Kustannusosakeyhtiö Otava

Saku Tuomisen uutuuskirja auttaa löytämään mielenrauhan keskellä elämän epävarmuutta.

Jaa

On helppo sanoa, että huominen on epävarma ja sen kanssa pitää oppia elämään. Mutta mitä se oikeasti tarkoittaa?

Saku Tuominen (Kuva: Arto Wiikari 2018)
Saku Tuominen (Kuva: Arto Wiikari 2018)

"Maailma on arvaamaton. Kaikenlaista tapahtuu, hyvää ja huonoa. Jos emme halua ahdistua aina, kun asiat menevät kuten emme halua, tarvitsemme tarinan, joka auttaa meitä tällaisissa hetkissä. Ja mielellään myös silloin, kun ahdistumme jostain sellaisesta, mitä ei vielä ole edes tapahtunut eikä ehkä tapahdukaan." Näin pohtii Saku Tuominen uutuuskirjassaan Kaikki on hyvin riippumatta siitä, miten kaikki on.

"On aika raskas polku jos kaikki vastoinkäymiset heiluttavat tässä huterassa todellisuudessa. Miten voi tunnistaa ne asiat, mihin voi vaikuttaa ja mihin ei. Ja mitkä ovat niitä ajatusmalleja, joilla voi vaikuttaa tulevaan. Näitä asioita mietin kirjassani", Saku Tuominen kertoo. 

Kaikki on hyvin riippumatta siitä, miten kaikki on-kirja sopii niin yksityiselämään kuin yritysmaailmaankin, ihmissuhteisiin ja bisneskriiseihin. Kirja ilmestyy keskiviikkona 14.10.

"On tosi helppo sanoa, että epävarmuuden kanssa pitää oppia elämään. Mutta mitä se oikeasti tarkoittaa, varsinkin jos eteentulevat haasteet vaikuttavat kohtuuttomilta.Tämä kirja on omakohtainen ja rehellinen teos, josta toivon olevan apua elämän monimutkaisimmissa ja vaikeimmissa hetkissä. Toivon, että se auttaa säilyttämään innostuneen, avoimen ja luovan mielen silloinkin, kun kaikki tuntuu vaikealta", Saku Tuominen kiteyttää. 

Saku Tuominen on suosittu luennoitsija, joka on toiminut yrittäjänä jo yli 30 vuoden ajan. Nykyisin hän on kansainvälisen opetusinnovaatioyritys HundrEDin luova johtaja.​ Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Kaikki mitä olen oppinut hyvästä ruoasta, Juu ei – pieni kirja priorisoinnista ja Pizze.


Arvostelukappaleet ja haastattelupyynnöt:
Kirsi Tähjänjoki, kirsi.tahjanjoki@otava.fi 040-7255374


Kuvat

Saku Tuominen (Kuva: Arto Wiikari 2018)
Saku Tuominen (Kuva: Arto Wiikari 2018)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Aino ja Alvar Aallon tarina ilmestyy syksyllä 2021 Otavan kustantamana20.10.2020 09:37:00 EESTTiedote

"Rakastan sinussa ihmistä – Aino ja Alvar Aallon tarina" kertoo maailmankuulun arkkitehti- ja muotoilijapariskunnan Aino Marsio-Aallon (1894–1949) ja Alvar Aallon (1898–1976) yhteisen tarinan – tarinan rakkaudesta, perhe-elämästä, vahvasta ammatillisesta kumppanuudesta ja yhteisestä elämäntyöstä, joka päättyi Aino Aallon ennenaikaiseen kuolemaan. Syksyllä 2021 ilmestyvän kirjan tekijä on Aino ja Alvar Aallon tyttärenpoika Heikki Aalto-Alanen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme