Osuuskauppa Keskimaa

S-market Viitasaari uudistuu – valikoimaa päivitetään ja asiointi helpottuu

Jaa

Osuukauppa Keskimaa uudistaa Viitasaaren S-marketin kevään aikana. Uudistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota asioinnin sujuvuuteen. Samalla valikoimaa päivitetään vastaamaan asiakkaiden muuttuneita kulutustarpeita.

Yksi painopiste uudistuksessa on hedelmät ja vihannekset, joiden valikoima kasvaa ja esillepano muuttuu uusien kalusteratkaisujen myötä.
Yksi painopiste uudistuksessa on hedelmät ja vihannekset, joiden valikoima kasvaa ja esillepano muuttuu uusien kalusteratkaisujen myötä.

Uudistuksessa näkyvimmät muutokset koskevat sisäänkäyntiä, käytäviä sekä valikoimia. Sisäänkäyntiä avarretaan täysin uudella järjestyksellä ja käytäviä levennetään vähentämällä hyllynpäätyjen määriä. Yksi painopiste uudistuksessa on hedelmät ja vihannekset, joiden valikoima kasvaa ja esillepano tulee muuttumaan entistä runsaammaksi ja raikkaammaksi uusien kalusteratkaisujen myötä.

Viitasaarella tehtävän valikoimauudistusten myötä tavoitteena on vastata asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin entistä paremmin.

− Muuttuneet kulutustottumukset ovat aiheuttaneet sen, että monien tuoteryhmien tilat ovat jääneet liian pieniksi tai toisaalta valikoimissa on tuoteryhmiä, joiden myynti on suorastaan romahtanut. Musiikin ja elokuvien myynnin siirtyminen suoratoistopalveluihin, ja pukeutumisessa myynnin siirtyminen verkkokauppoihin ovat aiheuttaneet sen, että näissä tuoteryhmissä on tuotteita, joiden myynti on käytännössä pysähtynyt. Näin ollen näiden tuoteryhmien valikoimia supistetaan nykyisestä, kertoo Viitasaaren S-marketpäällikkö Mika Viitala valikoimauudistuksesta käyttötavaran osalta.
− Käyttötavaroiden osalta mm. sukat ja aluspukeutuminen ovat edelleen painopisteenä samoin kuin kodin tuotteistus, josta löytyy valikoimaa astioista villalankoihin ja pyyhkeisiin. Myös sesonkituotteet löytyvät valikoimistamme jatkossakin, Mika Viitala lisää.

Tiivistämällä käyttötavaratuotteiden tilaa saadaan kaivattua lisätilaa päivittäistavaroiden tuotteille, kuten panimotuotteille, makeisille, eläintenruoille ja erikoismaidoille, joiden myynti on kasvanut voimakkaasti. Tällä tavoin halutaan varmistaa tuotteiden saatavuus myös ruuhkapäivinä ja sesonkeina. Viitasaarella kesälomakausi tuo kaupunkiin runsaasti mökkiläisiä ja uudistuksella halutaan varmistaa sujuva asiointi myös kiireisimpinä kesäpäivinä.

Myymäläuudistus on jatkoa palvelun parantamisen sarjalle, jota Viitasaaren S-marketissa on viime aikoina tehty. Keväällä 2018 aukioloaikaa jatkettiin asiakkaiden toiveesta iltakymmeneen saakka ja marraskuussa toteutettu tuhannen tuotteen hinnan pysyvä alentaminen on myös saanut asiakkailtamme kiitosta. Nyt on vuorossa asioinnin sujuvoittaminen ja valikoimien päivittäminen tähän päivään.

Pyrimme tekemään muutokset mahdollisimman pienin häiriöin. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla uudistuksen etenemisestä myymälän Facebook-sivuilla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, S-market ryhmäpäällikkö Jarno Minkkinen, 010 767 3039
Osuuskauppa Keskimaaa, S-market Viitasaaren marketpäällikkö Mika Viitala, 010 767 4580

Kuvat

Yksi painopiste uudistuksessa on hedelmät ja vihannekset, joiden valikoima kasvaa ja esillepano muuttuu uusien kalusteratkaisujen myötä.
Yksi painopiste uudistuksessa on hedelmät ja vihannekset, joiden valikoima kasvaa ja esillepano muuttuu uusien kalusteratkaisujen myötä.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Keskimaa
Osuuskauppa Keskimaa
Ahjokatu 7
40320 JYVÄSKYLÄ

010 767 3000http://www.keskimaa.fi

Osuuskauppa Keskimaa on market- ja tavaratalokauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa harjoittava monialayritys, joka tarjoaa palveluja yli 100 toimipaikassa. Olemme maakunnan markkinajohtaja kaikilla edustamillamme toimialoilla. Keskimaa on Keski-Suomen maakunnan suurimpia yrityksiä yli 600 miljoonan euron liikevaihdolla. Asiakasomistajia on yli 130 000. Keskimaa työllistää lähes 2000 keskisuomalaista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Keskimaa

Solo Sokos Hotel Paviljongin laajennus on valmistunut11.6.2019 10:15:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaan Solo Sokos Hotel Paviljongin elokuussa 2018 aloitettu laajennus on valmistunut. Jyväskyläläisen hotellin 40 uutta huonetta saadaan käyttöön perjantaina 14.6.2019 alkaen. Uusia huoneita valmistui kolmeen eri huoneluokkaan: Solo Up, Supreme ja kaksi 100-neliöistä kahden kerroksen sviittiä. Skandinaavisten huoneiden suunnittelusta on vastannut sisustusarkkitehti Joanna Laajisto. Laajennushankkeen kokonaisurakan toteuttajana toimi rakennusliike NCC.

Uudet Nosto-käteisautomaatit Viitasaaren ja Savelan S-marketien yhteyteen21.5.2019 09:50:00 EESTTiedote

Osuuskauppa Keskimaa on alkuvuoden aikana korvannut kaikki Keskimaan toimipisteiden yhteydessä toimineet Otto-automaatit Nosto-käteisautomaateilla. Kesäkuun alussa Viitasaaren ja Savelan S-marketien yhteyteen asennetaan uudet Nosto-käteisautomaatit. Keskimaa haluaa helpottaa asiakkaiden arkea panostamalla maksamisen palveluihin niin käteisnostamisen kuin mobiilimaksamisen kehittämisen myötä.

Keskimaa tekee yhteistyötä yli 120 keskisuomalaisen lähituottajan kanssa15.5.2019 09:21:33 EESTTiedote

Lähialueen pienet ja suuret elintarvikealan yritykset ovat Osuuskauppa Keskimaalle merkittäviä yhteistyökumppaneita. Keskimaan kaupoissa myytiin viime vuonna omalla toimialueellamme valmistettuja tuotteita 22,7 miljoonalla eurolla. Keskimaa järjestää toimipaikoissaan 16.−18.5.2019 Ruokaa läheltäsi -lähituottajatapahtuman, jossa yli 60 lähituottajaa esittelee tuotteitaan. Päätapahtumapaikkana on Prisma Seppälä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme