Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöstiedote 5.11.

Jaa

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan 5.11. kokouksen päätöstiedote on toimialan verkkosivuilla.

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Mediakutsu: Tervetuloa Sote-maakuntakierrokselle Helsinkiin 17.8.13.8.2020 13:34:52 EESTKutsu

Tervetuloa kuuntelemaan Sote-maakuntakierrosta Finlandia-talolle (Mannerheiminintie 13 e, Veranda 2 –sali, pääsisäänkäynti ja K4) maanantaina 17.8. klo 9-11. Tilaisuudessa ovat paikalla peruspalveluministeri Krista Kiuru, ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen ja sisäministeri Maria Ohisalo. Median edustajilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja haastatella paikalla olevia ministereitä ja apulaispormestari Sanna Vesikansaa klo 10.10-10.30 (Veranda 1 -sali). Ministeri Kiuru ja muut sote-ministerityöryhmän ministerit kiertävät elo-syyskuussa 2020 esittelemässä ja keskustelemassa sote-uudistuksesta 22 alueella. Sote-ministerityöryhmän ministerit kertovat tilaisuuksissa sote-uudistuksen tavoitteista ja lausuntokierroksella olevasta luonnoksesta hallituksen esitykseksi sekä kuulevat alueiden palautetta. Sote-maakuntakierros on tarkoitettu ensisijaisesti kuntien luottamusmiehille ja sote-alan toimijoille. Tilaisuutta on mahdollisuus myös seurata etänä osoitteessa: https://youtu.be/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme