Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab

Snellman lahjoittaa Pietarsaareen leikki- ja liikuntapuiston 70-vuotisjuhlansa kunniaksi

Jaa

Perheyritys Snellman täyttää tänä vuonna 70 vuotta ja kiittää kotikaupunkiaan lahjoittamalla Pietarsaareen kaikenikäisille suunnatun leikki- ja liikuntapuiston. Snellman haluaa tarjota asukkaille uusia mahdollisuuksia yhteiseen vapaa-ajan viettoon ja osallistuu näin Pietarsaaren kehittämiseen yhteistyössä kaupungin kanssa.

Snellmanin lahjoittama puisto on suunniteltu Pietarsaaren Vanhaan satamaan.
Snellmanin lahjoittama puisto on suunniteltu Pietarsaaren Vanhaan satamaan.

– Perhe, yhdessäolo ja yhdessä tekeminen ovat meille tärkeitä arvoja ja halusimme tarjota paikan, jossa olisi tekemistä sekä lapsille että aikuisille – puiston, joka edistää pietarsaarelaisten hyvinvointia ja viihtyvyyttä, kertoo Snellmanin omistajaneuvoston jäsen Mikael Snellman.

– Pietarsaari on ollut Snellmanin kotipaikka jo 70 vuotta ja se on ollut hyvä koti. Kaupunki ja sen asukkaat ovat luoneet meille perustan kehittää yrityksestä menestyvä valtakunnallinen toimija. On tärkeä saada osoittaa kiitollisuutta myös konkreettisesti, Mikael Snellman jatkaa.

Suunnittelu on jatkunut koko alkuvuoden yhdessä kaupungin kanssa ja puisto on tarkoitus sijoittaa Vanhan sataman uimarannan välittömään läheisyyteen. Vanha satama on suosittu ulkoilualue ja Snellman osallistuu alueen kehittämiseen ensi vaiheessa 150 000 €:n summalla. Lahjoituksen avulla alueesta on mahdollista kehittää entistä viihtyisämpi ja monipuolisempi kokonaisuus, joka mahdollistaa myös uusia oheispalveluja. 

Puiston vetonaulaksi lapsille on tulossa alueen teemaan sopien suuri leikkilaiva, jonka parissa riittää tekemistä pitkäksi aikaa. Lasten leikkiessä aikuisilla on mahdollisuus käyttää kuntoilulaitteita laivan läheisyydessä ja samalla pitää silmällä perheen pienimpiä. 

– Snellmanin osallistuminen kaupungin ja Vanhan sataman kehittämiseen on meille onnenpotku. Yhdessä meillä on mahdollisuus rakentaa alueesta ikimuistoinen kokonaisuus, joka houkuttelee lapsiperheitä ja lisää myös kaupungin vetovoimaa, kaupunginjohtaja Anne Ekstrand iloitsee. 

Puiston rakentaminen aloitetaan kesällä ja sitä tullaan kehittämään myös tulevina vuosina.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tommi Fors, markkinointi- ja viestintäjohtaja
044 796 6513
tommi.fors@snellman.fi

Kuvat

Snellmanin lahjoittama puisto on suunniteltu Pietarsaaren Vanhaan satamaan.
Snellmanin lahjoittama puisto on suunniteltu Pietarsaaren Vanhaan satamaan.
Lataa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab
Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab
Kuusisaarentie 1
68600 PIETARSAARI

06 786 6111http://www.snellman.fi

Snellmanin Lihajalostus Oy on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha-, leikkele- ja makkaratuotteita jo 70 vuotta. Yhtiöllä on tinkimättömät periaatteet valmistaa tuotteita, joissa lihapitoisuus on korkea eikä turhia lisäaineita käytetä. Pietarsaaren tehtaalla työskentelee noin 900 henkilöä. Snellmanin Lihanjalostus Oy kuuluu elintarvikealan Snellman-konserniin. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Snellmanin Lihanjalostus Ab

Snellman investerar i nytt fryslager – viktig tillväxtfaktor på vägen mot säkrare, effektivare och mer ansvarsfull verksamhet.28.5.2020 10:00:00 EEST | Tiedote

Snellmans Köttförädling inleder byggandet av ett nytt fryslager i Jakobstad. Investeringens värde uppgår till 4 miljoner euro och expansionen väntas bli klar nästa vår. Den höjda fryskapaciteten kommer att drastiskt minska på frysfrakterna runt om i Finland. Det nya lagret byggs i direkt anslutning till den befintliga fabriken. Den interna logistiken och arbetssäkerheten tar samtidigt stora kliv mot det bättre.

Snellman investoi uuteen pakkasvarastoon – tärkeä askel kasvun tiellä osana vastuullista, turvallista ja tehokasta toimintaa.28.5.2020 10:00:00 EEST | Tiedote

Snellmanin Lihajalostus aloittaa uuden pakkasvaraston rakentamisen Pietarsaareen. Investoinnin arvo on noin 4 miljoonaa euroa ja varasto valmistuu ensi keväänä. Uuden varaston myötä varastointikuljetukset ympäri Suomea vähenevät merkittävästi. Uusi varasto sijaitsee suoraan tehtaan yhteydessä. Samalla sisäinen logistiikka ja työturvallisuus paranevat huomattavasti.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme