Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

SSO:lta 10 000 euroa Laurea- ja Turun ammattikorkeakoulun koulutuksen kehittämiseen

Jaa

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on tehnyt lahjoituksen Laurea-ammattikorkeakoulun sekä Turun ammattikorkeakoulun varainhankintakampanjaan. Lahjoitus on kummallekin koululle suuruudeltaan 10 000 euroa.

– Ammattikorkeakoulut ovat tärkeitä vetovoimatekijöitä toimialueellamme. Suur-Seudun Osuuskauppa SSO haluaa monin eri tavoin vahvistaa alueensa elinvoimaa ja tämän vuoksi päätimme lahjoittaa varoja liiketalouden, matkailun, ravitsemisen sekä talousalan koulutukseen, kertoo SSO:n toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen.

– Alueen merkittävänä yrityksenä ja työnantajana haluamme olla mukana koulutuksen kehittämisessä ja luoda menestymisen edellytyksiä paikalliselle elinkeinoelämälle. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että koulutusta kehitetään yhdessä työelämän kanssa ja uskon, että esimerkiksi yhteisten hankkeiden kautta syntyy meille huipputekijöitä, jatkaa SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo.

Laurea-ammattikorkeakoulun rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski kiittää Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:ta lahjoituksesta Laurean opiskelijoiden hyväksi. Samalla hän odottaa jo Lohjalle kesällä 2019 valmistuvaa uutta kampusta, joka sijoittuu SSO:n rakennuttamaan Kauppakeskus Loheen.

– Uuden kampuksen myötä haluamme entisestään vahvistaa korkeakoulun vaikuttavuutta Länsi-Uudenmaan alueen ja työelämän kehittäjänä. Sen vuoksi tämä lahjoitus tuntuu erittäin arvokkaalta, rehtori, toimitusjohtaja Koski painottaa.

Laurea käyttää korkeakoulun kehittämiseen osoitetut lahjoitukset opiskelijoidensa hyvinvointia ja osaamista edistävien palvelujen kehittämiseen.

Myös Turun ammattikorkeakoulun rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila on ilahtunut SSO:n lahjoituksesta.

– SSO:n kanssa on ollut ilo tehdä laajamittaista yhteistyötä jo aiemmin. Uskon, että toimintojemme vahvistuminen Salossa tulee tiivistämään kumppanuutta entisestään, sanoo rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila.

Keväällä 2017 voimaan astunut rahankeräyslain muutos mahdollistaa ammattikorkeakouluille varojen keruun lakisääteisistä tehtävistä huolehtimiseen. Ammattikorkeakouluille tehdyt lahjoitukset oikeuttavat valtion vastinrahaan, jota maksetaan ammattikorkeakouluille suhteessa näiden 1.8.2017 - 28.9.2018 välillä keräämään yksityiseen pääomaan

Kuvassa Hanna Somersalo SSO:sta ja Jyrki Liikanen Laurea-ammattikorkeakoulusta.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, toimitusjohtaja Esko Jääskeläinen, puh. 044 7705 700
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO, henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo, puh. 044 7705 175
Laurea-ammattikorkeakoulu, rehtori, toimitusjohtaja Jouni Koski, puh. 09 8868 7660
Turun ammattikorkeakoulu, rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila, p. 050 598 5761

Tietoja julkaisijasta

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Suur-Seudun Osuuskauppa SSO
Prismantie 2
24800 Halikko

07530301000http://www.sso.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

ABC-automaatti, CarWash sekä Presso-kahvila täydentävät nyt Nummelan Prismakeskuksen palveluja10.9.2019 13:37:56 EESTTiedote

Nummelan Prismakeskus on nyt täyden palvelun ostospaikka: saman katon alta löytyy niin ruokakaupan, kampaamon, kauneudenhoidon, ravintolan kuin kahvilankin palvelut. Kahvila Presso avasi ovensa ensi kertaa tänään tiistaina 10.syyskuuta. Pisteenä iin päälle pihamaalta löytyy tuliterä ABC-automaatti sekä CarWash. Lauantaina 14.9. Prismakeskuksessa juhlitaan SyysSäbinöitä.

Asiakkaiden toiveita toteuttaen uutta Lohjan Prismakeskukseen - Buffa menee, Kuulas tulee28.8.2019 16:55:49 EESTUutinen

Lohjan ravintolamaailma muuttaa ja uudistuu. PizzaBuffa, Presso ja Hesburger ovat palvelleet Lohjan Prismakeskuksen avauksesta, vuodesta 2007 lähtien, linja-auto -aseman puoleisessa päädyssä. Tänä syksynä on aika toteuttaa jälleen asiakkaiden toiveita, siirtyä suurempien asiakasvirtojen ääreen Prisman ala-aulaan sekä ottaa mukaan uusia herkullisia lounasvaihtoehtoja.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme