Restel OyRestel Oy

Seinäjoelle avautuu Etelä-Pohjanmaan ensimmäinen Rax Pizzabuffet

Jaa

Rax Pizzabuffet avautuu Seinäjoen uuteen Ideaparkiin loppuvuodesta. Seinäjoen Raxissa otetaan käyttöön uusia myyntikanavia heti ravintolan auettua: Kuljetuspalvelu Wolt kuljettaa Raxin herkullisia pizzoja kotiovelle asti ja Restis-mobiilisovelluksella asiakas tilaa ja maksaa ruokansa ennakkoon vaivattomasti.

Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.
Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.

Etelä-Pohjanmaa saa kauan kaivatun koko perheen pizzaravintolan, Rax Pizzabuffetin. Rax aukeaa uuteen Ideaparkiin, joka sijaitsee Seinäjoen Joupissa. Ideapark valmistunee loppuvuodesta 2019, jolloin myös Rax aukeaa. Uudessa Raxissa on 130 asiakaspaikkaa ja henkilökuntaa rekrytoidaan noin 10 työntekijän verran.

”Olemme erittäin innoissamme Raxin laajenemisesta Etelä-Pohjanmaalle. Meillä on hyviä kokemuksia liikepaikoista ostoskeskusten yhteydessä ja uskomme, että myös uusi Ideapark on Raxille oiva paikka”, kertoo Rax Pizzabuffetin ketjujohtaja Sarita Lehtinen.

Seinäjoen Raxissa otetaan käyttöön Restis-mobiilisovellus, joka sujuvoittaa ravintolassa asioimista entisestään. Restiksen kautta asiakas voi tilata ja maksaa ennakkoon, myös mukaan otettavat annokset, sekä hyödyntää Restiksen tarjoamia hyviä etuja. Raxin herkullisia pizzoja saa myös kätevästi kotiovelle asti, sillä yhteistyö Wolt-kuljetuspalvelun kanssa alkaa heti uuden ravintolan auettua.

Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva buffetravintolaketju, jossa jokainen herkuttelee helposti ja vaivattomasti aina omalla maulla. Pizza on Raxin kärkituote, mutta monipuolisessa ja laadukkaassa buffet-pöydässä on myös vaihtoehtoja salaatista keittoon ja wingseistä vegaanisiin vaihtoehtoihin. Raxissa voi myös täyttää mukaan otettavan Rax Boxin buffet-pöydän herkuilla tai tilata take away -pizzan valmiista vaihtoehdoista tai juuri niillä omilla lempitäytteillä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sarita Lehtinen, ketjujohtaja Rax Pizzabuffet, +358 40 527 6899, sarita.lehtinen@restel.fi

Kuvat

Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.
Raxin sisustus on raikas ja viihtyisä.
Lataa
Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Raxin buffetpöydässä jokainen herkuttelee aina omalla maulla.
Lataa
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat, joita saa tilattua kotiin Wolt-kuljetuspalvelun kautta.
Raxin kärkituote on maistuvat pizzat, joita saa tilattua kotiin Wolt-kuljetuspalvelun kautta.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Oy
Restel Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restel.fi

RAX PIZZABUFFET

Rax Pizzabuffetin monipuolisessa buffet-pöydässä on herkuteltavaa moneen makuun. Raxissa jokainen kokoaa omanlaisensa annoksen raikkaasta salaatista, herkullisista pizzoista, maukkaista wingseistä sekä suussa sulavasta pehmytjäätelöstä. Raxissa asiointi on mutkatonta ja herkutella voi heti maksettuaan, sillä tuoretta ruokaa on aina valmiina tarjolla. Raxista voit ostaa tuotteita myös mukaasi.

Vuonna 1994 perustettuun Rax Pizzabuffet -ketjuun kuuluu 27 ravintolaa ympäri Suomen.

RESTEL OY

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa, työllistäen yli 2 600 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ravintoloita ovat BURGER KING®-, Taco Bell-, Rax Pizzabuffet-, HelmiSimpukka-, O'Learys-, Wanha Mestari-, Hemingway's -ravintolat sekä Food&Events Tapahtuma- ja Ruokaravintolat.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Oy

Rax painaa kaasua ja lanseeraa Rax-ruokarekan4.5.2021 09:00:00 EEST | Tiedote

Korona pysäytti Suomen maaliskuussa 2020, mutta laittoi samalla vauhtia Raxissa hautuneelle ajatukselle uudesta take away- ja kotiinkuljetusmenusta. Aterioinnin siirtyessä koteihin oli kehityskohde uudessa ja odottamattomassa tilanteessa selkeä: suositun buffetin rinnalle lanseerattiin uusi noutotilausvalikoima Rax KotiBox. Valikoiman lanseerauksen vuosipäivää päästään juhlistamaan uudella kehitysaskeleella Rax-rekan aloittaessa liikennöinnin kesäkuussa 2021.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme