Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Sosiaali- ja terveyslautakunta kokoontuu 6.11.

Jaa

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 6.11. klo 16.15. Lautakunta käsittelee muuan muassa ehdotuksia hankkia kuntoutuspalveluja ja vaikeavammaisten päivätoimintaa palvelusetelillä.

Helsinkiläisten valinnanvapautta halutaan lisätä

Lautakunnalle esitetään, että helsinkiläisille tarjottaisiin mahdollisuus hankkia palvelusetelillä rintamaveteraanien avokuntoutuspalveluja, fysioterapia- ja lymfaterapiapalveluja sekä päivätoimintaa vaikeavammaisille.

Palveluseteli lisää asiakkaiden valinnanvapautta. Asiakas voi itse päättää kenen tuottamaa palvelua hän haluaa käyttää.

Palvelusetelituottajien määrää ei rajoiteta. Uusia palveluntuottajia voi ilmoittautua joustavasti mukaan. Tämä takaa palvelujen riittävyyden ja laadun.

Palvelusetelin käyttö on aina asiakkaalle vapaaehtoista. Jos asiakas ei halua hankkia palvelu palvelusetelilla, se tarjotaan hänelle kaupungin omana toimintana tai hankitaan suorahankintana.

Lisätietoa

  • johtava kuntoutussuunnittelija Minna Salmi, p. 09 310 50970, minna.salmi@hl.fi (rintamaveteraaninen avokuntoutus-, fysioterapia- ja lymfaterapiapalvelujen hankinta)
  • ostopalvelupäällikkö Minna Eronen, p. 09 310 24859, minna.eronen@hel.fi

Kokouksen esityslista liitteineen on sosiaali- ja terveystoimialan verkkosivuilta. Päätöstiedote (linkki) julkaistaan verkkosivuilla heti kokouksen jälkeen.

Yhteyshenkilöt

Jaana Juutilainen-Saari
viestintäpäällikkö
jaana.juutilainen-saari@hel.fi
p. 09 310 42240

Markus Snellman
tiedottaja
markus.snellman@hel.fi
p. 09 310 42619

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala
Toinen linja 4A
PL 6000 00099 Helsingin kaupunki

09 310 5015 (vaihde)http://www.hel.fi/sote

Sosiaali- ja terveystoimi - hyvinvointia, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta helsinkiläisille.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme