SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Sokos Hotels – Pohjoismaiden paras hotelliketju

Jaa

Nordic Business Travel Awards -palkintogaala peruutettiin koronaviruksen takia, mutta vuotuisen tutkimuksen voittajat julkistettiin myös tänä vuonna. Sokos Hotels valittiin parhaaksi hotelliketjuksi Pohjoismaisten matkapalvelutuottajien joukosta.

Tukholmassa 20.3. pidettäväksi suunniteltu gaala peruuntui tältä vuodelta, mutta tutkimus ehdittiin tehdä ja sen tuloksena liikematkustajat valitsivat Sokos Hotels -ketjun Pohjoismaiden vuoden 2020 parhaaksi hotelliketjuksi.

– Myyntitiimimme on tehnyt uskomattoman upeaa kaupallista myyntityötä yritys-, kokous-, tapahtuma- sekä vapaa-ajanmatkustuksesta vastaavien ostajien suuntaan. Hotelliemme henkilökunta on onnellistanut asiakkaitamme jatkuvasti monin eri tavoin. Palkintona on ollut Sokos Hotels -ketjun jatkuvasti kehittyvät asiakastyytyväisuusluvut. Kaikki tämä näkyy nyt äänestyksen lopputulemana, iloitsee myyntijohtaja Petri Isomäki SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksesta.

Liikematkustusasiakkaiden palvelua on viime aikoina kehitetty muun muassa Sokos Hotels -mobiilisovelluksen avulla. Sen kautta asiakas voi hallinnoida omia asiakastietojaan, hoitaa sisään- ja uloskirjautumisen, maksaa hotellilaskun sekä saada tietoa Sokos Hotellien palveluista.

Vuosittaisessa liikematkustuksen palkintogaalassa valitaan parhaat toimijat useasta eri kategoriasta. Tanskan, Norjan, Ruotsin ja Suomen liikematkayhdistysten ostajajäsenet vastaavat Nordic Bench -tutkimusyrityksen kyselyyn, jonka perusteella julistetaan Nordic Business Travel Awards -tulokset

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Myyntijohtaja Petri Isomäki, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus, petri.isomaki(at)sok.fi, p. 010 7682866

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Sokos Hotels

Sokos Hotels on 50 hotellista koostuva suomalainen hotelliketju. Ketjun kolme eri hotellityyppiä tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin.

Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi useana vuonna peräkkäin. Ketjun hotelleja on Suomessa, Virossa ja Venäjällä.

www.sokoshotels.fi  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme