SeaLife Helsinki Oy

Sketsijengi ja SEA LIFE – kuin luodut toisilleen!

Jaa

Akvaariokeskus SEA LIFE Helsinki ja Peacock -teatterissa 18.1. ensi-iltaansa viettävä Sketsijengi kutsuvat viettämään ikimuistoista treffi-iltaa vedenalaiseen maailmaan ja komedian pauloihin puolison, ystävän tai vaikka kaveriporukan kanssa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan. Sketsijengi -pääsylipulla sisäänpääsy SEA LIFEen 8€ (norm. 16,50€).

SEA LIFE Helsinki on Linnanmäellä Alppilassa sijaitseva, ympäri vuoden avoinna oleva akvaariokeskus. Keskuksesta löytyy noin 50 erikokoista allasta ja asukkeja aina tropiikista Itämereen. Tervetuloa luomaan unohtumattomia muistoja puolison, ystävien tai vaikka perheen kesken. Vierailun aikana tapaat myös pippuripallokala-Pörrön, seeprahai-Mussukan ja monet muut asukit!

Sketsijengi on Jarkko Tammisen ideoima sketsien ja musiikin täyteinen esitys, joka saa ensi-iltansa 18.1.2019 Linnanmäen Peacock-teatterissa.  Sketsijengi muodostuu seitsemästä näyttelijästä ja kolmen hengen live-bändistä, jotka esittävät illan aikana yli 20 sketsiä, joiden aiheet vaihtelevat parisuhdetilanteista jääkiekkoon ja koulun kevätjuhlasta lääkärin vastaanotolle. Näyttelijöinä lavalla loistavat Joonas Saartamo, Linda Wiklund, Hannes Suominen, Jaana Saarinen, Jarkko Niemi, Lotta Lehtikari ja Arttu Kapulainen. Käsikirjoitustiimikin on paras mahdollinen: Anna Dahlman, Niina Lahtinen ja Jarkko itse. Sketsijengi -liput käsittelykuluineen 39-55€. Esitykset 18.1.-23.3.2019. Liput: www.sketsijengi.fi. 

Ystävänpäivä on tuloillaan – olisiko tässä sopiva vaihtoehto rakkaudentäyteisen päivän viettoon?

Yhteyshenkilöt

SEA LIFE Helsinki
Nora Sulander
050 5435001
nora.sulander@sealife.fi

Comedy Corner oy
Irene Kangasniemi
040 0613707
irene@comedycorner.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SeaLife Helsinki Oy
SeaLife Helsinki Oy
Tivolitie
00510 HELSINKI

09 5658 2024, marketing@sealife.fihttp://www.sealife.fi

SEA LIFE on Suomen johtava akvaario ja yksi Helsingin suosituimmista elämyskohteista. SEA LIFE tarjoaa kävijöille elämyksiä ja tietoa vedenalaisesta elämästä ja sen suojelun tärkeydestä. SEA LIFEssa vierailee noin 250 000 kävijää vuosittain. SEA LIFE on osa Merlin Entertainments Groupin omistamaa SEA LIFE -ketjua, joka on maailman suurin yleisöakvaariotuotemerkki. Merlin Entertainments Group on maailman toiseksi suurin elämyskohdetoimija yli 100 elämyskohteella neljällä mantereella ja 23 eri maassa. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SeaLife Helsinki Oy

Maailman uhanalaisimpiin lukeutuvan kalan kanta kasvoi SEA LIFEssa31.5.2019 08:00:00 EESTTiedote

SEA LIFEn vuonna 2018 alkanut pandakillien (Cyprinodon bobmilleri) suojeluhanke tuottaa tulosta. Pandakillin ainoa tunnettu luonnonkanta elää pienessä, rikkipitoisessa Baño de San Ignacio -nimisessä lähteessä Nuevo Leónin osavaltiossa Meksikossa, jossa lajin tulevaisuus on vaakalaudalla. Kuluneen vuoden aikana SEA LIFE on keskittynyt pandakilleille suotuisan lisääntymisympäristön luomiseen ja projektin edetessä voidaan todeta, että ponnistelut suojeluhankkeen hyväksi ovat tuottaneet tulosta. Akvaariossa elävien yksilöiden määrä on viisinkertaistunut ja SEA LIFEn eläintenhoitotiimi valmistautuu kolmannen pandakillisukupolven syntymään. 22.5.2019 suojeluhankkeeseen ja sen edistymiseen kävi tutustumassa myös Meksikon Suomen suurlähettiläs, herra Ernesto Céspedes.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme