Kustannusosakeyhtiö Otava

Shari Lapena sukeltaa perhedynamiikan kierouksiin

Jaa

Yhdellä New Yorkin kalleimmista asuinalueista asuvat Fred ja Sheila Merton murhataan raa'asti kolmen aikuisen lapsensa kanssa syömänsä pääsiäisaterian jälkeen. Heidän lapsensa ovat tapauksesta syvästi järkyttyneitä – vai ovatko?

Vanhempien kuolema tekee lapsista miljonäärejä. Heidän lapsuutensa ei ollut kovin onnellinen julman isän ja välinpitämättömän äidin vuoksi. Napsahtiko jollakin lapsista viimeisen illallisen jälkeen? Vai vihasiko joku Mertoneita vielä enemmän kuin heidän omat lapsensa? Lapenan kirjaa lukiessa tuntuu kuin astuisi Cluedo-lautapeliin - kaikki on mahdollista, mutta vain yksi teoria voi käydä toteen. Talosta löytyy kolme aikuista lasta puolisoineen, siivoja ja entinen lastenhoitaja - yksi kutsutuista ei päässyt paikalle. Kaikilla on motiivi, mahdollisuus ja keinot, mutta miten löytää syyllinen, kun kaikki Mertonien tutut voidaan laskea epäillyiksi?

Menestystrilleristi Shari Lapenan uutuus on herkullisen häijy ja hyytävä katsaus perhedynamiikan kierouksiin ja kulissien takaiseen elämään.

Shari Lapena työskenteli asianajajana ja englannin kielen opettajana ennen kirjailijanuraansa. Hänen psykologiset trillerinsä ovat kansainvälisiä myyntimenestyksiä, ja niitä luetaan miltei 40 maassa. Viimeinen perheillallinen nousi heti ilmestyttyään New York Timesin bestseller-listalle.

Haastattelupyynnöt ja pdf-vedokset: ext-tuuli.penttila@otava.fi

Arvostelukappaleet: arvostelukappale@otava.fi

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Kustannusosakeyhtiö Otava
Kustannusosakeyhtiö Otava
Uudenmaankatu 10
00120 HELSINKI

Puhelinvaihde 09 15661https://otava.fi/

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kustannusosakeyhtiö Otava

Virpi Hämeen-Anttilalle Vuoden johtolanka -palkinto ja Åsa Larssonille ulkomaisen jännityskirjallisuuden kunniakirja7.2.2023 14:00:00 EET | Tiedote

Virpi Hämeen-Anttilan Vapauden vahdit on voittanut Suomen dekkariseuran myöntämän Vuoden johtolanka -palkinnon. Åsa Larsson puolestaan palkittiin ulkomaisen jännityskirjallisuuden kunniakirjalla Rebecka Martinsson -sarjasta ja sen tuoreimmasta osasta Isien pahat teot. Suomen dekkariseura ry:n jakamat palkinnot myönnetään edellisen vuoden merkittävästä dekkariteosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme