SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Sokos Hotellien parhaat juhlivat virtuaalisilla jättikahveilla

Jaa

SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus palkitsi Sokos Hotellien parhaat päälliköt, onnellistajat ja hotellit 6.10. Ajan hengen mukaisesti tilaisuus pidettiin hybridinä, jossa palkinnot jaettiin Helsingin Original Sokos Hotel Triplasta, ja kaikkien hotellien henkilöstö oli mukana etäyhteydellä. Palkittujen kunniaksi juotiin yhdet Suomen suurimmista virtuaalikahveista.

Sokos Hotelleissa on viime vuodet puhuttu ja toimittu onnellistamisen asialla, joka tarkoittaa, että ihmiset saadaan hurmaantumaan ja rakastumaan hotelleihin sekä lähtemään hotellista onnellisempina kuin he olivat tullessaan.

– Olen äärimmäisen iloinen mahdollisuudesta nostaa esille ihmisiä ja työryhmiä onnellistamisen takana. Haluamme kiittää voittajia upeista onnistumisista. Ilon tuottaminen kanssaihmisille niin arjessa kuin juhlassa on tärkeä osa palvelu- ja johtamiskulttuuriamme. Ja koen, että sille erityisesti nyt poikkeusaikana on erityinen tarve, korostaa johtaja Jaana Matikainen SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Onnellistamisen teot voivat saada hymyn huulille pienellä nokkelalla huomioinnilla tai niihin on nähty paljon vaivaa oman ydintyötehtävän ulkopuolelta, esimerkiksi saattamalla eksynyt pieni lapsi yhteen perheensä kanssa. Viime vuodelta palkittiin erityisistä onnellistamisen sankaritekoista Niina Nuppula Break Sokos Hotel Edenistä Oulusta, Tarja Takula Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylästä ja Nikolai Bogolepov Original Sokos Olympia Gardenista Pietarista. Lisäksi tässä sarjassa palkittiin Pohjois-Karjalan Osuuskaupan myyntipalvelu.

Vuoden parhaana S-Bossina palkittiin Eveliina Jokinen Solo Sokos Hotel Tornista ja Original Sokos Hotel Villasta Tampereelta.

Vuoden myyjä on Tampereen alueen myyntipäällikkö Laura Kiiskinen. Vuoden Revenue Manager on Head of Revenue Management Alexandra Galinovskaya Sokos Hotels St.Petersburgista.

Jatkuvasti paremmaksi

S-ryhmän matkailukaupan vuosi 2019 oli erittäin onnistunut kokonaisuutena. Tuloksena oli esimerkiksi kaikkien aikojen paras asiakastyytyväisyys.

– Kehityimme kaikilla keskeisillä mittareilla edellisestä vuodesta ja haluamme kehittyä edelleen jatkuvasti. Arjessa tehtävän työn ja valmennusten lisäksi haluamme oppia lisää alan huipuilta. Palkitsemistilaisuuden yhteydessä järjestettiin tänäkin vuonna seminaari, jossa meitä oli inspiroimassa muun muassa tunnejohtamisen valmentaja, kirjailija Camilla Tuominen.

Ketjun vuoden 2019 parhaaksi hotelliksi valittiin jo vuosikymmenien takaa tuttu Helsingin maamerkki, joka on myös uudistettu upeasti: Original Sokos Hotel Presidentti. Vuoden paras kokoushotelli on puolestaan Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola.

Vuonna 2019 parhaat asiakastyytyväisyyspisteet mitattiin Sokos Hotellien kolmessa hotellityypissä näissä hotelleissa:Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi, Break Sokos Hotel Vuokatti ja Solo Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä.

Kaikki Suomen onnellistajat mukana

Korona-aika voi erottaa ihmisiä, mutta se voi tuoda heitä myös lähemmäksi toisiaan ja mahdollistaa normaaliakin suurempia, tärkeitä juhlan hetkiä.

– Varsinkin, kun toimialamme on suurissa haasteissa, halusimme tänä vuonna onnellistaa sisäisesti kollegoitamme vielä laajemmin kuin koskaan ennen järjestämällä henkilökunnalle kakkukahvit jokaisessa auki olevassa hotellissamme. Sokos Hotels Onnellistajat tekevät valtavan tärkeää työtä tuottaakseen iloa ja elämyksiä kanssaihmisille. Vuoden 2019 onnistujien lisäksi halusimme kiittää kaikkia kollegoita Suomessa ja lähialueilla, Jaana Matikainen kertoo.

Tilaisuudessa palkittiin lisäksi vuoden Mystery Shopping -menestyjät. Tutkimuksen avulla ketju saa tietoa siitä, kuinka hyvin ketjun sovitut standardit näkyvät ja toimivat vieraillemme. Palkitut ovat hotellityypeittäin Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi, Solo Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä ja Break Sokos Hotel Flamingo, Vantaa.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Johtaja Jaana Matikainen, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, p. 010 7680 388, jaana.matikainen(at)sok.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokos Hotels

Sokos Hotels on 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin.

Sokos Hotels on valittu Suomen arvostetuimmaksi, luotetuimmaksi ja vastuullisimmaksi hotelliketjuksi useana vuonna peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Presso-kahviloissa on tavattu tuoreen pullan äärellä jo 20 vuotta9.10.2020 09:15:00 EESTTiedote

Kodikkaissa Presso-kahviloissa paistetaan tuoretta pullaa aamusta iltaan. Tuoksuva pulla ja vastakeitetty kahvi ovat houkutelleet suomalaisia kokoontumaan ja kahvittelemaan Pressoihin jo parikymmentä vuotta. Kahviloiden leivonnaistarjonnassa näkyy ja tuntuu Presso-paakarien kädenjälki sekä ylpeys omasta työstä. Juhlavuonna Pressot levittävät pullakahvien positiivista sanomaa laajemminkin ympärilleen. Lämpimistä leivonnaisista nautitaan muun muassa vanhustentaloissa.

Herkku Africa -kahvit edustavat uudenlaista toimintamallia: Paahtaminen ja pakkaaminen paikan päällä Keniassa tuntuu maussa sekä tuottajille jäävässä arvossa8.10.2020 08:25:00 EESTTiedote

Keniassa, Nairobin eteläpuolella sijaitseva African Coffee Roasters on Afrikan ensimmäinen luomukahviin erikoistunut kahvipaahtimo. Yritys tekee yhteistyötä suoraan osuuskuntien kanssa ilman välikäsiä. S-ruokakauppojen valikoimiin lisätään nyt Herkku Africa -merkillä aromikkaita kahviuutuuksia, jotka on jalostettu ja pakattu paikan päällä Afrikassa.

Vastuullisuus on kasvava trendi viinien kysynnässä. S-ravintoloiden asiakasomistajaviinit ovat tarjonneet viinitietoutta jo 20 vuotta.6.10.2020 13:00:00 EESTTiedote

Asiantuntijoiden huolella valitsemia asiakasomistajaviinejä on myyty S-ryhmän ravintoloissa jo 20 vuotta. Voidaankin sanoa, että asiakasomistajaviinit ovat osaltaan opettaneet suomalaisia tutustumaan viineihin ja nauttimaan niitä aterian yhteydessä. Viinivalikoiman avulla halutaan myös tukea kestävää kehitystä, ja siksi tänäkin vuonna vastuullisuus oli tärkeä viinien valintakriteeri. Juhlavuoden viinit ovat sisilialaisia Barone Montalton viinejä, kaikki vegaanisia ja luomuviinejä. Asiakasomistajasamppanjana jatkaa Nicolas Feuillatte Brut.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme