Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf

SAK:n edustajiston järjestäytymiskokouksessa muutoksia SAK:n johtoon

Jaa

SAK:n edustajisto järjestetään 25.8.2020 Helsingin Kalastajatorpalla. Ilmoittaudu verkkolehdistötilaisuuteen.

Uusi edustajisto kokoontuu nyt ensimmäistä kertaa ja sen tärkeimpiä tehtäviä tässä kokouksessa on valita SAK:n puheenjohtaja sekä SAK:n hallitus ja sen varapuheenjohtaja. Puheenjohtaja Jarkko Elorannalla ei ole vastaehdokasta, mutta varapuheenjohtajan paikka on auki Matti Huutolan jäädessä eläkkeelle.

Koronatilanteen vuoksi olemme rajoittaneet henkilömäärää salissa. Kokousta voi seurata https://www.youtube.com/watch?v=ypLZnMOrI7s&feature=youtu.be

Ohjelma

klo 9.00         Tilaisuus alkaa

klo 9.30         Puheenjohtajan ajankohtaiskatsaus (lähetetään myös tiedotteena)

klo 11.00       SAK:n puheenjohtajan valinta

klo 12.30       SAK:n hallituksen varapuheenjohtajan nimen julkistus

klo 13.00       Lehdistötilaisuus (ilmoittaudu erikseen)

klo 15.00       Tilaisuus päättyy

Lehdistötilaisuus pidetään verkossa klo 13-13.30. Paikalla on valittu puheenjohtaja, hallituksen varapuheenjohtaja sekä edustajiston puheenjohtaja.

Voit liittyä lehdistötilaisuuteen https://www.enchant.fi/sak/lehdistotilaisuus-25-08-2020. Kysymykset esitetään kirjallisesti ja luetaan tilaisuudessa ääneen.

Jos haluat tulla kuvaamaan tilaisuuteen tai tarvitset kamerahaastattelun, ota yhteyttä viestintäpäällikkö Marjo Pihlajaniemeen 0400969633 tai marjo.pihlajaniemi@sak.fi

Tunniste sosiaalisessa mediassa
#SAKedustajisto

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf
Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf
Pitkänsillanranta 3
00530 Helsinki

020 774 000https://www.sak.fi

Tilaa SAK:n uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa sähköpostiisi joka toinen viikko:
https://www.sak.fi/uutiskirje

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK edustaa 17:ää ammattiliittoa ja noin 900 000 jäsentä. Tehtävämme on rakentaa inhimillistä, turvallista ja oikeudenmukaista työelämää. Siitä syntyy luottamusyhteiskunta, joka lisää työn tekijöiden uskoa tulevaisuuteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf

FFC om budgetmanglingen: Satsningar på tjänster för arbetslösa välkomnas, sysselsättning bland äldre ska stödas genom stärkt arbetsförmåga och kompetens16.9.2020 16:36:23 EESTTiedote

FFC välkomnar varmt de tilläggsanslag för arbetskraftspolitiken som regeringen kommit överens om vid budgetmanglingen. Anslagen gör det möjligt att ge arbetslösa individuellt stöd vid jobbsökning. FFC är beredd att medverka vid de förhandlingar med arbetsmarknadsorganisationerna som regeringen föreslår för att förbättra sysselsättningen bland äldre arbetstagare. FFC kan emellertid inte förbinda sig till en process där tonvikten skulle ligga på att försämra utkomsten för äldre arbetslösa.

SAK budjettiriihestä: Satsaukset työttömien palveluihin tervetulleita, ikääntyneiden työllisyyttä tuettava työkykyä ja osaamista vahvistamalla16.9.2020 16:30:50 EESTTiedote

SAK pitää hallituksen budjettiriihessä sopimia työvoimapolitiikan lisämäärärahoja erittäin tervetulleina. Määrärahat mahdollistavat työttömien yksilöllisen työnhaun tukemisen. SAK on valmis hallituksen esittämiin työmarkkinajärjestöjen neuvotteluihin ikääntyneiden työllisyyden parantamiseksi. Sellaiseen prosessiin SAK ei kuitenkaan voi sitoutua, jonka päätepisteenä olisi ikääntyneiden työttömien toimeentulon heikentäminen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme