptin mukaiseksi myymäläksi. Myymäläuudistuksen näyttävimmät muutokset ovat mittavasti laajentuneet juomaosasto sekä ruokatori. S-market Viitasaaren uudistuksen myötä ovat kaikki Keskimaan 25 S-marketia uuden konseptin mukaisia myymälöitä.
S-market Viitasaaren ruokatori on uudistunut niin esillepanojen kuin valikoimienkin osalta. Kuva: Ritva Kumpulainen
S-market Viitasaaren ruokatori on uudistunut niin esillepanojen kuin valikoimienkin osalta. Kuva: Ritva Kumpulainen

Tammikuussa alkaneet uudistustyöt Viitasaaren S-marketissa ovat valmistuneet ja viikonlopun ajan juhlitaan uudistuneen myymälän avajaisia.

− Olemme uudistaneet viimeisten kolmen vuoden aikana kaikki Keskimaan S-marketit uuden konseptin mukaisiksi myymälöiksi. S-market Viitasaari on nyt Keskimaan viimeinen uudistettu S-market, joten nyt meidän jokainen S-marketimme on ilmeeltään ja miljööltään konseptin mukainen, iloitsee Osuuskauppa Keskimaan ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen.

Viitasaari on tunnetusti vilkas kesäkaupunki. S-market Viitasaaren valikoimissa on huomioitu entistä paremmin kesäsesongin tarpeet.

− Halusimme panostaa näyttävään juomaosastoon, joka kokoluokassaan vastaa jo hypermarketin tasoa. Valikoimien kirjo sekä osaston uusi upea ilme täyttää varmasti vaativammankin kuluttajan tarpeet, kertoo S-market Viitasaaren marketpäällikkö Ritva Kumpulainen.

Uudistetun juomaosaston lisäksi ruokatori sekä kassalinjaston uudet pikakassat ovat myymäläuudistuksen merkittävimmät palveluparannukset.

− Myymäläuudistuksen myötä olemme tehneet uudistuksia valikoimiin asiakkaitamme kuunnellen. Yksi näyttävimpiä uudistuksia juomaosaston lisäksi on ruokatorimme, joka on uudistunut niin esillepanojen kuin valikoimien osalta. Lisäksi olemme saaneet paljon toivotut pikakassat, jotka sujuvoittavat asiointia erityisesti arjen pienempiä ostoksia tehdessä, summaa Ritva Kumpulainen myymälässä tehtyjä muutoksia.

Energiatehokkuuteen on satsattu pitkäjänteisesti

S-market Viitasaaren kiinteistössä on jo aiemmin toteutettu useita energiatehokkuuteen tähtääviä toimenpiteitä, kuten lauhdelämmön hyödyntäminen lämpöpumpun avulla ja aurinkoenergian hyödyntäminen. Myymälän kylmälaitejärjestelmä on vaihdettu hiilidioksiditekniikalla toimivaan järjestelmään ja myös valaistusta on uusittu energiatehokkaammaksi.

− S-market Viitasaaren kylmäkalusteiden uusiminen hiilidioksidilla toimiviksi viimeistelee energiainvestoinnit, joihin on investoitu yhteensä yli puoli miljoonaa euroa. Aurinkoenergian ja lauhdelämmön hyödyntäminen kiinteistön lämmityksessä ovat konkreettisia askeleita kohti hiilinegatiivista Keskimaata, taustoittaa Jarno Minkkinen energiatehokkuuteen liittyviä tekoja.

Samaan aikaan S-marketissa tehtyjen muutosten kanssa on uudistettu myös kiinteistössä sijaitsevan Alkon toimitiloja.

Uudistuneen S-market Viitasaaren avajaisia juhlistetaan viikonlopun ajan avajaistarjousten merkeissä. Asiakkaille on tarjolla kakkukahvit perjantaina 31.3.2023.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Keskimaa, ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen, 010 767 3039, jarno.minkkinen@sok.fi


Osuuskauppa Keskimaa, marketpäällikkö Ritva Kumpulainen, ritva.kumpulainen@sok.fi, 010 767 4420

Kuvat

S-market Viitasaaren ruokatori on uudistunut niin esillepanojen kuin valikoimienkin osalta. Kuva: Ritva Kumpulainen
S-market Viitasaaren ruokatori on uudistunut niin esillepanojen kuin valikoimienkin osalta. Kuva: Ritva Kumpulainen
Lataa
Uudistuneet S-market Viitasaaren avajaisia juhlitaan viikonlopun ajan. Kuva: Ritva Kumpulainen
Uudistuneet S-market Viitasaaren avajaisia juhlitaan viikonlopun ajan. Kuva: Ritva Kumpulainen
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 733 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 137000. Keski-Suomen suurimpana yritystyönantajana työllistämme noin 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme