Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL rySähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Sähköiset vinkit remontoijalle ja rakentajalle

Jaa

Kolme kovaa syytä tavata sähkömies…nyt!

1. Kodin toimivuus

Sähkömies osaa suositella sopivimmat tuotteet laajasta tunnettujen valmistajien ammattilaisvalikoimasta. Näin täyttyvät niin valaistuksen, lämmityksen kuin turvallisuudenkin tarpeet. Ammattilaisen kanssa on hyvä pohtia kodin eri tilojen käyttöä: missä kuunnellaan musiikkia, katsotaan televisiota, käytetään muuta kodin elektroniikkaa tai kaivataan erityisiä valopisteitä lukemista tai yöllä liikkumista varten.

2. Taloudellisuus

Hyvä suunnittelu pidentää sähköistyksen käyttöikää ja parantaa energiatehokkuutta. Uutta rakennettaessa sähkösuunnittelu kannattaa teettää ajoissa, jotta säästytään myöhemmiltä muutoksilta. Remonttikohteissa suunnittelu paikan päällä yhdessä sähköurakoitsijan kanssa tuottaa parhaat ratkaisut.

3. Sähköturvallisuus

Kaikissa sähkötöissä tärkeintä on asennusten sähkö- ja paloturvallisuus. Siksi sähköasennusten tekeminen on lain mukaan sallittua vain pätevyyden ja oikeudet omaaville ammattilaisille. Heiltä saat myös takuun tehdylle työlle ja kuitin kotitalousvähennystä varten.

Sähköasentajan löydät helpoiten Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n ylläpitämästä Löydä sähkömies –verkkopalvelusta. Sen sivuilla on maksuton hakupalvelu, joka näyttää lähialueen sähköasennusyritysten yhteystiedot.

Tulevana viikonloppuna voit tavata Löydä sähkömies -palveluverkoston urakoitsijoita myös RAKSA 2019 messuilla osastolla C11a. Tapahtuma järjestetään 15.-17.3.2019 Lahden Messukeskuksessa.

Kuvat: STUL / Anne Yrjänä

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja toimitukselle Löydä sähkömies -palvelumallista:
- Paula Ihamäki, Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry, puh. 041 451 5482, paula.ihamaki@stul.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry
Harakantie 18 b
02601 Espoo

09 547 610http://www.stul.fi

www.löydäsähkömies.fi on Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n ylläpitämä verkkopalvelu, joka auttaa löytämään ammattitaitoisen sähköasentajan omalta paikkakunnalta. Tavoitteena on parantaa sähköturvallisuutta, energiatehokkuutta ja asumismukavuutta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme