Tradenomit

Sari Niemi Tradenomien toiminnanjohtajaksi

Jaa

Sari Niemi on nimitetty Tradenomien uudeksi toiminnanjohtajaksi. Valinnan vahvisti sääntöjen mukaisesti liiton valtuusto tänään 23.11. Tampereella.

- Sarin kokemus vaativista johtotehtävistä yhdistettynä järjestömaailman tuntemukseen ja asiakaslähtöiseen ajatteluun olivat ne kriittiset menestystekijät, jotka ratkaisivat valinnan, puheenjohtaja Veli-Matti Peltola sanoo. - Sarin osaaminen on erinomainen lisä toimintaamme ja sen myötä meidän on entistä helpommin saavuttaa strategisia tavoitteitamme: olla Suomen rohkein edunvalvoja ja tarjota laadukkain jäsenkokemus.

- Tradenomien uudesta brändista huokuu dynaamisuus ja raikas ote perinteisessä liittokentässä. Olen iloinen ja ylpeä, että pääsen mukaan rakentamaan ajan hermoilla olevaa, jäsenten arvostamaa yhteisöä yhdessä osaavien ihmisten kanssa, kuvailee tuore toiminnanjohtaja Sari Niemi. - Työelämä on jatkuvassa muutoksessa ja meidän on pystyttävä jatkossakin tuottamaan jäsenillemme heidän hyvinvointiaan sekä osaamistaan edistäviä palveluja. Jäsenymmärryksen ja -kokemuksen kehittäminen sekä mittaaminen, henkilöstön hyvinvointi ja tiedolla johtaminen ovat lähellä sydäntäni. Näiden kohdatessa kaikki voittavat, Niemi jatkaa.

Niemellä on pitkä työura erilaisten organisaatioiden ja toimialojen johtotehtävissä. Hän on työskennellyt mm. Telialla ja Elisalla asiakkuusmarkkinoinnin, brändin rakentamisen ja markkinointiviestinnän parissa. Niemi siirtyy toiminnanjohtajaksi Punamusta Oy:stä Customer Experience Directorin tehtävistä.  

Järjestötyöstä hänellä on kokemusta Graafisen teollisuuden liiton puheenjohtajana, Medialiiton sekä Asiakasmarkkinointiliiton hallituksen jäsenenä. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Niemi aloittaa työnsä Tradenomien palveluksessa 25.11.2019.

Lisätiedot:

Veli-Matti Peltola, puheenjohtaja
p. 050 477 4847

Sari Niemi, toiminnanjohtaja
p. 050 562 4869

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tradenomit
Tradenomit
Ratavartijankatu 2 (A-porras, 6.krs)
00520 HELSINKI

020 155 8800 (vaihde)http://www.tradenomi.fi

Olemme tulevaisuuteen katsova, maailman parhaan työelämän ja osaamisen puolesta vaikuttava yhteisö, jonka voima tulee tradenomien monipuolisesta osaamisesta. Olemme sitä, mitä jäsenemme erilaisissa uratilanteissa tarvitsevat: opintojen ja työelämän virkistäjä, mentori, manageri ja tarvittaessa puolustajakin.

Toimimme ja viestimme käytännönläheisesti, kunnianhimoisesti ja pilke silmäkulmassa. Niin kuin tradenomit yleensäkin. Muiden korkeakoulutettujen tavoin olemme järjestäytyneet Akavaan ja meitä on lähes 33 000 yhteisössämme.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tradenomit

Poikkeustila vauhditti etätyön määrää23.9.2020 14:01:02 EESTTiedote

Etätöiden määrä on selvästi lisääntynyt kuluvan vuoden aikana tradenomikunnan keskuudessa. Ennen poikkeustilaa tradenomit tekivät etätöitä keskimäärin yhden päivän viikossa ja 25 prosentilla etätyöskentely ei ollut mahdollista ollenkaan. Kevään myötä 78 prosentilla asiantuntijatehtävissä työskentelevillä etätyön määrä nousi viiteen päivään viikossa. Tiedot käyvät ilmi Tradenomien jäsenkyselystä.

Tradenomien palvelut maksutta koko tradenomikunnan käyttöön3.4.2020 08:25:49 EESTTiedote

Epävarmuus työelämässä on lisääntynyt voimakkaasti viime viikkoina koronaviruksen vaikutuksen myötä. Lomautus- ja irtisanomisuhka on todellinen jo yli 300 000 palkansaajalle. Myös tradenomikunnasta erityisesti palvelualoilla työskentelevät ovat tässä tilanteessa. Jäsenten yhteydenotot lakipalveluihin ovat moninkertaiset verrattuna normaaliin tilanteeseen ja ne koskevat yksinomaan enää lomautuksia tai irtisanomisia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme