Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Sosiaali- ja terveyslautakunta kokoontuu 12.3.

Jaa

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan seuraava kokous on tiistaina 12.3. klo 16.15. Lautakunta käsittelee edellisessä kokouksessa pöydälle jäänyttä ehdotusta siitä, kuinka sosiaali- ja terveystoimen asiakkaille hankittaisiin täydentäviä kuljetuspalveluja.

Helsinki on aikaisemmin kilpailuttanut kuljetuspalvelujen tuottajat. Nyt kaupunki haluaa kilpailuttaa kuormitustilanteita varten lisää kuljetuskapasiteettia, jotta asiakkaille pystyttäisiin tarjoamaan kaikissa tilanteissa heidän tarvitsemansa kuljetukset.

Kuljetuspalveluja käyttävät muun muassa vammaiset henkilöt, ikääntyneet sekä kotihoidon ja lastensuojelun asiakkaat.

Lisätietoa: kuljetuspalvelupäällikkö, Tuomas Päivinen, p. 09 310 51991, tuomas.paivinen@hel.fi

Kokouksen esityslista on sosiaali- ja terveystoimialan verkkosivuilla. Päätöstiedote julkaistaan verkkosivuilla heti kokouksen jälkeen.

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöstiedote 26.3.26.3.2019 18:25:38 EETTiedote

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan 26.3. kokouksen päätöstiedote on verkkosivuilla. Lautakunnan kokoukseen osallistuivat nuorisoneuvoston valitsemat edustajat Alma Rantalaiho ja Khalid Omar. Helsingissä on kevään ajan kokeilu, jossa nuorisoneuvoston valitsemat edustajat osallistuvat toimialojen lautakuntien kokouksiin. Kokeilun avulla halutaan kuulla paremmin helsinkiläisiä nuoria, tarjota heille osallisuuden mahdollisuuksia ja lisätä heidän tietämystä kunnallisesta päätöksenteosta.

Sosiaali- ja terveyslautakunnan päätöstiedote 12.3.12.3.2019 18:59:42 EETTiedote

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan 12.3. kokouksen päätöstiedote on verkkosivuillamme. Lautakunnan tämän päivän kokoukseen osallistui nuorisoneuvoston valitsema edustaja Alma Rantalaiho. Helsingissä on kevään ajan kokeilu, jossa nuorisoneuvoston valitsemat edustajat osallistuvat toimialojen lautakuntien kokouksiin. Kokeilun avulla halutaan kuulla paremmin helsinkiläisiä nuoria, tarjota heille osallisuuden mahdollisuuksia ja lisätä heidän tietämystä kunnallisesta päätöksenteosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme